Opublikowano 2 lutego 20223 l Kurde wziąłem od figusia a to z Amazona wiec tez mam i wrzucam kod Stellaris gog: Spoiler 78NJE4980755DA28CF
Opublikowano 2 lutego 20223 l 4 minuty temu, devilbot napisał: Kurde wziąłem od figusia a to z Amazona wiec tez mam i wrzucam kod Stellaris gog: Ukryj zawartość 78NJE4980755DA28CF dzięki, wziąłem
Opublikowano 2 lutego 20223 l Ja też oddaję, bo mam na steam Stelaris (GOG) Spoiler 78NJ29493D7DBC57D1
Opublikowano 14 lutego 20223 l Per Aspera Spoiler 9N3W0-97I6T-MVQ3J Before We Leave Spoiler 9LJYQ-ALJ4Y-KQ2T3
Opublikowano 15 lutego 20223 l cu urwa? Wczoraj Cyberpunk, Horizon i masa innych gierek na epicu nie przekraczała 70 zł to myslę, ok, warto kupić kilka pozycji, grał nie będę, ale wypada mieć w bibliotece dzisiaj wchodzę i już 219 zł xd eee
Opublikowano 20 lutego 20223 l Polecam Lost Ark na steamie jesty to izometryczne MMORPG z fajną mechaniką,grafiką.
Opublikowano 20 lutego 20223 l Mam zainstalowane, ale jeszcze nie włączałem. Jednak popularność tej gry robi wrażenie.
Opublikowano 4 marca 20223 l Cytat (STEAM) Twórca gry ΔV: Rings of Saturn zdjął praktycznie wszystkie ograniczenia z wersji demo czyniąc w ten sposób z demo pełny tytuł. Uzasadnienie publikuję poniżej: "To wyjątkowa aktualizacja. W czasie globalnego kryzysu są o wiele lepsze sposoby na wydanie pieniędzy niż rozrywka. Postanowiłem więc znieść wszystkie ograniczenia wersji demonstracyjnej, czyniąc ją w zasadzie pełną grą. Zamiast kupować ΔV, wydaj swoje pieniądze na coś ważnego lub pomóż komuś w potrzebie. Pełną wersję ΔV możesz kupić, gdy znów zapanuje pokój. Zapisy prac Usunąłem wszystkie ograniczenia wersji demonstracyjnej, czyniąc ją w zasadzie pełną grą. Są ważniejsze rzeczy niż gry, na które możesz teraz wydać swoje pieniądze. Dodatkowe wydarzenie fabularne. Nowy shader odczytów dla desek rozdzielczych statków EIME i Bald Eagle sprawia, że odczyty są wyraźniejsze i bardziej użyteczne.. Nie można było klikać w zakładki w menu sprzętu, kiedy rozdzielczość była za mała. Zmieniłem poziomy alarmowe na desce rozdzielczej Elon Interstellar Model E tak, by syreny nie wyły w wyniku fałszywych alarmów na statkach z konwencjonalnym napędem jądrowym. Deska rozdzielcza Eagle Prospectora skaluje się teraz prawidłowo na ekranach o rozdzielczości 1280x720." Źródło: store.steampowered.com/new…346 Krótki opis gry z karty Steam: Symulator kosmicznego górnictwa osadzony w najgęstszym zbiorowisku asteroid w Sol. Tu każda akcja ma swoją reakcję, lasery są niewidzialne bez medium, a płomień rakietowy to potężna broń. Handluj, dostosuj statek do stylu gry, zatrudnij załogę. Odkryj tajemnice lub po prostu się wzbogać. Źródło informacji: Pepperek Edytowane 4 marca 20223 l przez Silver
Opublikowano 12 marca 20223 l Popierdółka na pół godziny od Valve za darmo - https://store.steampowered.com/app/1902490/Aperture_Desk_Job/ Generalnie to miał być taki showcase dla Steam Decka, ale kontrolerem też da się "grać". Jak ktoś lubi humor w stylu Portal 2, to niech zagra.
Opublikowano 14 marca 20223 l Nickelodeon All-Star Brawl Spoiler 9WQ5Z-J2V3D-RAGT7 The Dark Pictures Anthology: Man Of Medan Spoiler 7XLPY-405NQ-72B9W Police Stories Spoiler 9FDQT-CP9QL-QLY8P
Opublikowano 19 marca 20223 l This War of Mine Steam Spoiler 883TZ-WY6BA-QXITP Slay The Spire Spoiler 8AP2P-NZJJ0-89X0X Endless Space 2 Spoiler 86AJW-4D4C5-AC0YR Max Payne 3 - Rockstar launcher Spoiler 445E-4PDN-YZ5B-9JQF
Opublikowano 19 marca 20223 l Przygarnelem pierwsze 3 bo moge pograc na swoim MacBooku a to fajne gierki, wielkie dzieki Figus
Opublikowano 21 marca 20223 l W dniu 2.03.2022 o 07:25, Figuś napisał: NFL 22 origin Wziąłem, dziękuję.