Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 445,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

No ale pizza hut to nie jest dobry lokal. IMO najlepszy z sieciówek (i o tym pisałem w tamtym poście), ale co z tego? Do McDolana też lubię sobie czasem pójść, ale w życiu nie powiedziałbym, że to są dobre burgery. Zresztą, kiedyś jarałem się Xboxem i innymi równie obrzydliwymi rzeczami, ale (pipi) z tym, człowiek był młody i głupi :D

Opublikowano

Ja to mam taki rytuał że jak zamawiam sobie pitcę to z pierwszych 6 kawałków trzy jem z sosem pomidorowym, trzy bez, pozostałe dwa zostawiam na później (albo na rano), podgrzewam w mikrofali i też bez sosu. Jestem szczęśliwy gdy zjem w ten sposób pizzę.

Opublikowano

Ja to głównie mam bekę z tego typa co nie daje napiwków i spinał się do Bartka o sos czosnkowy, nie dorabiałbym sobie filozofii do jedzenia pizzy :D

Opublikowano

Pizza na drugi dzień tylko prosto z lodówki, bez podgrzewania.

Taka domowa to co innego, podgrzana w mikrofali smakuje nawet lepiej.

Opublikowano

W oliwie. Tzn w pizzy hut nie trzeba, bo tam tłuszcz i bez tego cieknie po łokciach :D

Opublikowano

Czosnek do piccy profanacja, nie wolno xDDD

A jak bylem we wloszech, u wlocha, jadlem wloska pizze, na wloskim talerzu i wloskimi sztuccami. Nic wielkiego ale ta najprawdziwsza wloska pizza tak przez was broniona byla z frytkami i parowka. Nawet zdjecie zrobilem jak prawdziwy polak za granica. Byla tam tez margarita, salami pikante, z szynka parmenska i reszta klasykow. Ale ten wloch i cala jego la familia podejrzewam mniej sie napinaja o ten placek z serem niz polscy gejmerzy.

Opublikowano

Jak kolejnym razem pójdę do Garden Pizza w Krakowie to podłożę wszędzie cichaczem saszetki sosu czosnkowego. Lokal rychło upadnie.

Opublikowano

Jak na forum psxextreme.info piszą że nie można jeść pizzy z sosem czosnkowym, to nie można i tyle.

Opublikowano

Dobra pizza to jest taka która nam smakuje :wujaszek:

Opublikowano

Pizza z keczapem, łagodny kebab, dawanie napiwków, jeszcze ku.rwa skarpety do sandałów może.

PS Potwierdzam, że Włosi mają nieraz bardziej odjechane kompozycje pizzy niż w Polszy. Np. z tłuczonymi ziemniakami, salami i marynowanym pieprzem.

Opublikowano

No jak ktoś nie lubi ostrych rzeczy, a lubi kebab to co wtedy? Się zapędzasz się, kolego.

Opublikowano

No jak ktoś nie lubi ostrych rzeczy, a lubi kebab to co wtedy? Się zapędzasz się, kolego.

To znaczy ze pedau

,,Poprosze kebab tylko ladogny bo mam delikatny jezyczek :D ,,

Edytowane przez obrazus

Opublikowano

Łagodny kebab z sosem czosnkowym

Opublikowano

Łagodny kebab z sosem czosnkowym

Włoska pizza i lagodny kebab

Opublikowano

Czosnek do piccy profanacja, nie wolno xDDD

A jak bylem we wloszech, u wlocha, jadlem wloska pizze, na wloskim talerzu i wloskimi sztuccami. Nic wielkiego ale ta najprawdziwsza wloska pizza tak przez was broniona byla z frytkami i parowka. Nawet zdjecie zrobilem jak prawdziwy polak za granica. Byla tam tez margarita, salami pikante, z szynka parmenska i reszta klasykow. Ale ten wloch i cala jego la familia podejrzewam mniej sie napinaja o ten placek z serem niz polscy gejmerzy.

Widzial kogo i skad bedzie goscil to troche podkrecil przepis.

Opublikowano

schabek jak sie ztriggerował xd no i ch,uj ze pizza z parówkami, zaje.banie jej jogurtem z czosnkiem to jest żenada i cebulandia

Opublikowano

frytki też jecie bez keczapu chore poyeby?

Opublikowano

frytki ino z sosikem blue cheese