Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Uncharted 2: Among Thieves

Featured Replies

Opublikowano

No jescze czego. Blu ray taki pojemny i nie zmieszczą już tego demka na płycie ? :/

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 431,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zaraz po ukończeniu jedynki, wczoraj wziąłem się za U2. Gra wymiotła, tyle mogę powiedzieć. Widoki (szczękopad), zróżnicowane tekstury (czasem mam wrażenie, że konsola ma dodatkowy ukryty RAM gdzieś.

• 300 tysięcy preorderów złożono już w USA. Jak myślicie dużo czy mało?

• Nie moge sie nie zgodzic z Orionem. Sam niedawno zaczalem grac w U2 (rowniez bez uprzedniej znajomosci pierwszej czesci). Poki co doszedlem do misji w pociagu ale wiem jedno. Ta gra to jedna z najlep

Opublikowano

lepiej niech będą kody - będzie można ściągnąć z demo z czyjegoś nie kupując całej gry która jest po prostu niepewna...

Edytowane przez pawel_k

Opublikowano

A będzie multi w Uncharted? O.o

Opublikowano

no to moje życzenia się spełniają :D coś czuję że inFameous kupię ;)

Opublikowano
Pewnie takie GOW ale bez piły :P.

Ja wolal bym coopa, ale na specjalnie tworzonych do tego mapach, tylko i wylacznie! Mam nadzieje, ze Nate nie biega wzorem Chrisa z RE5 caly czas ze swoja partnerka...

Opublikowano

A czemu nie? nie musi przecież z nim zapieprzać "małpią drogą". Może iść dołem, a Nathan będzie np. otwierał drzwi. Jedynym moim zmartwieniem jest to czy dadzą multi. Gears of War (jedynka) to najlepsze multi ever :D

Opublikowano

Też myślę, że dobrym rozwiązaniem byłby co-op. Z tego co wiadomo, w grze ma pojawić się dziewczyna która będzie wspomagać Drake'a. Może będzie można wejść w jej skórę?

Opublikowano

najlepszy wewnętrzny team Sony tworzy kontynuacje genialnego Uncharted i będzie w nim na 100% multiplayer!!

GENIALNA INFORMACJA!!

Chyba na 100% kupie Infamous,oby promocja nie ominęła Europy

Opublikowano

Multi w U2? o zes (pipi) ja (pipi)e...sorki ale to wlasnie czuje :P ale czekam na oficjalne info i stanowisko Pieskow :)

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

Razem z plotkami o multi w U2 krążyły również plotki o co-opie, nie w normalniej kampanii, a w specjalnie zaprojektowanych do niego misjach, więc może i to się potwierdzi.

Opublikowano

Heh normalnie aż nie wierzę. Marzenia wielu się ziściły. :D

Opublikowano

Multi w U2 na 100% ale nie będzie. Naughty Dog dementował te pogłoski na łamach PlayStation Official Magazine UK i zapowiada, że nic tego nie zmieni. To ma być blockbuster jak poprzednik z nastawionym na singiel player rozgrywką z hollywoodzkim rozmachem. Samo ND wydaje na developing ogółem ponad 20 mln $, więc potencjał po pierwszej części będzie zdublowany, chociażby na fakt, że wcześniej tyle samo kasy wydali na stworzenie pierwszej odsłony od podstaw. Teraz kontynuują swoje prace na silniku już stworzonym i znowu wydadzą tyle hajsu co oznacza duże poprawy pod każdym względem. ALE O MULTI MOŻEMY ZAPOMNIEĆ.

Opublikowano

Pol_Soul developerzy to dużo w zwyczaju mówią co potem nie zawsze pokrywa się z prawdą.Pamiętam jak jeszcze na krótko przed premierą K2 GG mówiło,że co-op będzie po premierze w dodatku,a potem nagle zaprzeczali,że nigdy tego nie będzie z powodu konstrukcji enginu gry.Przykładów kłamania devów można mnożyć.Multi w U2 będzie i tyle,nie wierzę,że to fake fota.Naughty Dog po prostu to ukrywało i pewnie to miała być jedna z bomb Sony na ten rok

Opublikowano

dałem w dobrym temacie :)

Pierwszy akapit odnosi się do Uncharted2 ,że dostał multiplayer

Drugi akapit odnosi się do tego,że klucz do multiplayera Uncharted 2 będzie w Infamous stąd moje podekscytowanie i nagły wzrost chęci na Infamous(dobra gra+klucz do betki multi U2)

Opublikowano

Mam nadzieję, że później będą jakieś inne możliwości zdobycia tej bety. Gdybym jeszcze wiedział o tym wczoraj, to bym wstrzymał się z kupnem RE5 LE :/

Opublikowano

ja się boję,że promocja może nie opuścić US....wtedy pozostanie kombinowanie :/

Jeśli to będzie klucz do pobrania bety to pewnie ponownie zacznie się dzielenie kont na 5 osób i polowanie na chętnych :P

Oby to był co-op online bo deathmatch'e w klimacie Uncharted mnie nie kręcą i raczej więcej niż parę godzin bym przy nich nie spędził.Choć system walk i osłon U2 ma zacny więc może nie byłoby tak źle....ale i tak trzymam kciuki za co-op i najlepiej osobny scenariusz dla niego :)

Opublikowano

I tutaj się z Tobą nie zgodzę. Dla mnie multi w U2 to przede wszystkim rozgrywka DM, gdzie zamiast (nie powiem, że słabego) mniej cwanego AI wrogów mamy do czynienia z realnymi graczami. W zasadzie nie ma na rynku 'defmecza' zza pleców gracza z nastawieniem na rozgrywkę online. A U2 najlepiej wypełniłby tą pustkę ze swoim genialnym Cover Systemem.

Opublikowano

jest Metal Gear Online :P swoją drogą całkiem fajny :) Ja tam deathmache toleruje tylko w fpsach ale każdy ma inny gust :)