Opublikowano 8 lutego 20169 l Ale z frytami 1szy raz spotkałem kebsa, w Polsce tak nie podają.Podają, ale nie jest to chyba jakoś super popularne Greckie gyrosy zwykle maja frytki w sobie. W polsce w paru miejscach widzialem ale rzadko
Opublikowano 8 lutego 20169 l U nas na Podkarpaciu to dość popularne - kebab razem z frytkami w środku. Tylko fryty muszą być dobrze chrupiące żeby się nie rozmemłały w kebsie.
Opublikowano 8 lutego 20169 l http://lukaszrokicki.pl/2014/10/25/kebab-czy-kebap/ Jak Turek prowadzi to pewnie pisze kebap. Edytowane 8 lutego 20169 l przez keyzee
Opublikowano 11 lutego 20169 l No i zjadłem tego McRoyal Tasty i był bardzo okey. Dostałem świeżo zrobione, nie było nic z suchara. W smaku taki mocno Burger Kingowaty ale to na plus. Ogólnie jak na Maca to bardzo smaczny.
Opublikowano 17 lutego 20169 l Honey BBQ Supreme to absolutny czempion sieciówkowy. Najbardziej nie-BKowy burger zarazem, a to dlatego że nie ma dominującego składnika, za to całość tworzy unikalną kompozycję. Mam nadzieję że to nie sezonowa...
Opublikowano 17 lutego 20169 l Jezus maria, dzisiaj jadłem tego Double Grander Cheeser, nigdy nie widziałem tak wielkiej kanapki sieciówkowej. Bardzo dobry, fajna bułka, bekonik, ale ciężko to jeść i można się uje.bać jak dziwka.
Opublikowano 17 lutego 20169 l Z Maka najbardziej lubię kanapkę "M", czy tam 'The M". Wszystkie te syfy ma pod sobą, najlepsze co było do tej pory w Maku. Nie zanosi się w najbliższym czasie na powrót tej buły?
Opublikowano 17 lutego 20169 l Takie, że na wspomnienie tego drwala i innych kanapek ze spermą łysego konia z maka robi mi się niedobrze, a akurat The M mi najbardziej smakuje i handluj z tym synek Edytowane 17 lutego 20169 l przez [InSaNe]
Opublikowano 19 lutego 20169 l Czasem nachodzi mnie ta grzeszna myśl o zjedzeniu hamburgera, ale pozostaje wierny swym przekonaniom i przezwyciężam tą pokusę. Zawsze można zjeść zastępczego falafela u araba. Edytowane 19 lutego 20169 l przez Czappi
Opublikowano 19 lutego 20169 l (pipi)a co to za przekonania które ci nie pozwalają zjeść burgera a pozwalają żreć falafele? XDDDD
Opublikowano 19 lutego 20169 l EDIT post numer 24444 - chciałem go jakoś lepiej wykorzystać ale sie zagapiłem xD Edytowane 19 lutego 20169 l przez Yano
Opublikowano 19 lutego 20169 l Podobno w Zakopcu jest JEDNA knajpa wegetariańska, muszę się tam w końcu przejść. A jak nie to Maka mam 100 metrów od domu
Opublikowano 20 lutego 20169 l Byłem raz w wegańskiej knajpie, jedzenie może i spoko, tylko ci ludzie tam jacyś tacy zyebani no i koorwa za kiełki z tofu zapłaciłem 40 zeta, a i tak byłem głodny Edytowane 20 lutego 20169 l przez gekon