Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

Opublikowano

Sklep z azjatyckim zarciem, ale na allegro tez sa

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 449,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

Ostatnio jadlem we wloskiej knajpie i teraz jakos naszlo mnie na spaghetti. Ale, ze bieda w lodowce to wpisalem w google: oliwa parmezan spagetti i wyszukiwarka podpowiedziala jeszcze czosnek (duh), platki czili i pietruszke. Dwa ostatnie zastapilem grubo mielonym pieprzem i swieza bazylia. Dluzej ku.rwa mylem po tym gary niz gotowalem i jadlem <_< ale polecam.

Opublikowano

Najprostszy makaron z oliwą i czosnkiem i parmezanem - jest dobrze. Ale faktycznie z dodatkiem chili i pietruszki jest jeszcze lepszy.

Opublikowano

FUNPOPS_Teaser.jpg?1441104082

Zayebisty skład, super smak... zaryzykuję stwierdzeniem, że solone z pieprzem to jedna z najlepszych słonych przekąsek, jakie jadłem, o ile nie najlepsza. Są teraz w Biedrze.

Opublikowano

Gdzies mi mignely. Chyba w zwyklym spozywczaku. 4,99?

Opublikowano

Też je kupiłem ostatnio w zwykłem spożywczaku, solone zaje.biste

Opublikowano

Ja jadłem paprykowe i bez szału były, bez glutaminianu sodu i innych gówien to nie to samo niestety :/

Opublikowano

No właśnie ja się zdziwiłem, że niesmażone, niepieczone, bez wzmacniaczy smaku, z tak zayebiście smakują.

Opublikowano

Jadłem fromage i nie powalają, ale plus za coś nowego na rynku no i zdrowsza alternatywa dla zwykłych chipsów. Tylko ta cena :/

Opublikowano

Właśnie zjadłem kolację na bogato mianowicie wziałem i pokroiłem kiełbase chorizo w plasterki, następnie pokroiłem zielone oliwki z nadzieniem paprykowym, później na talerz wrzuciłem kilka papryczek pri pri z zalewy no i na koniec kilka plastrów koziego sera. do tego 2 bułeczki typu ciabata z lokalnej piekarni i herbata z cytryną

u mad robaki?

Opublikowano

Kogoś tu przy jutrzejszym sraniu ładnie przyszczypie.

Opublikowano

Potwierdzam. Wczoraj makaron z czosnkiem, parmezanem i jedna papryczka ostra z biedry (zamiast platkow chili) i bylo dzis na wc no dosc niekomfortowo.

Opublikowano

FUNPOPS_Teaser.jpg?1441104082

Zayebisty skład, super smak... zaryzykuję stwierdzeniem, że solone z pieprzem to jedna z najlepszych słonych przekąsek, jakie jadłem, o ile nie najlepsza. Są teraz w Biedrze.

z czego to jest zrobione? to coś jak sonko albo wafle ryżowe?

Opublikowano

Podobne do Pop Cool Snack od Sonko, ale, moim zdaniem, smaczniejsze i mniej zapychające. W składzie głównie mąką z ciecierzycy, ryżowa i płatki ziemniaczne.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

e7LtfH7.jpg
Przed popołudniowym treningiem w sam raz. Nie zapycha żołądka, dostarcza odpowiednich wartości, no i jest smaczne.

Opublikowano

Kurde, tak ciężko Ci odpisać, czy jadasz w restauracji, czy te foty robisz po prostu w domu, bo lubisz gotować.

Opublikowano

stołuje sie w google grafika, na blogach oraz youtubie

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Kupiłem se mleko sojowe, czekoladowe. Było naturalne (ale tylko w dużym opakowniu za ponad dyche) i waniliowe, które najlepsze?

Opublikowano

Ja kupiłem w biedronce pierogi ruskie  "U Jędrusia" ręcznie lepione. (pipi)a jakie to dobre. Nie tak dobre jak domowe, no ale jakie to dobre!!!