Opublikowano 24 marca24 mar 3 hours ago, Dud.ek said:https://www.facebook.com/share/r/1DhyEcoL8C/To nie Twoja Dacia wystawiona za 68k 🤣Ale nawet jakby, to różnica na poziomie 20% nie wydaje mi się szczególnie zła, biorąc pod uwagę łatwość procesu oraz spokój ducha. Tacie proponowali mniej więcej połowę mniej za Astrę w stosunku do tego za ile poszła ostatecznie prywatnie i to już był nieśmieszny żart. Z drugiej strony swojego czasu oddał w rozliczeniu Passata mimo przeciętnej oferty, ale tamten samochód miał grubo ponad 200k przebiegu, 7 lat, więc nie chcieliśmy mieć żadnych problemów jeśli coś by się w nim posypało czy było od razu do wymiany.
Opublikowano 24 marca24 mar Podsumowując, pewnie to zupełnie inny samochód ale algorytm fb zadziałał wzorowo wrzucając mi to na górę strony.
Opublikowano 24 marca24 mar To nie moja :) Ja miałem przed liftem, ze starym logo (2022) i bez kamer 360 czy dostępu bezkluczykowego. Tak jak pisaliście, nawet jak bym sprzedał za te powiedzmy 3,5-4k więcej a musiał bym się użerać z ludźmi, tracić czas itp, to było warto się tym procesem nie przejmować, jeździć do samego końca i po prostu wymienić auta co trwało maks 15 minut.
Opublikowano 25 marca25 mar W dniu 14.02.2026 o 13:01, smoo napisał(a):Fotka z sezonu 2025, nocna jazda po mieście w Poznaniu. Normalnie fotka jak żywcem z NFS Czy te wszystkie 350z są aktualnie poupalane? Jest w ogóle możliwość zakupu zadbanych modeli? Jak to u Ciebie wyglądało?
Opublikowano 26 marca26 mar 16 godzin temu, oFi napisał(a):Czy te wszystkie 350z są aktualnie poupalane? Jest w ogóle możliwość zakupu zadbanych modeli? Jak to u Ciebie wyglądało?"Wszystkie" czyli jakie? Absolutnie nie są popularne, jest ich coraz mniej, więc siłą rzeczy ceny idą wciąż w górę. Każdy wyjazd na miasto to zawsze fajne reakcje ludzi i łamanie karków, a dzieciaki to już w ogóle mają radochę.Amerykańca da się kupić w okolicach 40k, do tego z 10-15k na serwis na dzień dobry. Ale pomijając historię takiego auta to jest bieda wersja bez hamulców, szpery, wyposażenia, tandetne wnętrze itd.Europa z dobrej ręki to już 50k wzwyż za przedlifta, polifty to i koło 90-100k potrafią kosztować.Ja swojego mam już od 6 lat, wtedy szukałem kilka miesięcy i kupiłem tak z 40% taniej niż dzisiaj jest realne. Ale też dużo w nim zrobiłem, żeby odgruzować.Jak jakieś konkretne pytania masz to chętnie odpowiem No i zapraszam na Japfest.
Opublikowano 26 marca26 mar Kumpel do dziś żałuję, że sprzedał swoje 350z HR EU za jakieś bodajże 50k parę lat temu, teraz w takim stanie jak miał to by z 80-90 dostał lekko. Dźwięk zetek z jakimś fajnym wydechem zawsze poezja U mnie już auto naprawione po stłuczce, zarobiłem na całym interesie z 1200 więc spoko, akurat poszło na montaż kolektora i zostało na strojenie, które w przyszłym tygodniu Auto przez chwilę wyglądało tak, ale nie dało się jeździć, prześwit od najniższego punktu auta to było z 7-8cm. Podniosłem równe 2 cm i jest idealnie.
Opublikowano 26 marca26 mar Jak każdy wychowany na nfsu2 skrycie marzę o 350z. Szkoda, że aktualny odpowiednik nawet nie jest dostępny w Europie.Alternatywnie można kupić Renault Espace z silnikiem 350z i zrobić wydech
Opublikowano 26 marca26 mar 1 godzinę temu, Postal napisał(a):@smoo piękny. Jesteś już po czy przed wizytą u Coobcia?Już po ;) Nawet na yt się załapała. Ale muszę jeszcze podjechać na hamowanie.
Opublikowano 27 marca27 mar 13 hours ago, smoo said:Już po ;) Nawet na yt się załapała. Ale muszę jeszcze podjechać na hamowanie.Coobcio przestał już tak drutować te Nysy po tylu latach, czy nadal do jazdy wokół komina zaleca oleje 15W60?
Opublikowano 27 marca27 mar Generalnie chyba już nie ma więcej 350z, które mógłby zrobić xD Ale fakt, że odkąd Jagodowy zrobił mu fejm na YT to chłop się trochę opuścił pod kątem serwisu.Ja u niego robiłem generalny przegląd po zakupowy i kilka napraw, podstawowy program itd. Ale nie miał czasu zhamować, więc muszę się jeszcze wybrać w tym roku żeby to ogarnął do końca, skoro już mam wykupioną licencję w Uprevie.Niestety jak się kupuje takie auto, to trzeba mieć najpierw gdzie je serwisować. W Poznaniu mamy najlepszego speca od Hondy, ale od zetek to bieda, a szkoda dawać taki wóz jakiemuś Jankowi co widział go tylko w NFS. Przynajmniej jeżeli idzie o silnik, no bo drobne rzeczy to samemu się zrobi, wiadomo.
Opublikowano 27 marca27 mar 3 minutes ago, smoo said:Generalnie chyba już nie ma więcej 350z, które mógłby zrobić xD Ale fakt, że odkąd Jagodowy zrobił mu fejm na YT to chłop się trochę opuścił pod kątem serwisu.Ja u niego robiłem generalny przegląd po zakupowy i kilka napraw, podstawowy program itd. Ale nie miał czasu zhamować, więc muszę się jeszcze wybrać w tym roku żeby to ogarnął do końca, skoro już mam wykupioną licencję w Uprevie.Niestety jak się kupuje takie auto, to trzeba mieć najpierw gdzie je serwisować. W Poznaniu mamy najlepszego speca od Hondy, ale od zetek to bieda, a szkoda dawać taki wóz jakiemuś Jankowi co widział go tylko w NFS. Przynajmniej jeżeli idzie o silnik, no bo drobne rzeczy to samemu się zrobi, wiadomo.I jeszcze reklamy tego złodzieja od auta.ch wszędzie u Coobcia. No ale pieniądz nie śmierdzi ;) Może się uda na jakimś japfeście czy Osace złapać.