Pupcio 17 238 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 keczup czy keczap? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 No ale pizza hut to nie jest dobry lokal. IMO najlepszy z sieciówek (i o tym pisałem w tamtym poście), ale co z tego? Do McDolana też lubię sobie czasem pójść, ale w życiu nie powiedziałbym, że to są dobre burgery. Zresztą, kiedyś jarałem się Xboxem i innymi równie obrzydliwymi rzeczami, ale (pipi) z tym, człowiek był młody i głupi :D Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Ja to mam taki rytuał że jak zamawiam sobie pitcę to z pierwszych 6 kawałków trzy jem z sosem pomidorowym, trzy bez, pozostałe dwa zostawiam na później (albo na rano), podgrzewam w mikrofali i też bez sosu. Jestem szczęśliwy gdy zjem w ten sposób pizzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Ja to głównie mam bekę z tego typa co nie daje napiwków i spinał się do Bartka o sos czosnkowy, nie dorabiałbym sobie filozofii do jedzenia pizzy :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Pizza na drugi dzień tylko prosto z lodówki, bez podgrzewania. Taka domowa to co innego, podgrzana w mikrofali smakuje nawet lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 wyczuwam u kogoś picce z bigosem Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 051 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 a w czym umaczać końcówki z pizzy? Tylko w sosie czosnkowym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 W oliwie. Tzn w pizzy hut nie trzeba, bo tam tłuszcz i bez tego cieknie po łokciach :D Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 231 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Czosnek do piccy profanacja, nie wolno xDDD A jak bylem we wloszech, u wlocha, jadlem wloska pizze, na wloskim talerzu i wloskimi sztuccami. Nic wielkiego ale ta najprawdziwsza wloska pizza tak przez was broniona byla z frytkami i parowka. Nawet zdjecie zrobilem jak prawdziwy polak za granica. Byla tam tez margarita, salami pikante, z szynka parmenska i reszta klasykow. Ale ten wloch i cala jego la familia podejrzewam mniej sie napinaja o ten placek z serem niz polscy gejmerzy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 643 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Jak kolejnym razem pójdę do Garden Pizza w Krakowie to podłożę wszędzie cichaczem saszetki sosu czosnkowego. Lokal rychło upadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 17 238 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Jak na forum psxextreme.info piszą że nie można jeść pizzy z sosem czosnkowym, to nie można i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Dobra pizza to jest taka która nam smakuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 643 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Dobry kebab to taki bez sambala. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 dobry kebab to deportowany kebab Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 160 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Pizza z keczapem, łagodny kebab, dawanie napiwków, jeszcze ku.rwa skarpety do sandałów może. PS Potwierdzam, że Włosi mają nieraz bardziej odjechane kompozycje pizzy niż w Polszy. Np. z tłuczonymi ziemniakami, salami i marynowanym pieprzem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 404 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 No jak ktoś nie lubi ostrych rzeczy, a lubi kebab to co wtedy? Się zapędzasz się, kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza
obrazus 20 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 (edytowane) No jak ktoś nie lubi ostrych rzeczy, a lubi kebab to co wtedy? Się zapędzasz się, kolego. To znaczy ze pedau ,,Poprosze kebab tylko ladogny bo mam delikatny jezyczek :D ,, Edytowane 16 Lutego 2017 przez obrazus Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Łagodny kebab z sosem czosnkowym Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 160 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Jedyny prawilny Cytuj Odnośnik do komentarza
obrazus 20 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Łagodny kebab z sosem czosnkowym Włoska pizza i lagodny kebab Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 14 884 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Czosnek do piccy profanacja, nie wolno xDDD A jak bylem we wloszech, u wlocha, jadlem wloska pizze, na wloskim talerzu i wloskimi sztuccami. Nic wielkiego ale ta najprawdziwsza wloska pizza tak przez was broniona byla z frytkami i parowka. Nawet zdjecie zrobilem jak prawdziwy polak za granica. Byla tam tez margarita, salami pikante, z szynka parmenska i reszta klasykow. Ale ten wloch i cala jego la familia podejrzewam mniej sie napinaja o ten placek z serem niz polscy gejmerzy. Widzial kogo i skad bedzie goscil to troche podkrecil przepis. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Piniążki turysty nigdy nie śmierdzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 schabek jak sie ztriggerował xd no i ch,uj ze pizza z parówkami, zaje.banie jej jogurtem z czosnkiem to jest żenada i cebulandia Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 17 238 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 frytki też jecie bez keczapu chore poyeby? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 frytki ino z sosikem blue cheese Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.