Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Lost and Damned

Featured Replies

• Odpowiedzi 665
  • Wyświetleń 71,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Spróbuj dać New Game i wybrać dodatek (?)

• To czekaj, czekaj, tylko uzbrój się w cierpliwość bo ode mnie raczej takiego filmiku się nie doczekasz. No chyba, że wyślesz mi z 2 dyszki to zastanowię się dopiero czy nie nagrać.   3 czy 4 osoby w

• Zacząłem wczoraj TLAD - gra przeleżała prawie miesiąc na półeczce, miałem gigantyczny test woli . I co ja mogę powiedzieć? MOC! Podoba mi się wszystko, poczynając od świetnej fabuły, która od razu rzu

Opublikowano
o co chodzi w tym osiagnieciu: "TLAD: Full Chat" ? bo mam z Terrym i Clayem po 100% respektu i ze mnie lubia a acziv nie wpadl wie ktos o co chodzi?

Pisałem Ci na xo przecież :P . Jak wykonujesz misje to dzwoń po nich cały czas, albo rób Gang Wars-y a achiv wpadnie.

Opublikowano

statsy - score (chyba), na samym dole masz liczbę strąconych. osobiście zrobiłem to w singlowych wyścigach. mniej niż 30 minut i z głowy.

Opublikowano

Wie ktos może czy jest jakis soundtrack z DLC, oprócz tego hiphopowego, bo ten mam, chodzi mi głównie o radio Broker?Nie moge nic na ten temat znalezć.

Opublikowano

Khadgar, nie bój nic... wersja na PS3 to tylko kwestia czasu, zapewniam.

Z góry uprzedzam, bo nie chciało mi się/nie miałem czasu, na czytanie 25 stron forumowych.

Zdarza mi się notorycznie że gra potrafi w połowie misji się zawiesić( co gorsza na koniec też potrafi). Czy ktoś z was miał takie problemy czy to moje indywidualne cierpienia. Gra przez to wydłuża mi się niesamowicie i nie wiem czy mam oddawać płytę do regeneracji (wygląda nie najgorzej) czy to raczej wada DLC?

liczę na pomoc

pozdr.

Opublikowano

Gra na dysku. Jest trudniej, wkrecam sie w klimat narazie. :) To, co drazni to dorysowania i dropy wieksze niz w GTA IV. :\

Opublikowano

Cache nie skasuje saveow? A podstawki nie usune bo ta konsole szlak trafi, jak z dysku chodzi to sie mniej grzeje.

Opublikowano

Niestety cos jest nie halo z dodatkiem, przy podstawce na hdd gra gubi tekstury niemilosiernie, za kazdym razem jak jechalem przez Booth Tunnel to w pewnym momencie znikalo wszystko i jechalem po nicości :o

Opublikowano
Cache nie skasuje saveow? A podstawki nie usune bo ta konsole szlak trafi, jak z dysku chodzi to sie mniej grzeje.

Cashe to tylko aktualizacje jakie pobierasz do gier z live.

Opublikowano

Czy dodatek dalej jest wolny od blokady regionalnej ? i czy działa on gdy nie jestesmy podpięci do XBL ?

Opublikowano

Tak.

Opublikowano

czy posiadając dodatek Lost and Damned i grając Nico mamy dostęp do nowych utworów w stacjach radiowych ?

Opublikowano
  • Autor
Niestety cos jest nie halo z dodatkiem, przy podstawce na hdd gra gubi tekstury niemilosiernie, za kazdym razem jak jechalem przez Booth Tunnel to w pewnym momencie znikalo wszystko i jechalem po nicości :o

A to już występowało w podstawce.

Opublikowano

Usunalem gre z hdd i jest o wiele lepiej, ten tunel podziemny juz nie znika, gra w ogole jakby mniej tnie - dziw nad dziwy, ale to zadzialalo. Dzieki za rady. :)

Btw. nie ma chieva za 12 wyscigow? :( Wygralem wszystkie i nic. W ogole jest jakas lista achievow do L&D z opisem PL itp.? Rzuccie linkiem chlopaki.

Opublikowano

Pytanie odnośnie dodatku, jak go kupie i np. po jakimś czasie będę chciał go usunąć to można bez problemu ściągnąć go jeszcze raz z XBL?

Opublikowano

Tak, dodatki ściągane z MP są przypisane do konta, czyli będziesz mógł pobrać ponownie. Za free, oczywiście.

Opublikowano

Co Senti miał na myśli, że w tym dodatku jest gorsza oprawa, wtf ? przecież to te same miasto co w GTA IV, może chodzi o te nowe miejsca, czy jak ?