cithall 107 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Powiem tyle ze przereklamowana ta castlevania do gow3 sie wogule nieumywa nie ta liga nie czuc wogule powera i z wielkoscia postaci troche przedzali w sesie ze czasem prawie jej nie widac a bossowie na jedno kopyto moja ocena 5/10 A ja Ci proponuje kolego używać słownika ortograficznego i stosować przecinki, bo razi mocno w oczy. W jednym wyrazie zrobiłeś aż dwa błędy. Żeby nie było offa... Po ograniu demka jestem w 100% przekonany do gry i już się nie mogę doczekać piątku. Cytuj Odnośnik do komentarza
zalef88 53 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Powiem tyle ze przereklamowana ta castlevania do gow3 sie wogule nieumywa nie ta liga nie czuc wogule powera i z wielkoscia postaci troche przedzali w sesie ze czasem prawie jej nie widac a bossowie na jedno kopyto moja ocena 5/10 Ograł krótkie demo i ocenia grę. Litości... Cytuj Odnośnik do komentarza
dragon55 4 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 (edytowane) Narazie 2 titanow mam zaliczonych ale nie chce mi sie dalej grac, bez polotu akcja sie toczy i nie zanosi sie na zmiany, bedziecie grali to zobaczycie ze krol jest tylko 1 GOW3.Nie gralem w demko, napisze tyle ze gra na torrentach miala premiere ladnych kilka dni temu Tytanow jest tylko 2.Pojawil sie 3 mniejszy tytan Edytowane 6 Października 2010 przez dragon55 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zalef88 53 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Z grą z torrentów to zmykaj do tematu Castlevani w dziale X360 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yamamdowna 0 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 no i dupa jaś... premiera przesunięta na 31.10 już mnie podku***li xP Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 480 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 WTF??? Skąd masz takie info?? Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Nie wiem czemu gra zgarnia tak słabe oceny. Moim zdaniem zasługuje minimum na 9 i jest cholernie mocnym faworytem do miana Gry Roku. Genialne połączenie Darksiders, God of War, Zeldy. Wspaniały design, filmowa muzyka, bogaty system walki. Jedyne co odstaje to fabuła, która średnio trzyma się kupy tzn. łańcuch przyczynowo-skutkowy wydaje się być wzięty z kosmosu, a motywacja głównego bohatera nie jest odpowiednio podkreślona. Poza tym gra jest absolutnie rewelacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza
dragon55 4 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Jestem juz w 6 levelu i powiem ze niemozna tej gry porownywac do gow3 calkiem inny klimat i zaczyna wciagac,bardzo duzo czarow ,kombosow ,efekty graficzne za(pipi)iste i cienie np na wodzie 1 raz widze cos takiego w grach perfekcja a i bossowie mniejsi daja rade trudni sa trzeba kombinowac.10 godzin grania za mna a nawet polowa gry niezaliczona i multum sekretow nieodkrytych, zapowiada sie na grubo ponad 20 godzin grania Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Nie wiem czemu gra zgarnia tak słabe oceny. Moim zdaniem zasługuje minimum na 9 i jest cholernie mocnym faworytem do miana Gry Roku. Genialne połączenie Darksiders, God of War, Zeldy. Wspaniały design, filmowa muzyka, bogaty system walki. Jedyne co odstaje to fabuła, która średnio trzyma się kupy tzn. łańcuch przyczynowo-skutkowy wydaje się być wzięty z kosmosu, a motywacja głównego bohatera nie jest odpowiednio podkreślona. Poza tym gra jest absolutnie rewelacyjna. Bo generalnie to NIE JEST GoW... Dlatego. Szkoda, bo np. Darksiders został baaardzo niedocenioną grą. Niestety tak będzie z Castlevanią, podobnie było z Dante's Inferno - mi osobiście bardzo się gra podobała. Ale za progiem był już GoW III. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yamamdowna 0 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 WTF??? Skąd masz takie info?? ze sklepu psx-extreme, z zakładki historia zamówień, jako komentarz do mojego preordera, grrr.... jak teraz patrzę to na sklepie pod CLoS też już informację o premierze zmienili... a tak poza tym to muszę zainwestować w klawiaturę do konsoli o.O Cytuj Odnośnik do komentarza
cithall 107 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Akurat tylko w sklepie psxextreme widnieje taka data, więc raczej oni mają tam błąd. Wysłałem maila do Ultimy żeby być w 100% pewnym. Zobaczymy co napiszą. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojciecham 1 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Dzwoniłem wczoraj do sklepu Psx Extreme i powiedzieli, że wydawca przesunął termin na 31. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 fajna ta gra (po ograniu demka), klimat za(pipi)isty Cytuj Odnośnik do komentarza
cithall 107 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 (edytowane) Dzwoniłem wczoraj do sklepu Psx Extreme i powiedzieli, że wydawca przesunął termin na 31. Sratytaty, oto odpowiedź z Ultimy jaką dostałem: "Witam, nic nie wiemy na temat przesunięcia daty premiery, natomiast dostawa castlevanii ma być u nas jutro." - czyli w czwartek. To tyle w sprawie przesunięcia daty premiery. Edytowane 6 Października 2010 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 na innym forum napisali że dzisiaj pierwsza partia wysłana... przyjdziei tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Robson też już sprzedaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
rysiupeja 1 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Zavii mi już wysłało za premierówkę zapłaciłem 153 zł LOL !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Review joystiq'a: http://www.joystiq.com/2010/10/06/castlevania-lords-of-shadow-review/ Znów świetna ocena Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenriz 0 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Może dzisiaj się już pojawi w jakichś marketach. Gdyby ktoś coś wiedział, dajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Może dzisiaj się już pojawi w jakichś marketach. Gdyby ktoś coś wiedział, dajcie znać. Nie liczyłbym na to... Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Nie wiem czemu gra zgarnia tak słabe oceny. Moim zdaniem zasługuje minimum na 9 i jest cholernie mocnym faworytem do miana Gry Roku. Genialne połączenie Darksiders, God of War, Zeldy. Wspaniały design, filmowa muzyka, bogaty system walki. Jedyne co odstaje to fabuła, która średnio trzyma się kupy tzn. łańcuch przyczynowo-skutkowy wydaje się być wzięty z kosmosu, a motywacja głównego bohatera nie jest odpowiednio podkreślona. Poza tym gra jest absolutnie rewelacyjna. Oooo i ta opinia mnie jara ;]. A powiedz Drogi Estelu jak wypada eksploracja? To znaczy dużo mamy odnóg, ścieżek, "drzwi" - lokacji do których nie możemy się dostać dopiero potem po zdobyciu jakiegoś skilla czy tam fantu? Wczoraj czytałem ten wywiad Komoda w nowym PSX-ie z Coxem. Cox jak opisuje eksploracje to brzmi zaje.biście ale wiadomo jak to z takimi gadkami ;]. Druga sprawa gameplay jest dobrze stonowany? To znaczy nie ma przewagi walki nad pozostałymi elementami, wszystkiego mamy po równo? PS. Wysłał już komuś Robson? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 A ja debil zamówiłem w GameOver i oni mają od jutra dopiero a ja juro już chciałem grać :confused: . Mogłem jednak wcześniej zajrzeć na forum, zamówiłbym w Robsonie. Ehhh...dopiero zagram w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 A powiedz Drogi Estelu jak wypada eksploracja? To znaczy dużo mamy odnóg, ścieżek, "drzwi" - lokacji do których nie możemy się dostać dopiero potem po zdobyciu jakiegoś skilla czy tam fantu? Właśnie. Przed kupnem powstrzymuje mnie obawa przed czystym slasherem. Jeśli jednak jest swoboda w eksploracji zamku, jak choćby w odsłonach serii na PS2/Xbox to łykam z miejsca. Cały czas liczę właśnie na Zelda/Darksiders/Soul Reaver -> swoboda, a nie bezmyślne nap* wszystkiego co się rusza i podróż sznurkiem z A do B. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 (edytowane) Amen ;]. Dokładnie o to samo mi chodzi nie chcę 100 % slashera. W sumie po części Estel odpowiedział, że tak nie jest pisząc "Genialne połączenie Darksiders, God of War, Zeldy." Ultima jak zwykle na czas już ma/wysyła. Edytowane 7 Października 2010 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Na Markety typu MM, Saturn czy Empik absolutnie bym nie liczyl, albowiem one opieraja sie na dystrybucji polskiego wydawcy, ktory jak wszystko na to wskazuje w przypadku Castlevanii da d*py. Dlaczego? Gramer.pl, ktory jest najblizej wydawcy gry tj CD Projektu podal na swojej stronie date premiery 28.10. Tak wiec radze jednak skupic sie na sklepach wysylkowych, ktore sprowadzaja gry z zagranicy... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi