Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

Ale pamietajcie ze tluszcz jest nosnikiem smaku :sleep:

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 522,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

Ale z frytami 1szy raz spotkałem kebsa, w Polsce tak nie podają.

Podają, ale nie jest to chyba jakoś super popularne

Greckie gyrosy zwykle maja frytki w sobie.

W polsce w paru miejscach widzialem ale rzadko

Opublikowano

U nas na Podkarpaciu to dość popularne - kebab razem z frytkami w środku. Tylko fryty muszą być dobrze chrupiące żeby się nie rozmemłały w kebsie.

Opublikowano

No niestety tak się jakoś przyjęło, chcieli być oryginalni :)

Opublikowano

Ten Big Tasty nowy jest jeszcze?

Opublikowano

No i zjadłem tego McRoyal Tasty i był bardzo okey. Dostałem świeżo zrobione, nie było nic z suchara. W smaku taki mocno Burger Kingowaty ale to na plus. Ogólnie jak na Maca to bardzo smaczny.

Opublikowano

Honey BBQ Supreme to absolutny czempion sieciówkowy. Najbardziej nie-BKowy burger zarazem, a to dlatego że nie ma dominującego składnika, za to całość tworzy unikalną kompozycję. Mam nadzieję że to nie sezonowa...

Opublikowano

mendrek spasowałbyś z tymi fast foodami ;/

Opublikowano

Jezus maria, dzisiaj jadłem tego Double Grander Cheeser, nigdy nie widziałem tak wielkiej kanapki sieciówkowej. Bardzo dobry, fajna bułka, bekonik, ale ciężko to jeść i można się uje.bać jak dziwka.

Opublikowano

Z Maka najbardziej lubię kanapkę "M", czy tam 'The M". Wszystkie te syfy ma pod sobą, najlepsze co było do tej pory w Maku. Nie zanosi się w najbliższym czasie na powrót tej buły?

Opublikowano

Nie zanosi się i całe szczęście, bo są lepsze rzeczy od niej.

Opublikowano

in-store-wifi-hero-panel-the-m-option-1-

Gdzie tu porównanie do Drwala, McRoyala, czy Tasty???????????????

Opublikowano

Takie, że na wspomnienie tego drwala i innych kanapek ze spermą łysego konia z maka robi mi się niedobrze, a akurat The M mi najbardziej smakuje i handluj z tym synek :)

Edytowane przez [InSaNe]

Opublikowano

Czasem nachodzi mnie ta grzeszna myśl o zjedzeniu hamburgera, ale pozostaje wierny swym przekonaniom i przezwyciężam tą pokusę. Zawsze można zjeść zastępczego falafela u araba.

Edytowane przez Czappi

Opublikowano

(pipi)a co to za przekonania które ci nie pozwalają zjeść burgera a pozwalają żreć falafele? XDDDD

Opublikowano

dUlWKnX.jpg

EDIT

post numer 24444 - chciałem go jakoś lepiej wykorzystać ale sie zagapiłem xD

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Podobno w Zakopcu jest JEDNA knajpa wegetariańska, muszę się tam w końcu przejść.

A jak nie to Maka mam 100 metrów od domu :yao:

Opublikowano

och ach, jak ja uwielbiam dostawe kfc do pracy :D Granderek Texas :wub:

Opublikowano

Byłem raz w wegańskiej knajpie, jedzenie może i spoko, tylko ci ludzie tam jacyś tacy zyebani

no i koorwa za kiełki z tofu zapłaciłem 40 zeta, a i tak byłem głodny

Edytowane przez gekon