Opublikowano 22 maja 200816 l Witam. Mam pytanie. W gazecie "growej" wyczytałem, że można zgrać GTA4 na HDD konsoli. wie ktoś jak to zrobić?
Opublikowano 22 maja 200816 l 1. To prawda, ze jest polskie radio? Jak sie nazywa? 2. Przy ilu % odblokowuje się druga wyspa?
Opublikowano 22 maja 200816 l 1. To prawda, ze jest polskie radio? Jak sie nazywa? 2. Przy ilu % odblokowuje się druga wyspa? 1. bullshit 2. Jakieś 18% fabuły głównej (bodajże 3 misja Elizabety, z Playboy'em )
Opublikowano 22 maja 200816 l Kurde ale spieprzyłem zrobiłem misjęRoman Sorrow a nie zrobiłem wcześniej misji pobocznych dla Roman`a czy póżniej będę mógł je zrobić ? Roman otworzy jakiśkolejny biznes ?
Opublikowano 22 maja 200816 l Praca dla niego, taxi, to tylko taki dodatek żeby zarobić troche grosza na początku. Misje które liczą się w statsach to te związane z fabułą
Opublikowano 22 maja 200816 l Kurde ale spieprzyłem zrobiłem misjęRoman Sorrow a nie zrobiłem wcześniej misji pobocznych dla Roman`a czy póżniej będę mógł je zrobić ? Roman otworzy jakiśkolejny biznes ? Nie musisz ani do achievów ani do 100%
Opublikowano 22 maja 200816 l Aha to fajnie, dzięki ale to będęmieć jeszce takąmożliwość i jak to będzie z darmową jazdą ?
Opublikowano 22 maja 200816 l Panowie w rece z PSX E. przeczytałem ze prócz starego raszpla od Romana a później komórki od Playboya możemy mieć jakieś jeszcze inne telefony. Gdzie i kiedy będzie można je zdobyć, jesli w ogóle?
Opublikowano 22 maja 200816 l Jest coś takiego jak garaz, zeby trzymac autka? przed safehousami masz namalowane zolte linie
Opublikowano 22 maja 200816 l 1. W grze jest dostęp do 2 rodzajów tel. Cegły od Romana i troszkę bardziej kolorowej cegły od PayboyaX 2. Przed domem mamy prywatną strefę na której zostawia się fury. Garaże są, ale tylko na potrzeby misji.
Opublikowano 23 maja 200816 l Aha to fajnie, dzięki ale to będęmieć jeszce takąmożliwość i jak to będzie z darmową jazdą ? Graj, #$&, to zobaczysz.
Opublikowano 23 maja 200816 l Gdzie można spotkać, oprócz misji, SuperGT? I czemu kurna przy 4* najczęściej gonią mnie Enforcery, zamiast takich wypasionych czarnych sedanów? Chcę go ukraść, ale okazji nie mam nigdy. Może gdzieś stoi?
Opublikowano 23 maja 200816 l A ja mam takie pytanie, czy da sie sterowac samolotem? Bo byłem na lotnisku w pierwszym miescie i nic nie znalazłem;/
Opublikowano 23 maja 200816 l Dziwna sprawa, niby dodali sporo ciekawych rzeczy ale tez sporo zabrali. Brak roweru, brak samolotu...? Brak traktorów , kombajnów, nie da sie przeczepy zaczepic,
Opublikowano 23 maja 200816 l I czemu kurna przy 4* najczęściej gonią mnie Enforcery, zamiast takich wypasionych czarnych sedanów? Chcę go ukraść, ale okazji nie mam nigdy. Może gdzieś stoi? ja FBI spotkalem tylko na 1 misji (ale bylo to wymuszone) oraz gdy robilem acziva Roll Over na lotnisku...
Opublikowano 23 maja 200816 l Baqś - samolotów niet bo wiadomo z czym to się kojarzy. Traktorów też niet bo niby po czym miałby by jeżdzić w NY. Qra - SuperGT najprędzej wychaczysz na drugiej wyspie. Weź coś sportowego i poluj. Czarne sedny to federalni, obstawiałbym 5*. Wjedź na lotnisko i dorób sie *, pewnie się pojawią.
Opublikowano 23 maja 200816 l Właśnie poluje na 100% w GTA IV, ale coś jest nie tak. Mam 84,09 % i pozostałały mi tylko 3 osiągnięcia: Gołębie: 2,5 % Przyjaciele: 10 % Przypadkowi ludzie; 2,5 % Czyli zabraknie mi 1%. Wszystkie misje mam na 100%. Co zrobiłem nie tak ? Edit: Jaki wypad na misto z przyjacielem najwięcej dodaje % like ? Edytowane 23 maja 200816 l przez jasiopatryk
Opublikowano 23 maja 200816 l Właśnie poluje na 100% w GTA IV, ale coś jest nie tak. Mam 84,09 % i pozostałały mi tylko 3 osiągnięcia: Gołębie: 2,5 % Przyjaciele: 10 % Przypadkowi ludzie; 2,5 % Czyli zabraknie mi 1%. Wszystkie misje mam na 100%. Co zrobiłem nie tak ? Edit: Jaki wypad na misto z przyjacielem najwięcej dodaje % like ? Każdy tyle samo o ile sięnie mylę A zrobiłeś rekordy w Dart`sach, QUB3D itp... ??
Opublikowano 23 maja 200816 l A po co mapka, masz przelecieć pod wszystkimi jakie są, a w trakcie wykonywania tego masz pogdląd.
Opublikowano 23 maja 200816 l http://www.onlinecenter.pl/upload/gtaporadnik/mosty.jpg dx36 > przetestuje to bo na tym save, na którym gram chyba rekordów nie mam. Edytowane 23 maja 200816 l przez jasiopatryk
Opublikowano 23 maja 200816 l ? Edit: Jaki wypad na misto z przyjacielem najwięcej dodaje % like ? Sądzę, że drinking