Skocz do zawartości

- W co gracie na NDS'ie? -

Featured Replies

Opublikowano

w nic, przeszedlem juz wszystkie gry ktore chcialem zaliczyc na dsa, a do reszty jakos nie moge sie przekonac (niby fajne, ale nic mega wciagajacego)

na ten moment czekam jedynie na gta i castlevanie, ale zanim nastapia premiery w zrozumialym jezyku to jeszcze ho ho. dlatego opycham na razie konsolke i kupuje sobie na jakis czas psp :)

• Odpowiedzi 449
  • Wyświetleń 111,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Po 3 latach wyciągnąłem NDSa z szuflady i odpaliłem Chrono Triggera. Grałem do 02:00 W dobie crapów na obence konsole i posuchy z gatunku RPG był to strzał w 10! Wciągnał mnie strasznie - zdażyłem ju

• Gram w Chrono Trigger. Jak skoncze to zagram w DQ9. To bedzie moja ostatnia nie ograna gierka z DSa.

• Gram już 3 tydzień z przerwami w Ninjatown. Gierka z marszu trafiła do mojego TOP 5, mój znajomy napisał fajną reckę tej gierki na swoim blogu.

Opublikowano

Obecnie to cioram namietnie w Elite Beat Agents, Phoenixa oraz dla relaksacji w Mariana, Wario Ware i Lego Indiana Jones'a

Opublikowano

Masteruję postacie w Final Fantasy IV, zacząłem przygodę z Time Hollow, może znajdę jeszcze czas na Diseage. A - i mały edit. Dragon quest IV, ten "nowy-stary" - właśnie zaczynam.

Edytowane przez MrSatan

Opublikowano

Guitar Hero wróciło do łask

Opublikowano

A ja zaczynam właśnie V epizod w Lego Star Wars: The Complete Saga, a co jakiś czas wracam do Zoo Keeper'a próbując poprawić stare rekordy.

Opublikowano

Animal Crossing Wild World

Harvest Moon Island of Happiness

obie gry porażają obszernością i miałem niezłe zdziwko po pierwszym włączeniu. Animal to raczej taka gra dla gry, maniakiem nie jestem więc jakiś uber rzadkich przedmiotów szukać nie będe, ale pograc można;] Harvest to typowy strzał w ryj, gra jest masakrycznie wielka i trudna - za wszystko trzeba placic ciezka kase [budowac mosty, drogi na wyspie], wskazniki staminy i fullness sa nieublagane i po podlaniu trzech poletek 3x3 trzeba latac po wyspie i szukac czegos do jedzenia inaczej padnie się na ryj. Dość powiedzieć, że zaczynamy z 7 osobami na wyspie i paroma narzędziami z jednym (głownym) odblokowanym terenem a kończymy z 90 osobami na wyspie, mnóstwem narzędzi, poletkiem do ryżu [rośnie przez 60dni] i innymi 'takimi' No po prostu ogrom. Grania co niemiara.

Opublikowano

star wars force unleashed,swietna gierka.kupa zabawy dla kazdego fana SW.

Opublikowano

ostatnio glownie grywalem w fife 08 i dzisiaj odpalajac wersje 2k9 doznalem lekkeigo szoku :) po pierwsze - graficznie duzy krok do przodu, lepsze modele zawodnikow, stadiony. dynamika i fizyka ciut sie zmienily, pilkarze odbijaja sie od siebie [silniejszy wygrywa], gra toczy sie nieco dynamiczniej. poziom trudnosci - poki co probowalem na amateur i duzo latwiej strzelic bramke z dystansu, wiekszosc wchodzi tak o. sterowanie, triki bez zmian, nie zdazylem tez przetestowac nowych trybow rozrywki ale czuje, ze ta gra zapewni mi mase rozrywki, polecam.

Opublikowano

Edytowane przez coopa

Opublikowano

Super Mario 64 DS - spędziłem z tą grą już dużo czasu i spędzę jeszcze pewnie wiele bo nie dają mi spokoju Castle Secret Stars. Pozostały mi do zebrania 3 sztuki z 30.

Opublikowano

MK Ultimate i Harvest Moon DS :>

Opublikowano

Mario Kart DS i Ninja Gaiden

Opublikowano

Another Code

Phoenix Wright

The World Ends with You

xD

dopiero zaczynam z DSem xD

Opublikowano

Geometry Wars Galaxies

Disgaea DS

Kończę Soma Bringer :D

Opublikowano

Edytowane przez coopa

Opublikowano

Final Fantasy IV. Zakupiłem dziś w empiku. Taniej niż na allegro :D

Opublikowano

Ninja Gaiden: Dragon Sword

Phoenix Wright Ace Attorney: Justice For All

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zaczęłam Lost in Blue, ale dwa dni temu przyszła paczka, w której był Chrono Trigger... ;) I porzuciłam na razie wszystkie inne gry, nie tylko te na DS-a, żeby wędrować razem z Crono.

Opublikowano

Ja męcze teraz Skate It, EBA i Wario Ware i mi tak dobrze :D

Edytowane przez Dynius