Opublikowano 25 lipca 201311 l no u takich ludzi uswiadomienie sobie ze o(pipi)ili mu podroby za 3 tysiace ziko skraca kuske jeszcze bardziej, przez co juz calkowicie sa niedowartosciowani
Opublikowano 4 sierpnia 201311 l Cele życiowe kanabisa: 1) Odstawić wódkę 2) Odstawić fotoszop Edytowane 4 sierpnia 201311 l przez Stunik
Opublikowano 5 sierpnia 201311 l Bo Clooney w takich chodzi. Stunik nie uzywam fotoszopa Edytowane 5 sierpnia 201311 l przez kanabis
Opublikowano 5 sierpnia 201311 l Jak dla mnie Clooney popelnil straszna gafę zakladajac takie buty do garnituru.
Opublikowano 5 sierpnia 201311 l Na początku nie zauważyłem butów i myślałem, ze chodzi o dziewczynę :-o
Opublikowano 9 sierpnia 201311 l Stacy Keibler, dupeczka pierwszej klasy. Klunej jest jednym z niewielu facetów, który mógł ją pogonić bez większych konsekwencji, bo za rogiem czyha tysiąc innych, równie ładnych.
Opublikowano 12 sierpnia 201311 l A kto by tam ja chcial, minalem sie z nia w galerii w Gdansku jak szla z Parkerem, Francja wtedy grala mecze grupowe w trojmiescie z pkazji eurobasketu. Potem jeszcze siedziala na meczu sektor ode mnie. Chcialem zagadac, ale dluga kolejka po hot dogi byla, wiec nie mialem czasu.
Opublikowano 12 sierpnia 201311 l No własnie kto by ją tam chciał. Ona nie chciała clooneya więc kto by dopiero jego chciał!
Opublikowano 12 sierpnia 201311 l fit na wakacyjne wieczorne wycieczki: - koszulka tommiego - jakieś spodnie z housa - najki - oksy
Opublikowano 12 sierpnia 201311 l spodnie i buty do ubrania koszulka do spalenia twarz azjaty do sprawdzenia z listonoszem
Opublikowano 12 sierpnia 201311 l Koszulka ladna, ale za bardzo kontrastuje. Zmien na cos ze stonowanymi kolorami.
Opublikowano 13 sierpnia 201311 l Spoko fit, wyglądasz jak z yakuzy. Znasz prywatnie uzytkownika redmitsu?
Opublikowano 13 sierpnia 201311 l prowo było prowo głąby widziałem widziałem! masz 80% jaczesik ze zmieniłeś? ;>