Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Batman Arkham Asylum

Featured Replies

Opublikowano

Warto dodać, ze prawy rzut bata ( :Triangle18x18: :circle18x18:), jest dużo bardziej przydatniejszy, bowiem zabija przeciwnika od razu, kiedy ten drugi( :square18x18: :Cross18x18:), tylko rzuca przeciwnikiem w skazanym kierunku. Dzięki tej taktyce ukończyłem właśnie przed-ostatni challenge, który uważam, za najtrudniejszy, bo jest na czas z ogromna ilością pomieszanych przeciwników. 

Edytowane przez MEVEK

• 7 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 584
  • Wyświetleń 110,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

25 sierpnia minęło 5 lat od premiery tej zajebistej gry.  

• Szukam we wrocławiu Batmana od rana. Nigdzie nie ma... Kompletnie nigdzie... Ani w marketach ani w prywatnych sklepach z konsolami.   Tragedia...

• No to tak jak piszesz, to dopiero kawałek i jeszcze zajebistych momentów nie będzie brakować he he. Ten ziomek to Scarecrow.

Opublikowano

Złapał mnie jakiś "bug" około 35 % gry: Było to w momencie, gdy pokonałem gostków w miejscu, gdzie zamontowali bomby na tych "kamiennych niedźwiedziach". Wychodzę z pomieszczenia, nagle na obrazie pojawiła się mozaika, obraz był odwrócony "do góry nogami", pojawił się filmik z początku gry, gdy Batman wiózł Jokera do Asylum, i pisało "Wciśnij J, aby pominąć film". Wyjąłem grę z napędu, świadkiem tego zdarzenia jest mój brat.

Czy ktoś miał podobny problem?

Złapał mnie jakiś "bug" około 35 % gry: Było to w momencie, gdy pokonałem gostków w miejscu, gdzie zamontowali bomby na tych "kamiennych niedźwiedziach". Wychodzę z pomieszczenia, nagle na obrazie pojawiła się mozaika, obraz był odwrócony "do góry nogami", pojawił się filmik z początku gry, gdy Batman wiózł Jokera do Asylum, i pisało "Wciśnij J, aby pominąć film". Wyjąłem grę z napędu, świadkiem tego zdarzenia jest mój brat.

Czy ktoś miał podobny problem?

Opublikowano

to nie jest błąd tylko element gry

Opublikowano

Jaram sie lamaniem 4-tej sciany w grach,a nie ma tego za duzo.Najlepszy w tym temacie MGS,ale tutaj tez jeden z lepszych motywow ever.Sam sie swego czasu ob.sralem w obawie o zdrowie konsoli.

W temacie lamania 4-tej sciany polecam jeszcze slaba gre ze swietnym humorem i bohaterem Deadpool.

P.S.Szkoda ze w eternal Darkness  nigdy nie bylo mi dane zagrac.

Opublikowano

Już kumam o co chodziło z tym "Wciśnij J, żeby przerwać film". Przecież chodzi o Jokera :D. Bekę miałem, gdy Batmana wieziono do Asylum. Harley Quin z karabinem szturmowym dobiła mnie.

Teraz jestem w momencie z Killer Crock'iem

• 4 lata później...
Opublikowano

hej, ten remaster na ps4 to wyszedł tylko w kolekcji z B:AC? Nie ma samego AA? Bo mam tylko pierwszą część nie ograną i myślałem nad gierką ale chciałem tylko Arkham Assylum... W storze jest za 62zł i myślę czy brać. No chyba, że ktoś ma do opchnięcia :rayos:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Remaster wyszedł tylko w dwupaku pod tytułem "Batman: Return to Arkham" i niestety chyba nie da się kupić osobno. 

Opublikowano

Lol, ograne już (nawet Arkham City po raz kolejny).

Ale dzięki za szybką odpowiedź :rayos: