Opublikowano środa o 14:392 dni Tymczasem KFC skręcił po Dragon Balla. Te katsu sando wyglądają nawet nawet. Niestety szkoda, że nie dorzucają jakichś figurek albo gadżetów z DBZ.
Opublikowano środa o 21:052 dni To Katsu Sando Spicy spoko calkiem (chleb tostowy z kurczakiem z kfc w srodku), a kulki serowe standardowe (kubełka nie kupowałem). Liczyłem na jakiś gadżet z DBZ, ale jedyne co to kanapka byla zawinięta w papier z Goku i Vegetą.
Opublikowano wczoraj o 09:24 1 dzień 18 hours ago, _Red_ said:Trzeba byc wybitnie nieswiadomym by jumać takie trademarki do swojej budy z żarciem, w czasach gdy nawet lemoniada John LemOn została udupiona.Mnie zastanawia czy jedna burgerownia krakowska z Simpsonem (albo czyms w 99% przypominajacym) w logo nie ma problemów prawnych. Lokalna wulkanizacja, ktora miala w logo super mario trzymającego opone w końcu to usunęła xDW mojej rodzinnej miejscowości jest knajpa Flinston i normalnie ma z niego postaci i motywy xD Miałem plan go podjebać ale jakoś nigdy się za to nie wziąłem a nalezaloby mu sie.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Chujoza ten ostry drwal, żałuje, że nie wziąłem klasycznie z żurawiną. Już by im to lepiej wyszło, gdyby dali papryczki i sos z jalapeno burgera. No nic, widzimy sie w listopadzie 2026.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ale te katsu sando z KFC to im się udały. Wyjątkowo dobry tost, lekko słodki, odpowiednio przypieczony, majonezik, czerwona kapucha, lekko pikantny filet, no jestem pozytywnie zaskoczony.