Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

No i mam pierwsze dupczenie zaliczone, dojeżdżałem do świateł i nie zdążyłem pasa zmienić i mam cały tylny zderzak i klapę do wymiany. A teraz najlepsze, od razu wzywałem policję bo typ z gatunku nie do porozumienia i faktycznie miał chyba mocno odbiegającą od mojej wersję wydarzeń bo pan posterunkowy oglądał nagrania z mojej kamerki. Wniosek? Kupujcie rejestratory :lapka:

• Odpowiedzi 360
  • Wyświetleń 95,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zawsze mnie zastanawiało jak to jest się znaleźć w centrum wypadku i widzieć zachowanie ludzi. W sobotę stałem na parkingu przy cmentarzu w rodzinnym mieście, nagle słyszę huk, odwracam się i tylko ką

• Wujek też moze brylować na rodzinnych imprezach w dyskusjach motoryzacyjnych.   - ktoś: nie warto brać auta z salonu, ledwie wyjedziesz i 30% mniej warty - wujek Welny:   

• W moją Alfe wjechała lokomotywa manewrowa, pracowałem sobie w niedzielę i zaczął deszcz padać, więc przeparkowałem ją przed wjazd na hale i postawiłem na torach. Pech chciał, że tego dnia przyszedł ma

Opublikowano

Rejestrator to podstawa teraz, ja nawet do motocykla zakladam, chociaz pewnie randomowy przeglad materialu, zagwarantowalby mi 100pkt.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wyobrażam sobie jechać gdzieś bez kamerki. Mam jeszcze na tył, ale nie bardzo wiem jak ją zamontować :(

Opublikowano

Jak człowiek nie ma czasu bo zarobiony to można u mechanika elekryka zawsze autko zostawić i już. :lapka:

• 1 rok później...
Opublikowano

Jakich modeli rejestratorów używacie? na Allegro jest tego mnóstwo i nie wiem co wybrać. Cena max do 500 zł.

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mialem przygode na Autostradzie.

Tir na prawym pasie zlapal kapcia, po chwili z tej opony odpadl mu bierznik.  Spadl na srodek, miedzy prawy i srodkowy pas.

Za tirem jechala Jetta uderzyla swoim lewym przodem i przesunela na srodkowy pas.

A tam ja 140km/h

Tir sie zatrzymal, oswiadczenie napisal, ale podobno to nie jest oczywosta sprawa. Moze nie pojsc z OC sprawcy.

Ktos ma wiedze na ten temat?

Przydni zderzak, chlodnica , halogeny, nadkola i wszystko co pod autem

20230310_131809.jpg

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Oświadczenie może podpisać, a potem wycofa i powie, że zdanie zmienił. Tylko Policja w takiej sprawie. Przerabiałem to kiedyś, baba mi wjechała w bok zmieniając pas, podpisała oświadczenie, dałem je do ubezpieczyciela, oględziny i tak dalej. Za parę dni telefon, że klientka jednak wycofała oświadczenie i mogę sobie do sądu iść