Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zdjęcia naszych aut

Featured Replies

Opublikowano

Zapewne tak. Podobnie Fiesta ST i Polo GTI są z tego co widziałem wstrzymane do końca roku. Zawyżają emisję CO2.

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Wyświetleń 679,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ululululu Paaanowie! Co to była za wycieczka! Trip życia, naprawdę polecam każdemu! Tyrol, Bawaria, przełęcz  Grossglockner hochalpenstrasse jest niesamowita, i przez 4 dni 30 stopni, słońce i an

• Sure   Mam ja co prawda dopiero kilka miesiecy, ale wrazen bylo przez ten czas pod dostatkiem   Dla mnie - jako chlopaka wychowanego na Gran Turismo, Initial D, F&F itd - mot

• okej, czas się pochwalić nowym nabytkiem. Dopiero teraz pogoda dopisała żeby auto umyć i ogarnąć.   Pozbyłem się swojej białej alfy i nabyłem tym razem hot hatcha   to znowu alfa x

Opublikowano

Jest tu ktoś kto jeżdzi amerykańcami? 

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Leganckie auto, jestem zadowolony.

spacer.png

Edytowane przez krupek

Opublikowano

Fajny spot. Znajomy filmik skręcił z imprezy :)

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano
2 hours ago, krupek said:

Gratki, podziel się wrażeniami jak trochę pojeździsz.

Opublikowano

Zrobiłem już w weekend ponad 500 km, głównie w trasie, ale też trochę po mieście. W aucie jest tak cicho, że nie mogę się przyzwyczaić po Outlanderze. Mimo, że silnik 1.0 125 KM to przyspiesza dynamicznie i daje frajdę z jazdy. Spalanie przy 2 osobach w środku, prędkości do 100 km/h wyniosło 4,7l. Przy 4 dorosłych osobach, dziecku i pełnym bagażniku, wzrosło do 5,1, bardzo mnie zadowala takie spalanie. Auto bardzo przestrzenne, mam 2 metry wzrostu, a za mną spokojnie siądzie osoba mojego wzrostu. No jak się nie będzie nic rypać, to zakup życia.

Mam tylko problem z android auto, wywala błąd przy instalacji appki na Honor 7x, ale będę jeszcze działał.

Opublikowano
25 minutes ago, krupek said:

Mam tylko problem z android auto, wywala błąd przy instalacji appki na Honor 7x, ale będę jeszcze działał.

Ale to telefon wywala błąd rozumiem? Instalujesz ręcznie z APK?

Opublikowano

Tak, telefon, instaluję ręcznie, bo w sklepie Google nie ma appki na nasz kraj.

Opublikowano

A jakiego masz androida bo od 10 jest przeinstalowany już aa. 

Opublikowano

Mam Android 9, AA działa od Android 5 wzwyż.

Opublikowano

Sciągnij najnowszy AA i raczej po problemie będzie. Dziś gościowi w salonie na jakimś HAWAJE Y7 instalowałem i było ok.

Opublikowano

+1, jakiś plener i odpal oczka please. 

Opublikowano
W dniu 28.09.2020 o 11:27, krupek napisał:

W aucie jest tak cicho, że nie mogę się przyzwyczaić po Outlanderze. [...]

Zastanawiam się na ile to zasługa szyb akustycznych, jakie Ford montuje. W swoim Fordzie mam tak samo z ciszą, przyjemnie się jeździ.

Opublikowano

Nie wiem, ale jest pod dużym wrażeniem wyciszenia. Zawsze mi się marzyło auto, w którym będzie cicho. Póki co, nie jechałem więcej niż 120-130 i też było cicho.

Opublikowano
W dniu 28.09.2020 o 18:21, krupek napisał:

Mam Android 9, AA działa od Android 5 wzwyż.

Rozumiem ale zapytałem bo w od Androida 10 Android Auto juz się nie instaluje bo jest w corze systemu. 

Opublikowano

Pobrałem przez kompa i wrzuciłem telefon, appka działa. W wolnej chwili przetestuję w aucie.

Opublikowano

Fajny ten focus, ta wersja Active o wiele ładniejsza niż normalna i co ważne rzadko spotykana.

Gratki z pierwszego własnego auta z salonu :master:

Opublikowano
W dniu 28.09.2020 o 08:20, krupek napisał:

spacer.png

Podstawowe światła LED z tego co widze? Ogólnie autko jak i kolo w pyte. Będzie Pan zadowolony jeżeli na siłe nie będziesz się drobiazgów czepiał.

Opublikowano
W dniu 3.10.2020 o 12:16, Mani napisał:

Podstawowe światła LED z tego co widze? Ogólnie autko jak i kolo w pyte

Z tego co widać na fotce to led tylko do dziennej, mijania i drogowe już halogeny.

Opublikowano

Tak było, mało jeżdżę po zmroku poza terenem zabudowanym, więc nie szukałem nie zależało mi na Full LED, chociaż lepiej wyglądają też wizualnie. Z tego, co zdążyłem sprawdzić, te też dają radę po zmroku, więc mała strata.

Opublikowano

W mieście rzeczywiście niewielka różnica, można się objeść bez lepszych świateł. Ja odwrotnie, jeżdżę głównie poza miastem i bardzo często autostradami w nocy, więc bazowe ksenony w moim aucie oceniam tak sobie w pozycji świateł mijania, a wybierając ponownie dzisiaj dopłaciłbym do lepszego systemu.

Opublikowano

Wcześniej nie zdawałem sobie sprawy jak dobrze robi AFS czyli doświetlanie zakrętów. W chwili obecnej jak miałbym wybierać to zrezygnował bym np. z tempomatu na rzecz tego bajeru. Jakby co, to polecam rozważyć. Warto.

Opublikowano

Akurat dla mnie tempomat jest jedną z kluczowych opcji, ale wynika to ze specyfiki moich tras, gdzie więcej jadę na tempomacie niż bez. W poprzednim aucie cholernie mi go brakowało. Ale na niektórych trasach czy w mieście jest mniej przydatny. Natomiast tak, jeśli będzie taka możliwość, do kolejnego auta chętnie wziąłbym aktywne światła led (matrix), żeby jechać sobie po prostu na długich i niech się komputer zajmuje dopasowaniem zasięgu. W Astrze taty działa to nieźle.