Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 523,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

Drwal z dzalapenio. Autentycznie cos w Dolanie co ma smak.

Opublikowano

Ma smak zaraz po WieśMacu, podwójnym WieśMacu, McRoyalu, podwójnym McRoyalu, bajglu, Big Tasty Baconie, Drwalu zwykłym. Dobry ten McDolan!

Opublikowano

McRoyal tak średnio ;/

Opublikowano

E tam, podwójny z dodatkowym bekonem sztosior.

Opublikowano

Trochę sucho i gęsto - jakiegoś pomidora bym dorzucił żeby było łatwiej zmielić. A można sobie do macdouble dorzucić bekon i jalapeno? Czy jak to jest z konfiguracjami?

Opublikowano

Zjadłem drwala zwykłego i na ostro, pierwszy raz od chyba 3 lat.

I powiem że mi smakowało, szczególnie ten na ostro. Smak sera i bekonu ładnie się komponował z ostrością Jalapeno. I moje jelita przeciągnęły tę bombę kaloryczną dość gładko. Polecam, oczywiście raz na jakiś czas.

Opublikowano

podsumowanie tematu

200 stron pie.rdolenia o jednej kanapce. 

lol

Opublikowano

Nastepnym razem włoże drwala miedzy mcroyal double. Ale to bedzie sztosiwo.

Opublikowano

2 drwale na jednym posiedzeniu? Ponad 1800 kkcal :obama:  Dzisiaj po siłowni chyba sprawdzę zwykłego drwala, jadłem raz w życiu i w smaku byl całkiem ok.

Opublikowano

No wlasnie mialem pisac o maestro z serem, ktore dzisiaj spozylem i jesli jest to lepsze od drwala to ten musi byc juz skonczonym paskudnym go.wnem. Serowe maestro to jakas pomylka, zarowno cenowa i smakowa. Mieso z big maca, ser i wszystko w za duzej bulce co wyglada bardzej na grzyba niz hamburgera. 25zl w zestawie, 20zl sama. No ku.rwa nigdy wiecej. Kogos niezle poje.balo zeby takie cos w takiej cenie sprzedawac. Gardze.

Opublikowano

Moa classic kosztuje 18. Chyba zaden z wlscicieli nie byl w macu od 2 lat bo jakby zobaczyli za co korpo z usa zada 20 papiera to by sprzedawali tego burgera za 150zl.

Opublikowano

drwal :banderas: dwa lata nie jadłem, przed seansem SW w środę wszedł aż miło, goty kanapka

Opublikowano
4 godziny temu, Mejm napisał:

Moa classic kosztuje 18. Chyba zaden z wlscicieli nie byl w macu od 2 lat bo jakby zobaczyli za co korpo z usa zada 20 papiera to by sprzedawali tego burgera za 150zl.

Aaa OK, następnym razem jak będę coś chciał przekąsić, to pojadę do Wrocławia, dzięki!

Opublikowano

No tak, bo w macu to tylko same maestro serwuja i w ogole u ciebie na zad.upiu mac jedyna alterantywa.

Opublikowano
5 godzin temu, Mejm napisał:

Ja za 15 zł takie BBQ z Fabryki Burgerów wpier,dalałem, że McDonald się chowa. No cenią się za te burgery w tych fast foodach, ew. te burgerownie po prostu są tanie. Mam nadzieję, że nikt nie czyta forumka z nich i nie wpadną na pomysł podniesienia cen. W sumie taki BigMac jak jest z kuponem za 10 zł w zestawie to jest spoko cena, ale kilkanaście złotych to bym nie dał bo no k,urwa. Drwal za 20 zł z frytkami i colą to też mało nie jest, no ale ten trochę treści chociaż ma.

a btw trzeci drwal w ciągu tygodnia wjechał xd. Chyba wystarczy już

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

No ja w macu tez na kuponach jade. Tym razem nic nie bylo to pomyslalem, ze sie szarpne. Liczylem chociaz na odrobine wiekszej jakosc niz standardowy wklad do burgerow a jedne czego bylo wiecej to bulki xD.

Co smieszniejsze chcialem zjesc drwala zeby po raz kolejny przekonac sie ze to suche wiory ale... nie bylo w ofercie :reggie: (tzn na tablicy przy kasach, a chyba powinien bo sezonowe zawsze promuja).

Opublikowano

Do kuponow? Nie, wystarczy przy kasie powiedziec, ze chcesz zestaw z promocji i ci taki nabija.

Opublikowano

Zjadłem swojego pierwszego drwala w życiu, wersja na ostro. No nawet fajna kanapka z tym serem na ciepło, prawie się najadłem. Poziom zblizony do burger king.