Opublikowano 18 lutego 200916 l na stronie R* poswiecony jest kacik co nowego w LnD i tam chyba byly screeny motorow bo 3 nowych aut byly ale średnio dokładnie je widać
Opublikowano 18 lutego 200916 l Sa jakies fajne misje w dodatku ktore milo sie wspomina z 4 (ci co gre skonczyli wiedza jakie - bylo ich max 5 ). Tutaj podobnie jest jak 4? Jedz, zabij, scigaj,itp czy bardziej zroznicowane ? Edytowane 18 lutego 200916 l przez signap
Opublikowano 18 lutego 200916 l I druga sprawa z tymi mewami to chyba ściema hehe, bo patrzałem w statsach nie ma nic do zbierania, ustrzelenia czy co tam. To nie ściema, jest 50 ptaszków do ustrzelenia, już się na kilka natknąłem.
Opublikowano 18 lutego 200916 l Autor Niech ktoś kto skatował grę lekko podsumuje. Chodzi o konkrety: ile jest nowych mini-gier i jakie, ile misji głównych i pobocznych itd. misje główne - około 25 misje poboczne - kradzieże motocykli, misje zlecane przez polityka, wojny gangów, wyścigi motocyklowe, 50 mew do ustrzelenia, misje od postaci pobocznych mini-gry - siłowanie się na rękę, air hockey, karcianka hi-lo (nie wiem jak po polsku się to nazywa) może ktoś wrzucić screeny albo cokolwiek jak wyglądają wszystkie nowe motorki?
Opublikowano 18 lutego 200916 l Autor Podwójny post, bo forum nie pozwala na więcej obrazków . A tu 3 nowe samochody (to nie wszystkie nowości, jest jeszcze np. Rhapsody): Sa jakies fajne misje w dodatku ktore milo sie wspomina z 4 (ci co gre skonczyli wiedza jakie - bylo ich max 5 ). Tutaj podobnie jest jak 4? Jedz, zabij, scigaj,itp czy bardziej zroznicowane ? To nadal jedź, zabij, śledź itd., ale chyba nie skłamię pisząc, że większość z misji to mniej więcej poziom napadu na bank z GTA IV. Tutaj prawie cały czas coś się dzieje, a liczba przeciwników do odstrzału przekracza wszelakie normy, więc jest trudno, ale satysfakcja po przejściu danej misji jest spora. Każdemu kto ukończy wątek główny polecam uważne obejrzenie napisów końcowych, widzimy w nich urywki z poszczególnych misji z GTA IV i TLaD, a przy okazji Rockstar na 99% potwierdza, że bohaterem w Epizodzie Drugim będzie Luis Lopez, o czym niedawno wspominałem . http://gta.wikia.com/wiki/Luis_Lopez
Opublikowano 18 lutego 200916 l Odkryłem 2 rzeczy, których nie odkryli inni: -mała: zamiast jechać jak inni w te i wewte ściąłem ok.20sek -OGROMNA: można zmieniać pojazdy podczas wyścigu*, dzięki czemu mam rekord świata *tzn.w wyścigach bryk na cokolwiek, a w wyścigach motorów na inny motor To było niezłe: gość uciekał autobusem, a ja goniłem szybkim motorem z jasnym skutkiem:)
Opublikowano 18 lutego 200916 l dzieki Mastah. Nightblade przypomina mi Dragstara nie wiem czemu Double TCustom wygląda za*ebiście. Hakuchou to bez wątpienia Hajka A te Bati customy do Ducatem podchodzą (pipi) ogień. A ja se nie pogram mam nadzieję że kiedyś to wypuszczą na ps3
Opublikowano 18 lutego 200916 l To nie ściema, jest 50 ptaszków do ustrzelenia, już się na kilka natknąłem. Racja racja zwracam honor. Po prostu dopiero teraz po 11 godzinach gry zobaczyłem-zabiłem pierwszą mewę. Jest już jakiś nie wiem spis, poradnik co trzeba mieć na 100%?
Opublikowano 19 lutego 200916 l Jakieś rady na misję z Martą? Jak najłatwiej uciec? Zabić strzelców na helikopterze?
Opublikowano 19 lutego 200916 l wczoraj zaczolem sie bawic z policja (w koncu to gta 8) ) i zauwazylem fajna ciekawostke. ukradlem samochod jak juz miaelm 2 gwiazdki i policjant ktory stal gdzies obok mnie, rowniez (ukradl) wysadzil taksowkarza i gonil mnie taksowka na poczatku myslalem ze mi sie wydaje i ze przez przydatek ona tak czesto we mnie uderza ,bo zwykle to wszyscy uciekali. patrze a w srodku menda 8) Edytowane 19 lutego 200916 l przez nelson
Opublikowano 19 lutego 200916 l Sorry za debilne pytanie, ale nigdy nie sciagalem niczego za punkty z marketplace. Jezeli kupie ten dodatek do GTA i po jakims czasie zabraknie mi miejsca na dysku i go skasuje to potem moge go znowu sciagnac, ale juz bez opłaty ? Czy moze co sciagniecie jest pobierana opłata ? Edytowane 19 lutego 200916 l przez Pijany
Opublikowano 19 lutego 200916 l Taka mala prosba - skoro z dodatku zdjeli blokade to moze inny DLC/gry da sie pobrac? Sprawdzilbym ale mam sciagniete triale tych gier ktore sa w blokadzie czy mappack do GOWa. Sprawdzi ktos DOOM/UMK czy mozna pobrac triala?
Opublikowano 19 lutego 200916 l Cos jest nie tak z moja konsola, czy Live! ma po prostu zadyszke? Kupilem kod od papyflo na allegro, robie "wymien kod" i system mi pisze, ze dotyczy 1600 pktow MS. Niestety, nie chce mi tych pktow wbic i wypisuje NIE MOZNA POBRAC INFORMACJI Z LIVE, SPROBUJ POZNIEJ. KOD STANU : 8016a04b O co chodzi?
Opublikowano 19 lutego 200916 l Spróbuj dodać punkty tutaj http://points.microsoft.com Edytowane 19 lutego 200916 l przez jasiopatryk
Opublikowano 19 lutego 200916 l Taka mala prosba - skoro z dodatku zdjeli blokade to moze inny DLC/gry da sie pobrac? Sprawdzilbym ale mam sciagniete triale tych gier ktore sa w blokadzie czy mappack do GOWa. Sprawdzi ktos DOOM/UMK czy mozna pobrac triala? Blokada na wszystko z gow 2 jest jak była...
Opublikowano 19 lutego 200916 l powiedzcie mi czy achievementy z podstawowej wersji da sie zdobyc w tlad ? moze glupie pytanie bo to zupelnie inne gry ale jednak je zadaje ;] chodzi mi np o pobicie 10 typow w 4 min
Opublikowano 19 lutego 200916 l Może europejskie punkty wymienasz na amerykańskim koncie lub odwrotnie?
Opublikowano 19 lutego 200916 l Wlasnie przed chwila do tego dooszedlem Ja to jestem durny. Konto mam na USA, a myslalem, ze na Europe. Napisze do papyflo, zeby wymienil mi ten kod, chyba, ze jak Ktos zainteresowany to przeczyta, to chetnie wymienie 1600 pktow europejskich, na te z USA. Dam ogloszenie rowniez na pchlim targu.
Opublikowano 19 lutego 200916 l Załóż sobie drugie konto na Europe i na nie wbij punkty. Dodatek będziesz miał dostępny na wszystkich kontach.
Opublikowano 19 lutego 200916 l A nie lepiej założyć konto na europę i z niego pociągnąć? Dodatek będzie działał na koncie usa.
Opublikowano 19 lutego 200916 l Nie wiedzialem, ze mozna tak, zaraz obadam, dzieki za rady Edytowane 19 lutego 200916 l przez [InSaNe]
Opublikowano 19 lutego 200916 l A da rade sciagnac na innej konsoli w profilu ktory byl zrobiony specialnie dla pobrana tego DLC? Tzn. kolega kupuje 1600msp ale dla EU, obaj mamy konto USA, wpisuje kod, sciaga a potem ja moge z tego konta sciagnac LnD i bez problemu w niego zagrac?