Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 3 minuty temu, Szajka napisał(a):Wyszczekany się zrobiłeś przez lata. Nikt nigdy w mordę Ci nie dał?… Moja fizjonomia i wygląd jest efektem braku aktywności od paru lat, małżeństwo i nie doleczone kontuzje mi „służą” jak widać na obrazku które grubcio wykopał z innego tematu. Mogłem oczywiście w PST dać swoje zdjęcie dużo atrakcyjniejsze, choćby z ostatniej komunii świętej chrzestnej, ale traktuje nie do końca poważnie internet, a tym bardziej forum o gierkach.No jak widać jednak poważnie traktujesz internet pisząc w taki a nie inny sposób.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 30 minut temu, Szajka napisał(a):W mowie pisanej zwracając się do kogoś to używa się dużej literyWielkiej litery ku.rwa. I to dotyczy listow a nie postow czy smsow. Przyszedl ten zwyczaj do internetu razem ze stawianiem spacji na miedzy wykrzyknikiem czy znakiem zapytania. Co lepsze asy jeszcze pisza Jego, Jej wielka, czesto w kontekscie rodziny np. Jego [syna] pokoj.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Co sie stało z tym forum że nie można zażartować z jedzenia że wygląda jak STOLEC? @_Red_ nie wstawiaj lepiej picki nigdy więcej bo będą dymy
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Godzinę temu, Pupcio napisał(a):Co sie stało z tym forum że nie można zażartować z jedzenia że wygląda jak STOLEC? @_Red_ nie wstawiaj lepiej picki nigdy więcej bo będą dymyKiedyś były żarty z zakopywania beczek z wodą, ale po wybuchu konfliktu na ukrainie dziwnie się skonczyły.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 godzinę temu, Masorz napisał(a): miał kiedyś nawet kał na naplecie a dziś co?pod