Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Embid dostal MVP chyba z litosci plus liga nielubi dawac MVP 3x nawet Jordan nie dostal.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 734 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Amare Lopez i Nash chciales powiedziec   Orlando tez dalej w grze po wygranej na wyjezdzie tyle ze jeszcze nigdy w historii NBA nie bylo tak ze druzyna ktora przegrywala 3 - 0 wygrala serie wiec na

• http://www.nbafullreplay.com/   strona, na ktorej mozna ogladac powtorki meczow nba w 720p bez reklam i podanego wyniku z oryginalnym komentarzem. jakosc jest na prawde spoczko i nie trzeba sie reje

Opublikowano
15 minut temu, wet_willy napisał:

Embid dostal MVP chyba z litosci plus liga nielubi dawac MVP 3x nawet Jordan nie dostal.

No tak 2 raz z rzędu król strzelców, mega dominacja w ataku i w obronie pomalowanego. Statystycznie miazga. Phila bdb sezon. 
Litościwe 73 głosy na 1 miejsce :obama:

55F399AB-DE28-4621-B414-2A548FE929DE.jpeg

Opublikowano

Ale ja nie mowie ze on nie umie grac w koszykowke tylko o tym ze Jokic mimo wszystko zasluguej bardziej. Plus nie chodzi i nie placze.

Opublikowano
Teraz, wet_willy napisał:

Ale ja nie mowie ze on nie umie grac w koszykowke tylko o tym ze Jokic mimo wszystko zasluguej bardziej. Plus nie chodzi i nie placze.

No wg Wet Willego nie zasługuje. Wg 73 członków z kapituły głosującej tak. Tak bywa :) 

On umie grać WYBITNIE w koszykówkę i przez ostatnie 3 lata jest top 3 w głosowaniu MVP. Czy go lubisz, czy nie, ale warto to zaakceptować.

Opublikowano

Trochę sędziowie wyciągnęli dziś NYK za uszy (polecam ostatnie 6 minut od -6 do +3) bo brak Butlera,Herro, Oladipo i Strusa(stracił drugą połowę przez uraz) to widocznie było za mało.

To nieprawdopodobne jak zręcznie Spoelstra zarządza rotacją i stara się to wszystko skleić z rozpadających się elementów. Caleb Martin? Proszę bardzo trójeczka za trójeczką.Wyciągnięty ze śmietnika w Cleveland Love? Oczywiście - podstawa rotacji. No myślałem,że zaraz Udonis wejdzie na ratunek:)

Jestem jednak dobrej myśli bo było bardzo blisko urwać drugi mecz.Teraz 3 dni przerwy - powinno wystarczyć na wyleczenie kostki Jimmiego, a nawet jak nie to coach coś wymyśli.

Opublikowano

Ja o jednym Balon o drugim... 

Nie daje sie w NBA MVP 3x z rzedu nawet jezeli Jokic zasluguje na ta nagrode bardziej niz Embid. Statystyki Centra na poziomie Tripple Double jednak maja  wircej Value w rankingu Mostu Valuable Player.

Opublikowano

W historii już było 3x mvp ;) 

No ale to bez sensu gadanie. Wg ciebie Embid nie zasłużył, wg mnie tak. Zestawiasz ze sobą dwóch dominujących i topowych graczy, którzy prowadzili swoje drużyny do podobnego bilansu przy czym mówisz, że jeden z nich nie zasługuje na MVP.

Żeby nie były, dla mnie Nikola jakby dostał 3x z rzędu to też bym to zrozumiał i twierdzę, że jest to megaaaa ziom a to co robi z iso suns bardzo mi się podoba. 

Opublikowano

Morant widać, że już mocno wziął sie do pracy nad sobą!

MET 2023 Gala

D66FFED4-3EDA-45B8-9796-1EE419DC0644.jpeg

Opublikowano

Ato gnoje. No ale fakt coś mi obów nie pasował. Za bardzo gangsta nawet jak na Moranta 

56140D19-E49F-46FF-AE7B-1CF322C560E8.png

Opublikowano

No dziś Warriors trochę wyjaśnili Jezioraków i mam obawy o dalsze losy tej rywalizacji przy takiej grze. Dobrze, że wyrwali game 1 w Golden State, bo już więcej tam meczów tam chyba nie wygrają.

Opublikowano

No Kyle Korver rozyebał, tak to jest jak się posiada najlepsze duo guardów w historii, jak nie jeden to drugi się odpali i po meczu. W ogóle ostatni raz jak oni przegrali serię playoff na zachodzie to 2014 rok. Curry miał 25 lat a Dray i Klay po 23. Z Kerrem nie przegrali ani razu. Niesamowite to jest

Opublikowano

*Klay Korver.

Ten moment jak na początku 4kw w meczu PO (i to nie pierwszej w rundzie) wchodzą rezerwy… Czyżby to znak, że GSW zakumało jak grać z powolnymi i dużymi Lakersami? 

Opublikowano

Fajna analiza „tylko rzucającego za 3” Currego. Pięknie po 1 meczu Kerr zauważył, że musi grać on więcej z piłką. 12 asyst po 3 kwartach…

Opublikowano
2 godziny temu, balon napisał:

Fajna analiza „tylko rzucającego za 3” Currego. Pięknie po 1 meczu Kerr zauważył, że musi grać on więcej z piłką. 12 asyst po 3 kwartach…

Analizy Leglera to złoto, zawsze w punkt. Polecam kanał JJ Reddicka na YT, aktualnie wpadło kilka filmów właśnie z pogadanką z Leglerem, w tym omówienie całych playoffs

Opublikowano

Typowi Lakers, na wyjeździe -30, u siebie +30. Oby wygrali game 4 u siebie, wtedy GSW będzie pozamiatane.

Opublikowano

Oj nie pamiętam kiedy po 3kw wyłączyłem mecz GSW…

Od momentu jak wygrywali 40-29 w 2kw stanęli totalnie.  Od tego czasu +41 dla LA…

Tak naprawdę to wszystko w tej serii zależy od AD. Jak zagra dwa dobre mecze pod rząd, to może być Golden w mega opałach. 

Opublikowano

Bedzie 2:2. Mowie o bostonie.

Opublikowano

3mam za słowo.
Ogólnie w tej serii wyłoni się finalista ze wschodu. Jak szanuje od lat Jimmiego to nie ma bata aby tak krótkim składem doszli do finału. Chociaż Herro ma wrócić na początku czerwca i Butler mówił po jakimś meczu, że w takim razie muszą dojść do finału aby młody mogł jeszcze zagrać i tak nie kończyć sezonu :) 

Opublikowano

Niech sobie kupia jakis pakiet weekendowy u Currego na doszlifowanie 3jek. Co boston pudluje to az hadko patrzec.

Opublikowano

Przestancie rzucac te trojki glupie murzyny!1111jeden

Opublikowano

MVP opyerdol od Tuckera żeby miał jaja kończyć swój rzut a nie oddawać w ostatnich sekundach :pawel: