Hela 1 962 Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 (edytowane) Nowe, świetne skany: http://www.gamekyo.com/newsen29147_bayonet...creenshots.html Coś mi się wydaje, że ta gra zaspokoi niedosyt jaki pozostał mi po DMC4. Kapitalny design. i do tego video: http://www.gamekyo.com/videoen13229_bayonetta-new-video.html Edytowane 1 Października 2008 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Fachowo to wygląda, szkoda, że nie ma gameplay'u z walką w tle. Wtedy można by stwierdzić, czy system walki bije DMC. Cytuj Odnośnik do komentarza
theGrimReaper669 0 Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 (edytowane) Design lokacji jest swietny,ale bohaterki juz nie. Edytowane 1 Października 2008 przez theGrimReaper669 Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Laska chodzi jak modelka na wybiegu!... mi to totalnie nie przeszkadza, oby byla godnym nastepca DMC. Tak szczerze mowiac, to po pierwszych doniesieniach dziennikarzy szykuje sie nam parwdziwy sequel DMC. Piekielnie ciekaw jestem jak wyglada w akcji gameplay... Bayonetta zdetronizowala KZ2 na moja liscie "must have". Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Poza ,,gracją" pani Bayonetty (i ciekawym umejscowieniu kamery.... , od razu widać że chcą zaimpletować poważne zmiany w stosunku do DMC) nic po trailerze nie widać (swoją drogą przypomina mi moją nauczycielke od Historii), nie wiem jak wy ale ona mnie nie pociąga, chyba nie przepadam za takimi ,,zmysłowymi" kobitkami . Cytuj Odnośnik do komentarza
_mike 318 Opublikowano 2 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Animacja wiedźmy jest przesadzona, imo. W ogóle to jakoś tak plastikowo to wygląda wszystko Po trailerze nie wiele więcej można napisać. Ja na grę czekam i coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu, że to będzie w stylu DMC spotka NG Cytuj Odnośnik do komentarza
wiiboxstation 0 Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Poza ,,gracją" pani Bayonetty (i ciekawym umejscowieniu kamery.... , od razu widać że chcą zaimpletować poważne zmiany w stosunku do DMC) nic po trailerze nie widać (swoją drogą przypomina mi moją nauczycielke od Historii), nie wiem jak wy ale ona mnie nie pociąga, chyba nie przepadam za takimi ,,zmysłowymi" kobitkami . Bo z reguły lepsze są realne dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 (edytowane) Screeny: http://www.famitsu.com/game/coming/1218611_1407.html Design bossów kojarzy mi się bardzo z DMC1, co dobrze wróży. Edytowane 5 Października 2008 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Jest to jedna z gier na mojej liście ,,must buy" wiem, że nie ma jeszcze tak wielu informacji na jej temat ale z tego co dotychczas widziałem to zapowiada się na produkcję bardzo fajną. A to, że laseczka ma troszkę przerysowane ruchy to mi to nie przeszkadza, a nawet się podoba zawsze to jakaś odmiana od powszechnych standardów. Design bohaterki jest ekstra, a poziomów dobry. Jak tylko system walki będzie interesujący, intuicyjny i przede wszystkim fajnie rozbudowany to będzie to już połowa sukcesu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Na grę jestem sciśnieniowany po relacjach np. Polygamii , gdzie opisywana była w samych superlatywach. No i te nazwiska... Cytuj Odnośnik do komentarza
stabik 3 Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Bardziej czekam na to, jak polygamia będzie się tłumaczyć z wcześniejszych superlatyw, jeśli w ogóle... Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Ku_rwa nienawidzę zbytnich pesymistów <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
stabik 3 Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 (edytowane) Bayonetta może być świetna graficznie, dobrze jednak jest ostudzić pewne zapędy dotyczące mega fajowskiej grafiki, która zniszczy wszystko i w ogóle(może Agora tak im każe pisać ) ale niemal wszystkie dosyć dobre tytuły są tak zapowiadane, a potem zmowa milczenia dziennikarzy i wielki zawód graczy. Ostatnio coś żółci mają problemy ze stworzeniem bardzo dobrej grafiki na ps3(czy im się to w ogóle udało w tej generacji?pomijam dobry, ale nie bardzo dobry dmc4) Bezpodstawne komentarze na temat jakiejś gry i to jeszcze tego typu śmierdzą brukiem. Uwidaczniam tylko ten problem bo może za jakiś czas, jak dobrze pójdzie gracze pokażą gdzie jest miejsce "Hyperów", którzy przeważnie kłamią, bo albo im zapłacili za to, albo chcą sobie podnieść oglądalność brukowymi tematami Edytowane 6 Października 2008 przez stabik Cytuj Odnośnik do komentarza
ziemia1 685 Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Bayonetta 'TGS 2008' trailer http://gamevideos.1up.com/video/id/21934 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Muzyka trochę mnie wkurza w tym trailerze ale ogólnie może być bardzo miodnie(grafa ładna ale nie poraża jakoś), ostatnie wycinki walki z bossem dają rade! Japońskie zboki jak zwykle zaszaleli i działają na wyobraźnie napalonych nastolatków...czyli mnie! :potter: Ogólnie czekam czeeekam jak tra lala! Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Bayonetta 'TGS 2008' trailer http://gamevideos.1up.com/video/id/21934 Fajny trailer, tylko ta muzyka troszkę nie pasowała do całości. Coraz bardziej nie mogę się doczekać premiery tej gry . Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 997 Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 gameplay fajny ale ogolnie to staszna wiocha ten trailer:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 gameplay fajny ale ogolnie to staszna wiocha ten trailer:) Eee tam izon, troszkę dystansu i poczucia humoru względem tej produkcji nie zaszkodzi, a myślę że jest wręcz wskazana Cytuj Odnośnik do komentarza
stabik 3 Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Wow, wspaniała Bayonetta, której trailer zaczyna się od słów: "kto chce mnie dotknąć, chodź", potem mamy pokazywane wszystkie możliwe części ciała, które mają coś wspólnego z seksem, oczywiście z odległości kilkudziesięciu cm. Brak klimatu i wiocha to mało powiedziane. Heh i oni na siłę jeszcze jakiś Bogów w to wlepią i jakieś "poważne" motywy, że niby musisz walkę poważną rozegrać, ale nie przeszkadza Ci to w podśmiewaniu się i kręceniu dupą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kalinho Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 to jest kolejny po LBP trailer, ktorym sie zajaralem. Ta gra bedzie wielka jezeli bedzie trwac z 20h, bedzie masa poziomow trudnosci w ch^j dodatkow i wiecej cyckow. No i przydaloby sie jakby taka 'gestosc' jak panuje na trailerze 3mana byla przez cala gre. MOC! Cytuj Odnośnik do komentarza
liquid 1 Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 (edytowane) Hahahahaha ', słowa Bayonetty ''Its time to be crazy''...toż tak mówił Dante w 1 i 3 części A muzyke to chyba komponował gość od ''czarodziejek z ksieżyca'' Jaka ona kiepska...żal.pl Chciałbym aby kiedyś wyszła gra w której będziemy mieli ostrą rockową muzę (tak jak w DMC 3 i 4) , ale tym razem z ciężkim zachrypniętym damskim wokałem , ale raczej sie tego nie doczekam. Może w DMC5 Edytowane 10 Października 2008 przez liquid Cytuj Odnośnik do komentarza
TomisH 3 Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Kolejne 3 shoty z gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
_mike 318 Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 (edytowane) Trailer http://www.videogaming247.com/2008/10/27/e...-is-silly-sexy/ Jeden z fajniejszych jakie ostatnio widziałem Edytowane 27 Października 2008 przez the_m Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Dopiero w sumie teraz widze normalny gameplay i widzac duze nalecialosci z DMC ale to wyjdzie grze tylko i wylacznie na dobre ;] Ogolnie to gra jest ostro zakrecona w pozytywnym tego slowa znaczeniu : ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 (edytowane) Sporo nowych screenów: http://www.gamekyo.com/newsen29390_bayonet...creenshots.html Edytowane 28 Listopada 2008 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi