Opublikowano 26 listopada26 lis Tymczasem KFC skręcił po Dragon Balla. Te katsu sando wyglądają nawet nawet. Niestety szkoda, że nie dorzucają jakichś figurek albo gadżetów z DBZ.
Opublikowano 26 listopada26 lis To Katsu Sando Spicy spoko calkiem (chleb tostowy z kurczakiem z kfc w srodku), a kulki serowe standardowe (kubełka nie kupowałem). Liczyłem na jakiś gadżet z DBZ, ale jedyne co to kanapka byla zawinięta w papier z Goku i Vegetą.
Opublikowano czwartek o 09:245 dni 18 hours ago, _Red_ said:Trzeba byc wybitnie nieswiadomym by jumać takie trademarki do swojej budy z żarciem, w czasach gdy nawet lemoniada John LemOn została udupiona.Mnie zastanawia czy jedna burgerownia krakowska z Simpsonem (albo czyms w 99% przypominajacym) w logo nie ma problemów prawnych. Lokalna wulkanizacja, ktora miala w logo super mario trzymającego opone w końcu to usunęła xDW mojej rodzinnej miejscowości jest knajpa Flinston i normalnie ma z niego postaci i motywy xD Miałem plan go podjebać ale jakoś nigdy się za to nie wziąłem a nalezaloby mu sie.
Opublikowano piątek o 14:084 dni Chujoza ten ostry drwal, żałuje, że nie wziąłem klasycznie z żurawiną. Już by im to lepiej wyszło, gdyby dali papryczki i sos z jalapeno burgera. No nic, widzimy sie w listopadzie 2026.
Opublikowano piątek o 14:314 dni Ale te katsu sando z KFC to im się udały. Wyjątkowo dobry tost, lekko słodki, odpowiednio przypieczony, majonezik, czerwona kapucha, lekko pikantny filet, no jestem pozytywnie zaskoczony.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ale te katsu sando z KFC to gówno. Chleb o smaku gąbki ze stripsem i kapustą. Miałem nadzieje, że chleb bedzie fajnie stostowany i lekko chrupnie, ale był zimny. Próbowałem sobie przypomnieć, czy jadłem coś gorszego w sieciówkach, ale nic mi nie przyszło do głowy.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. A mi przypasował. Myślałem, że to będzie zwykł tościak, a to jest coś pomiędzy chlebem a omletem. Sos i czerwona kapucha ala kimchi też dobrze grają. Jedynie cena do wielkości to kiepski żart.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. W dniu 28.11.2025 o 15:31, Rudiok napisał(a):Ale te katsu sando z KFC to im się udały. Wyjątkowo dobry tost, lekko słodki, odpowiednio przypieczony, majonezik, czerwona kapucha, lekko pikantny filet, no jestem pozytywnie zaskoczony.2 godziny temu, Shen napisał(a):Ale te katsu sando z KFC to gówno. Chleb o smaku gąbki ze stripsem i kapustą. Miałem nadzieje, że chleb bedzie fajnie stostowany i lekko chrupnie, ale był zimny. Próbowałem sobie przypomnieć, czy jadłem coś gorszego w sieciówkach, ale nic mi nie przyszło do głowy.7 minut temu, Tokar napisał(a):A mi przypasował. Myślałem, że to będzie zwykł tościak, a to jest coś pomiędzy chlebem a omletem. Sos i czerwona kapucha ala kimchi też dobrze grają. Jedynie cena do wielkości to kiepski żart. Komu wierzyć?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Foodtruck z shokupanem stał w Gdyni w wakacje i w przedziale 24-29zł można było dostać takie bydlaki, co wciągają dupą te smutne kanapki z kfc.