Opublikowano 22 lipca 20195 l 6 minut temu, Mani napisał: Kiedy odbiór? Dawaj później więcej fotek Będą we czwartek
Opublikowano 22 lipca 20195 l Nie byłem przekonany co do koloru gdy zamawiałes ale widzę że desert island blue również Fieście pasuje.
Opublikowano 22 lipca 20195 l No trochę się obawiałem tego koloru prawdę mówiąc, ale na żywo wygląda mega dobrze, z miejsca przestałem mieć rozkminy z tego powodu
Opublikowano 22 lipca 20195 l Prawie wszyscy niebieskie auta zakupują. Dobrze piękny kolor. Edytowane 22 lipca 20195 l przez blantman
Opublikowano 22 lipca 20195 l A kiedyś to chyba jedynie Subaru można było spotkać w tym kolorze. Ewentualnie, BMW M5, M3, ale to już w ogóle była egzotyka.
Opublikowano 22 lipca 20195 l 34 minuty temu, blantman napisał: Prawie wszyscy niebieskie auta zakupują. Dobrze piękny kolor. Serio? Ja mam wrażenie, że teraz jest boom na biały kolor.
Opublikowano 22 lipca 20195 l 17 minut temu, Shago napisał: Serio? Ja mam wrażenie, że teraz jest boom na biały kolor. Mówiłem tu na forum dlatego się ciesze. Nienawidzę białych, czarnych, szarych i brązowych aut a tego najwięcej jeździ po polsce. Lubię jak jest kolorowo xD
Opublikowano 22 lipca 20195 l Wszędzie takich najwięcej jeździ, bo ludzie boją się problemów przy odsprzedaży albo firmy kupują. U mnie też jest polityka firmy, kolega chciał pomarańczowe 116d, to dostał stanowczą odmowę i poprzestał na ciemnoniebieskim. Mnie się marzy zielony albo ciemny fiolet, mało jest takich i tak dostępnych.
Opublikowano 23 lipca 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Świeżo po wymianie uszczelki pod głowicą No jest igiełka nikt mi nie powie, że nie Ja pier.dole jaki środek
Opublikowano 23 lipca 20195 l Śmiechy chichy, ale faktem jest, że passeratti jak na swoje czasy to roz(pipi)ala konkurencje. Nawet na dzisiejsze standardy to bardzo przestronne i wygodne auto, ostatni taki pancerny VW. Dziwne, że nie nazwali go Volkswagen Panzerfahrenwagen V Edytowane 23 lipca 20195 l przez Pajda
Opublikowano 23 lipca 20195 l Ja to mam właśnie jakiś sentyment do tego Passata, mimo, że chyba nigdy nawet w nim nie siedziałem. Tak samo mam sentyment do Octavii 1, ale to pewnie dlatego, że taką mialem i była S U P E R. Mimo, że delikatnie mówiąc nie jestem fanem niemieckiej motoryzacji(no może poza Porsche) to odważę się powiedzieć, że bardziej wstydziłbym się jeździć E46 albo E39 niż B5. Edytowane 23 lipca 20195 l przez szejdj
Opublikowano 23 lipca 20195 l Godzinę temu, Pajda napisał: Śmiechy chichy, ale faktem jest, że passeratti jak na swoje czasy to roz(pipi)ala konkurencje. Nawet na dzisiejsze standardy to bardzo przestronne i wygodne auto, ostatni taki pancerny VW. Dziwne, że nie nazwali go Volkswagen Panzerfahrenwagen V Złote czasy VW, Golf IV też im wyszedł wybornie. B5 23 lata od premiery i wygląda normalnie, a wyszedł ledwie 24 lata po pierwszym Passacie z epoki kamienia łupanego. W ogóle się powtarzam, ale zawsze jestem zadziwiony postępem w motoryzacji z lat 90. Taki Golf: https://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Golf Trochę naciągam daty, ale wyobraźcie sobie przesiadkę z dwójki z 1990 do czwórki z 1997. Teraz porównajcie z przesiadką z piątki do siódemki... Edytowane 23 lipca 20195 l przez Mustang
Opublikowano 24 lipca 20195 l Tak szczerze to jak widze takiego passata to zawsze sie usmiecham. Ale to raczej z powodow memow i nie ma w tym zlej krwi, raczej poprawa humoru. Faktycznie zdecydowanie bardziej z wiesniactwem i oborą mentalna kierowcow kojarza mi sie stare bmw 3 czy 5. Passat spoko, niezawodna maszyna z humorkiem. Zreszta u nas w rodzinie tez kiedys byl
Opublikowano 24 lipca 20195 l Pamiętam jak za guwniaka u mnie na osiedlu rodzina miała takiego Passata, tylko w kombi. Jechali całą rodziną nad jezioro to jeden siedział w bagażniku, bo 4 dzieciaków było.
Opublikowano 24 lipca 20195 l To byli czasy, i nikt nie nagrywal, nikt sie nie czepial. Rodzina szczesliwa, dzieciak mial frajde. To juz nie wroci. Edytowane 24 lipca 20195 l przez kanabis