Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gry za darmo na PC

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 350,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jaka narracja - gta v weszło do xgp na ograniczony czas to spustom nie było końca, na pc za darmo przypisanie na stałe do biblioteki? meh XD

• Dark Souls:Prepare to Die Edition za darmo na Steam: http://store.goldenjoystick.com/free-dark-souls

• Darmowe gry na Steam Deiland – za darmo (grę możecie dopisać do konta do 24 marca) Drawful 2 – za darmo (grę możecie dopisać do konta do 11 kwietnia) Goat of Duty – za darmo (grę m

Opublikowano

Nie masz co żałować. Serwery w Europie są puste, a jakieś zaludnione u mnie maja ping 150... i nie mogę się z nimi połączyć! Nawet biegania po mapie nie mogę zobaczyć, bo trzeba mieć graczy żeby mapa się "rozpoczęła".

Edytowane przez Shankor

Opublikowano

Ej no Army Men, zawsze w PSX Extreme było jechane, a to jest pewnie takim 'duchowym spadkobiercą'.

Opublikowano

Niewykluczone, że gierka jest naprawdę świetna i miodna, ale nie mam jak tego sprawdzić, bo nikt w nią nie gra. Udało uruchomić mi się mapę (utworzyłem serwer P2P i wymusiłem start meczu), grafika jest ładna, muzyczka trochę tandetna (chyba celowo), ale co do reszty najzwyczajniej w świecie nie mogę się wypowiedzieć. Nawet botów nie można sobie włączyć (albo nie wiem jak to zrobić). Chyba rozdawali za darmo, żeby serwery się zapełniły. Ja na liście widziałem 2 (dwa) na których byli gracze, ale nie mogłem się połączyć.

Szkoda czasu.

Nie ma za co.

Edytowane przez Shankor

Opublikowano

Dużo osób nie będzie grało bo  Gamespot wystawił 4/10 a średnia na meta to 56. Nie dziwi mnie że mało osób jest online. Ja dopiero w weekend odpalę ale nie liczę na zbyt wiele.

Opublikowano

Komu pełną wersję Magii i Miecza, tzn. Talismanu?

1) Wchodzicie tu: https://sites.fastspring.com/nomadgames/instant/talismandigitaledition

2) Wypełniacie, mogą być dane z kosmosu, wybieracie płatność kartą (nie, nie trzeba wpisywać danych)

3) Wrzucacie kod rabatowy: GW40GIFT i finalizujecie zamówienie.

4) Kod przyjdzie na maila, ale wyświetla się też od razu po finalizacji zamówienia, na stronie.

5) ...PROFIT!

źródło: http://lowcygier.pl/darmowe/talisman-digital-edition-na-steama-za-darmo/

Opublikowano

W sumie ta gierka jest za darmo na Steamie, uwaga, podaję tytuł:

Dr. Langeskov, The Tiger, and The Terribly Cursed Emerald A Whirlwind Heist

Gra na 20-30 minut, dostała 8+ w CDA, więc czemu by nie spróbować, jak ZA DARMO :)

Opublikowano

Nie działa mi Golden Axe, na stronie produktu pisze, że mam już w bibliotece, ale na liście gier tego tytułu nie mam. Kiedy klikam zagraj teraz nic się nie dzieje.

Edit: Okej, jest pod nazwą Sega Genesis Classics. Czekam na Binary Domain, od dawna chciałem w to zagrać.

Edytowane przez Czappi

Opublikowano

Gra dodaje sie jako DLC do SEGA Genesis & Mega Drive Classics.

Opublikowano

A w nastepnym wyglada no to ze dadzą streets of rage, binary domain i condemned :obama:

Opublikowano

Golden Axe,Streets of Rage, Binary Domain itd. Mocarne prezenty daje nam Sega,już nie mogę się doczekać czwartku,gdy wrzucą tą domniemaną resztę :banderas: 

Opublikowano

Jakiś Action RPG lub coś w podobnym stylu, może być płatne.

Opublikowano

Jakiś Action RPG lub coś w podobnym stylu, może być płatne.

Path of Exile

Opublikowano

O dobre. A coś w stylu Elder Scrolls, albo Gothic... w sensie, że samemu się steruje postacią i wyprowadza ciosy, a nie steruje kursorem. Jestem ogórem w tej dziedzinie, ale naszła mnie ochota na coś takiego.

Opublikowano

Niee, dobra, chyba nie tędy droga, bo zapomniałem dodać, że mam słabego laptopa.

Opublikowano

Wiedzmin 1

chociaż tam też jest raczej klikanie myszą ;/

Opublikowano

No właśnie też o pierwszym Wieśku już myślałem i chyba padnie na niego.

Albo po prostu Skyrim na PS3 sobie sprawię.

Edytowane przez krupek