Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Suns zasługują przynajmniej na szansę w play-in za to co grają w bąbelku. Najbardziej rozczarowujący scenariusz to 10 miejsce bez porażki w restarcie...

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 733,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Amare Lopez i Nash chciales powiedziec   Orlando tez dalej w grze po wygranej na wyjezdzie tyle ze jeszcze nigdy w historii NBA nie bylo tak ze druzyna ktora przegrywala 3 - 0 wygrala serie wiec na

• http://www.nbafullreplay.com/   strona, na ktorej mozna ogladac powtorki meczow nba w 720p bez reklam i podanego wyniku z oryginalnym komentarzem. jakosc jest na prawde spoczko i nie trzeba sie reje

Opublikowano

Suns i Trailblazers graja najlepiej w reboocie cieszy mnie dobra forma chudego Melo ^^

Opublikowano

PTB w PO.

Ktoś stawia jakiś kuponik, że odprawią Lakersów? :rayos: 

Opublikowano

9788379245390.jpg

Przeczytałem wczoraj, tę książkę(w jeden dzień lol) i tak średnio bym powiedział. To w sumie zbiór grzecznych anegdot i laurka dla MJ'a. Widać, że autor spędził kupę lat z Bulls, kumplował się z nimi i broń Boże nie chciał, któregoś urazić. 

Każdy rozdział jest śmiesznie krótki i często urywa się z dupy. 

Weźcie polećcie mi coś dobrego po The Last Dance, nie wiem co wybrać a jest tego trochę. Krew na rogach wydaje się spoko. @krupek czytałeś może? 

Edytowane przez Hubert249

Opublikowano

Ja teraz czytam Lazenbyego biografie MJ. 

Trochę za dużo statystyk jak na mój gust, ale są też wątki o których nigdzie indziej nie słyszałem, np. że jego stary molestował jedna z jego sióstr ale matka wszystko zamiotła pod dywan. :notbad:

Opublikowano

Nuggets - Jazz :obama:

Mitchell z 57 punktami, ale to, co robił Jamal Murray w końcówce to ja cię nie mogę. 

Piękny początek playoffów. 

Opublikowano

Kurcze, Luka niby aż 11 strat, ale co to jest za zawodnik to glowa mała. Porzingis został wyrzucony w 3 kwarcie, a Dallas i tak się trzymało, głównie przez Doncicia właśnie. Ciężko mi sobie wyobrazić, jak dobry będzie za 5 lat, skoro już teraz to jeden z najlepszych zawodników ligi. 

Opublikowano

Widać Dallas musi jeszcze się u sędziów zasłuzyc, wyrzucenie Porzignisa moim zdaniem niezasłużone zupełnie, a Mavs w tym czasie prowadzili. 

Opublikowano

Mam halucynacje z niedożywienia czy rzeczywiście Doncic jest dość mało hajpowany przez nba? Mam wrażenie że jakby był czarny to już by z niego robili gwiazdę na wzór MJ, LBJ czy Kobego 

Opublikowano
26 minut temu, 23kowal napisał:

It's a kind of Magic

To sie nazywa upset, genialny mecz Magic i to bez kluczowych graczy

Opublikowano

Na zachodzie dla mnie to nie jest zaskoczenie - Lakers grali słabo w seeding games, mają mało spacingu, a Lillard i spółka jest w gazie. Takie będą te playoffy, tutaj trzeba odrzucić to co było do marca, ta długa przerwa, braki kadrowe zupełnie wywróciły ligę do góry nogami.

Opublikowano
W dniu 17.08.2020 o 13:52, Hubert249 napisał:

9788379245390.jpg

Przeczytałem wczoraj, tę książkę(w jeden dzień lol) i tak średnio bym powiedział. To w sumie zbiór grzecznych anegdot i laurka dla MJ'a. Widać, że autor spędził kupę lat z Bulls, kumplował się z nimi i broń Boże nie chciał, któregoś urazić. 

Każdy rozdział jest śmiesznie krótki i często urywa się z dupy. 

Weźcie polećcie mi coś dobrego po The Last Dance, nie wiem co wybrać a jest tego trochę. Krew na rogach wydaje się spoko. @krupek czytałeś może? 

Nie czytałem, ale polecam 11 pierścieni Phila Jacksona.

Opublikowano
5 godzin temu, Bartg napisał:

Na zachodzie dla mnie to nie jest zaskoczenie - Lakers grali słabo w seeding games, mają mało spacingu, a Lillard i spółka jest w gazie. Takie będą te playoffy, tutaj trzeba odrzucić to co było do marca, ta długa przerwa, braki kadrowe zupełnie wywróciły ligę do góry nogami.

Te dwie trójki Lillarda w czwartej kwarcie :obama:

Jakie to trzeba mieć jaja i umiejętności, Chryste 

LeBron 23/17/16, pierwsze taki cyferki w historii playoffów, ale dziś był troszkę zbyt mało agresywny. 

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

No nie wygrasz w tych czasach meczu w NBA trafiając 5 trójek, Kentawiusz i Danny Green pudłowali dramatycznie. Zreszta Lebron i AD tez poszli w 1/10 za 3.

Opublikowano

Nom, no i obaj nie trafili swoich wolnych w czwartej kwarcie. 

Dobrze się stało, że Portland wygralo, zobaczymy jak odpowie wkurzony LeBron. 

Opublikowano

Jazz rozjechali wczoraj Nuggets i po dołączeniu do kadry Conleya to może być za dużo dla Nuggets. play-offs to przede wszystkim obrona. nawet w bąbelku to jedno się nie zmieniło a tą Jazz mają zdecydowanie lepszą. mają też najlepszego gracza w tej serii. Mitchel gra bardzo dojrzale i ma przewagę nad Jokerem. nie musi grać przeciwko najlepszemu obrońcy na parkiecie. ten blok na zakończenie 2 kwarty :obama: ta seria jeszcze dostarczy emocji ale w tej chwili wydaje mi się, że to klub z Utah jest faworytem.

Opublikowano

Boban to jest za(pipi)isty gość, powinna być nagroda NPOY - Nicest player of the year imienia Bobana.

Do tego Boban ma w dupie twój smallball

Opublikowano

kurczę, Rockets dobrze grają 

wczoraj Harden nie mógł się wstrzelić (Dort robi na nim dobra robotę), Eric Gordon to samo, a poza tym grali, wiadomo, bez Westbrooka, a i tak wygrali 15 punktami 

ich gra w obronie jest piekna

Opublikowano

Kawhi :obama:

Skubaniec co dzisiaj grał, masakra. W ataku czy w obronie - to nie ma znaczenia, gość jest zbyt dobry. Trzecia kwarta w jego wykonaniu to jakaś kompletna dominacja. 

Imo to najlepszy gracz w lidze w tym momencie. 

Opublikowano

Ciekawe, czy NBA coś zrobi :)