MEVEK 3 440 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 (edytowane) Warto dodać, ze prawy rzut bata ( :Triangle18x18: :circle18x18:), jest dużo bardziej przydatniejszy, bowiem zabija przeciwnika od razu, kiedy ten drugi( :square18x18: :Cross18x18:), tylko rzuca przeciwnikiem w skazanym kierunku. Dzięki tej taktyce ukończyłem właśnie przed-ostatni challenge, który uważam, za najtrudniejszy, bo jest na czas z ogromna ilością pomieszanych przeciwników. Edytowane 5 Czerwca 2015 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Złapał mnie jakiś "bug" około 35 % gry: Było to w momencie, gdy pokonałem gostków w miejscu, gdzie zamontowali bomby na tych "kamiennych niedźwiedziach". Wychodzę z pomieszczenia, nagle na obrazie pojawiła się mozaika, obraz był odwrócony "do góry nogami", pojawił się filmik z początku gry, gdy Batman wiózł Jokera do Asylum, i pisało "Wciśnij J, aby pominąć film". Wyjąłem grę z napędu, świadkiem tego zdarzenia jest mój brat. Czy ktoś miał podobny problem? Złapał mnie jakiś "bug" około 35 % gry: Było to w momencie, gdy pokonałem gostków w miejscu, gdzie zamontowali bomby na tych "kamiennych niedźwiedziach". Wychodzę z pomieszczenia, nagle na obrazie pojawiła się mozaika, obraz był odwrócony "do góry nogami", pojawił się filmik z początku gry, gdy Batman wiózł Jokera do Asylum, i pisało "Wciśnij J, aby pominąć film". Wyjąłem grę z napędu, świadkiem tego zdarzenia jest mój brat. Czy ktoś miał podobny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 to nie jest błąd tylko element gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 To był niezły mindfuck Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Bardzo doceniam wszystkie mindfucki w tej grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Jaram sie lamaniem 4-tej sciany w grach,a nie ma tego za duzo.Najlepszy w tym temacie MGS,ale tutaj tez jeden z lepszych motywow ever.Sam sie swego czasu ob.sralem w obawie o zdrowie konsoli. W temacie lamania 4-tej sciany polecam jeszcze slaba gre ze swietnym humorem i bohaterem Deadpool. P.S.Szkoda ze w eternal Darkness nigdy nie bylo mi dane zagrac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Już kumam o co chodziło z tym "Wciśnij J, żeby przerwać film". Przecież chodzi o Jokera . Bekę miałem, gdy Batmana wieziono do Asylum. Harley Quin z karabinem szturmowym dobiła mnie. Teraz jestem w momencie z Killer Crock'iem Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 hej, ten remaster na ps4 to wyszedł tylko w kolekcji z B:AC? Nie ma samego AA? Bo mam tylko pierwszą część nie ograną i myślałem nad gierką ale chciałem tylko Arkham Assylum... W storze jest za 62zł i myślę czy brać. No chyba, że ktoś ma do opchnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Remaster wyszedł tylko w dwupaku pod tytułem "Batman: Return to Arkham" i niestety chyba nie da się kupić osobno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Lol, ograne już (nawet Arkham City po raz kolejny). Ale dzięki za szybką odpowiedź 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi