Opublikowano 5 czerwca 20159 l Warto dodać, ze prawy rzut bata ( :Triangle18x18: :circle18x18:), jest dużo bardziej przydatniejszy, bowiem zabija przeciwnika od razu, kiedy ten drugi( :square18x18: :Cross18x18:), tylko rzuca przeciwnikiem w skazanym kierunku. Dzięki tej taktyce ukończyłem właśnie przed-ostatni challenge, który uważam, za najtrudniejszy, bo jest na czas z ogromna ilością pomieszanych przeciwników. Edytowane 5 czerwca 20159 l przez MEVEK
Opublikowano 25 stycznia 20169 l Złapał mnie jakiś "bug" około 35 % gry: Było to w momencie, gdy pokonałem gostków w miejscu, gdzie zamontowali bomby na tych "kamiennych niedźwiedziach". Wychodzę z pomieszczenia, nagle na obrazie pojawiła się mozaika, obraz był odwrócony "do góry nogami", pojawił się filmik z początku gry, gdy Batman wiózł Jokera do Asylum, i pisało "Wciśnij J, aby pominąć film". Wyjąłem grę z napędu, świadkiem tego zdarzenia jest mój brat. Czy ktoś miał podobny problem? Złapał mnie jakiś "bug" około 35 % gry: Było to w momencie, gdy pokonałem gostków w miejscu, gdzie zamontowali bomby na tych "kamiennych niedźwiedziach". Wychodzę z pomieszczenia, nagle na obrazie pojawiła się mozaika, obraz był odwrócony "do góry nogami", pojawił się filmik z początku gry, gdy Batman wiózł Jokera do Asylum, i pisało "Wciśnij J, aby pominąć film". Wyjąłem grę z napędu, świadkiem tego zdarzenia jest mój brat. Czy ktoś miał podobny problem?
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Jaram sie lamaniem 4-tej sciany w grach,a nie ma tego za duzo.Najlepszy w tym temacie MGS,ale tutaj tez jeden z lepszych motywow ever.Sam sie swego czasu ob.sralem w obawie o zdrowie konsoli. W temacie lamania 4-tej sciany polecam jeszcze slaba gre ze swietnym humorem i bohaterem Deadpool. P.S.Szkoda ze w eternal Darkness nigdy nie bylo mi dane zagrac.
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Już kumam o co chodziło z tym "Wciśnij J, żeby przerwać film". Przecież chodzi o Jokera . Bekę miałem, gdy Batmana wieziono do Asylum. Harley Quin z karabinem szturmowym dobiła mnie. Teraz jestem w momencie z Killer Crock'iem
Opublikowano 23 listopada 20204 l hej, ten remaster na ps4 to wyszedł tylko w kolekcji z B:AC? Nie ma samego AA? Bo mam tylko pierwszą część nie ograną i myślałem nad gierką ale chciałem tylko Arkham Assylum... W storze jest za 62zł i myślę czy brać. No chyba, że ktoś ma do opchnięcia
Opublikowano 26 stycznia 20214 l Remaster wyszedł tylko w dwupaku pod tytułem "Batman: Return to Arkham" i niestety chyba nie da się kupić osobno.
Opublikowano 26 stycznia 20214 l Lol, ograne już (nawet Arkham City po raz kolejny). Ale dzięki za szybką odpowiedź