Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

Opublikowano

Mi to z płatków ostatnio bardzo smakują corn flakes choco

539_01_8163.jpg

Te są GOTY, mimo że dość drogie.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 445,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

liony ok, bardzo dobre są corn flakesy kakaowe,  a w tesco pojawiły się, niestety za 15zł najwspanialsze płatki na swiecie, kiedys byly dostępne w Polsce, w wersji  z małpką na oładce, ryż w czekoladzie, po zalaniu zmaienial się wpyszną papkę i  robil z mleka kakało.

ShotType1_328x328.jpg

Edytowane przez milan

Opublikowano

Pamiętam te płatki z reklam na amerykańskim Cartoon Network.

Opublikowano

Krupek masz już internet?

---

Jadłem ostatnio kanapkę z szynką, majonezem i kaparami. Zaje.biste połączenie smaków: majonez i kapary. Obczaj Yano kiedyś i daj znać, czy tak nie lepiej majonez wchodzi.

Opublikowano

Zniknąłeś na długo, trochę się martwiłem. Jaki był powód zaprzestania forumingu?

Żeby nie było że offtop: zjadłem właśnie pstrąga wędzonego z pieprzem.

Opublikowano

A tak jakoś straciłem wenę i chęci. Na razie zostaję, dziękuję za troskę, doceniam.

Żeby nie było, że offtop: Zjadłem dziś ryż z kurczakiem i warzywami, czyli dzień jak co dzień od poniedziałku do piątku, 2 razy dziennie. Dla odmiany czasem kasza lu schab.

Opublikowano

Prażone migdały z Lidla. Można je jeść bez końca.

Opublikowano

Kupiliśmy ostatnio parę naczyń ceramicznych, m.in. formę do tarty. Trzeci dzień już fpiepszam tartę ze szpinakiem, kurczakiem i miksem innych dodatków. Dobra alternatywa dla pizzy. 

Opublikowano

Od wódki stronie, nawet tej smakowej. Ale z piątku na sobotę byliśmy z kumplem na nocnym spacerze z psami w lesie i wzieliśmy na drogę 2x Soplice cz.porzeczkę i 1x pigwę i muszę przyznać, że było to bardzo smaczne. W domu zrobiliśmy jeszcze degustacje wiśniówki, malinówki i truskawówki ale wszystkie strasznie słodkie i mdłe. Ale ta czarna porzeczka to rewelacja na bałtyku, wchodzi jak woda.

Opublikowano

Soplica nr 1 to nadal dla mnie orzech laskowy. Z dodatkiem mleka masz monte dla dorosłych.

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

sk,urwiły się te soplice mocno, słodkie jak guwno

Opublikowano

Kluski śląskie w sosie koperkowym i pieczarkami, oraz sałatka grecka.

Edytowane przez Solderowy123

Opublikowano

Od wódki stronie, nawet tej smakowej. Ale z piątku na sobotę byliśmy z kumplem na nocnym spacerze z psami w lesie i wzieliśmy na drogę 2x Soplice cz.porzeczkę i 1x pigwę i muszę przyznać, że było to bardzo smaczne. W domu zrobiliśmy jeszcze degustacje wiśniówki, malinówki i truskawówki ale wszystkie strasznie słodkie i mdłe. Ale ta czarna porzeczka to rewelacja na bałtyku, wchodzi jak woda.

Zobacz nową - cytryna z miodem.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Zoba to:

mi%C3%B3d.jpg

Trzesiesz już gaciami?

Opublikowano

Miód jest spoko. O dwóch miechów popijam sobie gorącą czerwoną herbatę słodzoną właśnie miodem. Ciechan miodowy też był całkiem w pytę, choć piwo pijam może raz na kwartał.

Opublikowano

Nie słodzę herbaty. Never ever.

: - \

Zoba to:

mi%C3%B3d.jpg

Trzesiesz już gaciami?

tumblr_o31ida9cKq1u9mxoto3_500.gif

Opublikowano

Jedna z lepszych Soplic smakowych. Miód nadaje lekkiej słodyczy, a cytryna fajnie przełamuje smak wódki, czyniąc kompozycję wręcz niesamowitą!

Opublikowano

z racji ze sam robie cytrynowki z miodem to jak skosztowalem tej soplicy cytrynowej to sie zasmialem jakie to chemiczne goowno

jak red - soplica orzech laskowy rzadzi i rzadzi niepodzielnie, a z mleczkiem prawdziwe monte, idealne na imprezy na psn

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

18 grudnia 2016 roku - Ficuś odkrywa użycie chemii w produktach spożywczych. 

Opublikowano

zyj dalej w swiecie, ze smierdzacy i smakujacy chemia trunek niczym wodka wymieszana z najtansza lemoniada z osiedlowego sklepiku to kompozycja wrecz niesamowita