Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

- W co gracie na NDS'ie? -

Featured Replies

Opublikowano

Summon Night: Twin Age - porządny RPG na DS ze świetną oprawą graficzną, jestem na ostatniej planszy już (gra na 7-9 godzin).

• Odpowiedzi 449
  • Wyświetleń 115,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Po 3 latach wyciągnąłem NDSa z szuflady i odpaliłem Chrono Triggera. Grałem do 02:00 W dobie crapów na obence konsole i posuchy z gatunku RPG był to strzał w 10! Wciągnał mnie strasznie - zdażyłem ju

• Gram w Chrono Trigger. Jak skoncze to zagram w DQ9. To bedzie moja ostatnia nie ograna gierka z DSa.

• Gram już 3 tydzień z przerwami w Ninjatown. Gierka z marszu trafiła do mojego TOP 5, mój znajomy napisał fajną reckę tej gierki na swoim blogu.

Opublikowano

Kończę przechodzić Soul Bubbles, a oprócz tego cały czas pogrywam w Worms Open Warfare 2.

Opublikowano

trauma center, początek 5 chapteru, hc z 5 pacjentami na raz

Opublikowano

@plecak - też jestem na tej operacji, dosłownie hardcore :twisted2:

Skończyłem Orcs&Elves (genialna w swojej prostocie i niesamowicie grywalna), to wziąłem się za drugą część Phoenixa. Raven przekonał mnie jednak, że warto skończyć tą ostatnią sprawę dwójki i zobaczyć trzecią część (liczę na to, że będzie równa jedynce) ;)

Opublikowano
  • Autor

No, wiedziałem, że ktoś przeczyta :). Dwójka na początku zawodzi, ale już druga sprawa jest naprawdę fajna i daje czadu. Gra nie jest taka jak jedynka, ale naprawdę warto ją przejść i łykać genialną trzecią część z jeszcze genialniejszymi postaciami :).

Opublikowano

Koncze poziom normal w Picross DS. Niedlugo zabieram sie za free mode. Gra jest boska.

Opublikowano
Koncze poziom normal w Picross DS. Niedlugo zabieram sie za free mode. Gra jest boska.
Oj jest, jest. Mogliby wydać Picross 2, bo już wszystkie puzle ułożylam ;)

A żeby było na temat: obecnie nie gram w nic i pozwalam DSowi obrastać kurzem, ale przymierzam się do "GH on Tour.".. może w weekend.

Opublikowano

apropo picross; czy nie można tam przypadkiem dociągać puzzli z netu? gdzieś czytałem że jedne tygodniowo wypuszczają/li?

Opublikowano

Summon Nights. Całkiem fajny action rpg, niewymagający zbyt szybkiego nawalania w ekranik. Jak na rpg to krótki(gra ma 20 chapterów a przejście to jakieś 15-20 minut).

Opublikowano
apropo picross; czy nie można tam przypadkiem dociągać puzzli z netu? gdzieś czytałem że jedne tygodniowo wypuszczają/li?

Da sie sciagnac puzzle, ale w Europie sa chyba tylko 2 zestawy

Opublikowano

Mario&Sonic: At the Olympic Games.

W Dodatku znalazłem sparing-partnera do Mario Karta przez Download Play, ubaw po pachy. Gra w tym trybie daje niesamowite wrażenia.

Opublikowano
Summon Night: Twin Age - porządny RPG na DS ze świetną oprawą graficzną, jestem na ostatniej planszy już (gra na 7-9 godzin).

ale gała to takie krótkie jest!!!

Opublikowano
Da sie sciagnac puzzle, ale w Europie sa chyba tylko 2 zestawy

Ja mam amerykańską wersję i do ściągnięcia było w sumie bodajże 20 paczek. Sporo z oryginalnego Mario Picross.

Jednak nici z kolekcjonowania - na carcie mieści się tylko 10 paczek, więc trza selektywnie kasować.

W sumie nie wiem, czy ostatnio pojawiło się coś nowego, ale mogę sprawdzić, jeśli ktoś chce.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

pierwszy phoenix wright (nie spodziewalem sie ze mnie tak wciagnie:) i new super mario

Opublikowano

skończyłem trauma center, pograłem troche w animal crossing, ale jakieś takie nudnawe, natomiast elite beat agents przekozackie, genialne historyjki (troche kojarzą mi się z project rub) świetna komiksowa grafika no i oczywiście samo tańczenie i machanie stylusem, niestety jak narazie niemal same oceny "d"' ;)

Opublikowano

Jake Hunter - chociaż gra prowadzi za rączkę, to jednak ma coś w sobie, że po prostu chce się poznać historię do końca

główna w tym zasługa świetnego klimatu, uzyskanego dzięki nastrojowej muzyce oraz charyzmy głównego bohatera (można powiedzieć takiego współczesnego Bogarta ;) )

szczerze polecam, jeśli komuś podobał się Hotel Dusk (choć JH jest słabszą produkcją) lub Insectiside (od tego z kolei duuużo lepszą i mniej odrealnioną), to musi w JH zagrać

Edytowane przez dziki_dziku

Opublikowano

Mario & Luigi Partners in Time mnie wciągnęło, ale jakieś takie nudnawe chwilami.

Opublikowano
Mario & Luigi Partners in Time mnie wciągnęło, ale jakieś takie nudnawe chwilami.

Moim zdaniem przekombinowali system walki. Ogólnie to krok w tył względem poprzedniej części.

Ja obecnie gram w Kirby Power Paintbrush. Przeszedłem główny tryb i teraz przechodzę Rainbow Run. Ogólnie gra jest świetna, ale tryb główny zdecydowanie za krótki.

Opublikowano

Uhhh, ostatnio mam trochę czasu, więc zacząłem nadrabiać zaległości w grach na DSa. Najpierw poszedł FFXII:RW i muszę powiedzieć, że o ile scenariusz zasysa, aż miło, tak sam system walki, klimat nie pozwalają oderwać się od konsoli. Dalej Oendan, którego katuje już od roku i Castlevanie (dzisiaj zacząłem grać). W kolejce czeka dokończenie NSMB i Zelda.