Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ciekawostki i sekrety w Liberty City

Featured Replies

Opublikowano

Tytuł misji "The Master and The Molotov" pochodzi od książki Michaiła Bułhakowa "Mistrz i Małgorzata" - > "Tha Master and The Margarita" ;)

• Odpowiedzi 251
  • Wyświetleń 27,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurcze, chyba sprzedam tą grę. Tyle "bugów". Kto to testował? Jak można w to w ogóle grać z tyloma "błędami". 1)szczegóły 2)kogo to obchodzi 3)normalna gra świateł. Trudno o to, żeby niebieskie

• Czytaliście Przewodnik po Liberty City dołączony do opakowania?Jest tam reklama ZIT z numerem telefonu(948-555-0100)....zadzwońcie na niego w grze...od teraz po każdym wykręceniu tego numeru po chwili

Opublikowano
Podczas pierwszej misji u Pegorine, można usłyszeć od bandziorów "We'll get you out, Polack!" :D

To samo można usłyszeć w pierwszej misji od Bruciego. Wymawia to jego pracownik ;]

Opublikowano

fajnie jest na 360 (bo niewiem jak to wyglada na PS3) wlaczyc zgrane polskie radio i sluchac w grze :)

Opublikowano

U mnie Sultan RS jezdzi po miescie tylko w momencie, gdy zadzwonie do Bruciego i zapytam o wyscig, w czasie jazdy na linie startu mozna go spotkac na miescie, zwinac i zaparkowac przed safehouse. :D

Opublikowano
U mnie Sultan RS jezdzi po miescie tylko w momencie, gdy zadzwonie do Bruciego i zapytam o wyscig, w czasie jazdy na linie startu mozna go spotkac na miescie, zwinac i zaparkowac przed safehouse. :D

Dokladnie tak ;) wogole jak zdecydujesz sie na wyscig to nagle po miescie jezdzi bardzo duzo sportowych fur :]

Opublikowano

Fajny motyw dzisiaj miałem. Wywaliłem 2 gości z Cavalcade na swiatłach i co zrobili? Jeden wyciągnął uzi i rozwalił gliniarza który stał obok, a drugi wyciągnął giwere i zaczął we mnie ładować. Po chwili podprowadził zaparkowaną fure (tak samo jak Niko to robi), zaczął mnie gonić i taranować :) Widać na mafie trafiłem :D

p.s. na randkę z Kate jedźcie na bilard, dobra jest :)

Opublikowano

Nudzilo mi sie dzisiaj i pojechalem z Bruciem poplywac motorowka, kiedy juz wsiedlismy Brucie mowi do mnie: take me to Statue of Freedom!!! Napisane bylo Statue of Happines, a powiedzial co innego :)

Opublikowano
Mnie rozwalił tekst kiedy wpadłem na policjanta podczas biegu

"Do you like Prison Food?"

Albo "You and me in the dark cell." :)

Opublikowano

A powie mi ktos jak sie zamawia taxi?

Opublikowano
wybierasz w książce tel Romana potem call taxi czy cos takiego, czekasz chwile i juz jest.

Oczywiście zakłądając, że odblokował już sobie to u Romka....

Opublikowano

samochód nie chce zapalić?

zadzown pod 911 (wystrczy zadzownic i od razu odłożyć), auto odpala jak nowe ;]

Opublikowano

Dzisiaj smigalem sobie Turismo i gonila mnie policja za chwile slysze glos przez radio "...Red Ferarri..." :D

Opublikowano

Hah przed chwilą przygrzmociłem komuś z bejzbola w drzwi i koleś zawołał: "moja maszyna!" :lol:

Opublikowano

Misja dla

Gabetti'go - Entourage (odniesienie do "stanu zagrożenia" btw?

obserwujcie fure przed sobą jak kolesie pląsają w rytm muzyczki :D

Opublikowano
Hah przed chwilą przygrzmociłem komuś z bejzbola w drzwi i koleś zawołał: "moja maszyna!" :lol:

Nawet Niko po tym jak uderzymy w jakis inny pojazd czasami krzyknie:

''Moje auto'' lub ''To boli''.

Jak wiadomo jezyki slowianskie sa do siebie podobne. :)

Opublikowano

Ostatnio wjechalem samochodem do Perestroiki, a jakas baba krzyknela "Co to k*rwa jest!?" :D

Opublikowano

W końcu Romek mu założył podczas jednej misji.

Opublikowano

W klubie ze striptizem pierwszy prywatny taniec jest troche nudny,jednak przy każdym następnym jest ciekawiej.

Za trzecim razem podbija nawet druga tancerka ;)

Warto również dotrwać do ostatniego pokazu dla piosenki której nie usłyszymy w radiu.

Opublikowano

Strzelenie z RPG w zimie pod małym kontem spowoduje że rakieta będzie się ślizgać po ziemi, wybuchnie dopiero jak napotka coś na swojej drodze.

Opublikowano

Z tym RPG to trochę irytująca rzecz czasami. Pocisk unika ziemi przez co ciężko zabić np człowieka (normalnie strzeliłoby się w ziemię w jego okolicy).

Opublikowano

Ja miałem już nawet takie sytuacje, że strzelając w samochód rakieta odbijała się od niego i leciała centralnie w górę, wybuchając w powietrzu, ew. w jakiś dziwny sposób go omijała...