Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 24.06.2025 o 15:10, Shen napisał(a):

Jadłem koreańskie stripsy i były zajebiste, ale u prawdziwego Koreanczyka, trzeba bedzie przetestować te z kfc

Przechwytywanie.JPG

wziąłem sobie 5 stripsów, cena pojebana, ale mi się nazbierało na lunch passie. Same stripsy dobre, nie da się tego zjebać, ale z koreańskimi to dla mnie nie ma wiele wspólnego. Zalane jakimś sosem ala bbq i tyle.

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 562,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

KFC w PL to jest ruletka 50/50 albo jesz najlepsze KFC zycia albo niedosmazone oslizgle mieso. Popeyes umie duzo lepiej w kurczaka przynajmniej zawsze dostajesz to samo. Takie chujowo ale stabilnie xD

Na szczescie mam u siebie tradycyjna budke z kurczakiem z rozna w miescie prawie 40 lat tradycji ❤️

Opublikowano

W Gdyni tez jest fajna buda dla wielbicieli kurczaka w panierce, Texas Chicken, kfc czy papajs to przy okazji zakupów w galerii, nie jedzie sie specjalnie na takie zarcie xd