Opublikowano 14 lutego 200916 l Dla 'dziwek w klatkach tańczących', dla osób na cześć SONY szemrających, dla wszystkich tych tytułów ekskluzywnych niepojętych z paszczy MajkroSoftu wyjętych. Dla miłości od zarań dziejów i upodobań przywilejów, dla nas samych po ostatnie by graczom graCZE GRACZY za Pan Brat mieć zawsze. Amen.
Opublikowano 16 października 200915 l tradycja tego wymagała ps one pozniej ps2 przyszła pora na ps3:))) zartuje najwaniejsze sa grya oto kilkapowodow a jeden z waniejszych to: UNCHARTED 2 GOW3 GT5 TEKKEN 6 (OCZYWISCIE X-TEZ WYJDZIE) infamous no i bardziej pasuje mi pad sony moze to kwestia przyzwyczjania przez zlata ktorejestem zwiaznany z konsolą sony ale po prosty jak dla mnie jest idealny
Opublikowano 17 października 200915 l Kupiłem ps3 dla: darmowego neta, niezawodności i blu-raya + jest chyba trochę mocniejsza niż x360 co daje lepsze nadzieje na przyszłość. Gry się zawsze znajdą dobre.
Opublikowano 17 października 200915 l Za tydzień/dwa to coś wyląduje na pod moim TV. Głównie dla slasherów i paru innych gierek z universum PS3.
Opublikowano 17 października 200915 l Przede wszystkim dlatego, że PS3 ma najwięcej do zaoferowania ze wszystkich konsol. Drugi powód to MGS4 i kolejne hity.
Opublikowano 17 października 200915 l Kupilem bo łudzilem sie ,ze PS3 jest to nadal doskonala konsola ktora oferuje miażdzące mozliwosci Soft n' Hardwareowe.Jednak okazalo sie inaczej i moje "uzytkowanie" z tą puszką pandory nie jest tak różowe jak dawniejsze obocwanie z PS2. Edytowane 17 października 200915 l przez XM16E1
Opublikowano 17 października 200915 l z poczatku kupilem glownie dla dobrych singlowych gier jednak teraz gram na PS3 tylko online. A i jakis filmik czasem obejrze
Opublikowano 18 października 200915 l Kupiłem dla gier. Skończyła jako odtwarzacz DVD/DIVX. Ma w domu odtwarzacz Blu-Ray, a odpala DVD i Divxy... człowieku ocknij się! PS: Trochę głupie to pytanie, skoro większość ludzi ma już konsolę ze dwa lata, powinnmo raczej brzmieć, jak korzystasz z PS3 czy coś. Ja gram i oglądam filmy HD mniej więcej 60 na 40% ale kupiłem głównie dla gier (dlatego to pytanie jest bez sensu). Edytowane 18 października 200915 l przez Incognitos
Opublikowano 18 października 200915 l Kupiłem dla gier. Skończyła jako odtwarzacz DVD/DIVX. Ma w domu odtwarzacz Blu-Ray, a odpala DVD i Divxy... człowieku ocknij się! Do HD mam HD-DVD i filmy po 15zł...
Opublikowano 18 października 200915 l Dlaczego kupilem PS3? Proste - wczesniej bylem fanem PSX'a i PS2, w miedzy czasie nabylem takze PSP, a wiec wybor mogl byc tylko jeden PS3 podoba mi sie z wygladu, oraz jako prawdziwe centrum multimedialne. Konsole mam od stycznia 2008 i powiem szczerze, ze na poczatku nie mialem w co grac. Rozpykalem tylko pare gierek, a potem czekalem na cos na prawde godnego. Mamy teraz pazdziernik 2009 i gier na PS3 jest prawdziwe zatrzesienie! Dziwie sie niektorym, ktorzy twierdza, ze na Chlebaku nie ma w co pykać. Juz teraz nadrabianie zaleglosci zajelo by przecietnemu graczowi jakis rok(mowa o najlepszych tytulach), a w kolejce czeka istna wataha gier, i to w wiekszosci ambitnych. Nic, tylko grac!!!
Opublikowano 18 października 200915 l A ja kupiłem najpierw X-360. I było fajnie. Po roku zrobiłem na 2 tygodnie wymianke z kolesiem na jego ps3. Ja chciałem przejsc MGS4 i Uncharted a On miał parcie na gearsy. Pograłem dwa tygodnie , odmieniłem się z kolesiem i nastepnego dnia pojechałem po PS3. To jest prawdziwa maszyna. Granie w exclusivy które bardziej do mnie trafiają niż ex-y na xboxa, przejrzysty xmb którego polubiłem korzystając z PSP. Filmy BD, internet, psstore, online za darmo, ładny wygląd obok błyszczącego LCD. Wogóle wszystko co związane z ps3 jakoś tak bardziej eksluzywne, nawet pudełka gier bardziej nowoczesne. Xbox teraz dla mnie to taka plastikowa zabawka a PS3 to multimedialna maszyna.
Opublikowano 18 października 200915 l Bo jestem idiotą. A tak na serio to z trzech powodów: - bo wcześniej miałem psx'a i ps2 (czyli też ze względu na kompatybilność) - dla sprawdzonych marek (MGS, RE, FF) - dla darmowego szarpania przez sieć patrząc jednak z perspektywy czasu uważam zakup za bardzo nietrafiony
Opublikowano 18 października 200915 l 2 pierwsze podpunkty te same -bo wcześniej miałem psx-a i ps2 -dla exlusivów dla sprawdzonych marek, gier -dla Mgs4; który niestety okazał się zawodem generacji ba nigdy nie zawiodłem się tak na innej grze
Opublikowano 18 października 200915 l pewno nie będę orginalny, oto powody: - posiadanie od psx wyrobów marki PS - dla EX-ów (ahh te Uncharted) ps kupiłem także x360 (m. in dla GOW 2 i Fable2) i jak dla mnie (moje subiektywne odczucie), to PS3 jeżeli chodzi o poziom wykonania to półka wyżej.
Opublikowano 18 października 200915 l PS3 kupiłem bo widziałem że tylko na tej konsoli będzie mi dane zagrać w tak wspaniałe gry jak Uncharted 2.
Opublikowano 18 października 200915 l Oczywiście ważnym czynnikiem były wspomnienia związane z poprzednimi generacjami konsol od Sony. Inną sprawą są serie, które znam i zawsze nimi się interesowałem (GT, MGS, GoW, gry od TeamICO, jeszcze wtedy Tekken, FF itp.). Multimedialność konsoli, ogólny design, nowoczesność w porównaniu do konkurencji, niby moc (którą dopiero teraz widać przy okazji premiery U2). Gier u konkurencji w które mam ochotę zagrać jest tak naprawdę niewiele, zatem wybór padł na PS3. I nie jestem zawiedziony.
Opublikowano 18 października 200915 l ...bo myślalem, że będą takie wspaniałe gry jak na PS2 ;] Edytowane 18 października 200915 l przez S_600
Opublikowano 19 października 200915 l Bo mnie d-pad w XOwym padzie wku'wiał : E .... za to triggery w DualShocku to jakiś żal.
Opublikowano 19 października 200915 l Zawsze byłem z Sony. Poszedłem do kumpla pokazał mi co to cudo potrafi i po kilku mieisiącach konsola była moja :]
Opublikowano 19 października 200915 l Miałem psx'a, potem xkloca, to teraz analogicznie ps3 a tak na serio to troche załowałem ze nie dane mi było zagrać na Xie w takie gry jak ICO, Shadow of the C, OKAMI! itp. Mniej komercyjne gry z "duszą". Wyczekuje bardzo na The Last Guardian. Poza tym koledze padły 2 x360, nawet nowe chodzą jak kombajny..