Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 726,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

IMG_1740.JPG

360zl, mocno się zastanawiam.

calkiem zaj,ebiste chociaz nie przepadam za am90 

Opublikowano

a nie bylo takich w kolorze zielonym ? w sumie mam juz jedne zielone reeboki ale takie AM rowniez bym przytulil ;d

Opublikowano

Raczej nie ma z nimi problemu. Reeboki są zazwyczaj warte ceny.

Opublikowano

Wchodzę dziś na Zalando a tam po prostu MNÓSTWO  butów w moim rozmiarze. Nie miałem takiego wyboru od czasów podstawówki. Nawet sporo Asicsów jest, a to już w ogóle egzotyka w dużych rozmiarach.

Zamawialiście kiedyś coś stamtąd? Nie ma żadnych cyrków?

Opublikowano

Bardzo spoko sklep, polecam. Zero problemów, kupuję często.

Opublikowano

a jak powiedzą, że  nie fajne to nie kupisz? Pytać się konsolomaniaków czy innych Jeromów w czym chodzić   :yao:

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano

Reebok GL6000 są podobne i ładniejsze tysiąc razy, mam i polecam.

buty,lifestyle,reebok-gl-6000,102382374-

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Paskudne te NB tak samo jak riboki. Przykro mi chłopaki, taka jest prawda.

Opublikowano

Szukom po tym internecie jakichś fajnych butów wiosenno-letnich, ale nic fajnego nie mogę znaleźć no i zostaję chyba przy zakupie Adaśków

97b4bd5dd8a4b4e1d81ed77796fdd970.jpg

Kanye chodził, więc chyba będą dobre.

Opublikowano

wzorowac sie na łaku kańełeście i kupowac buty bo on takie mial xD

Opublikowano

Kanye West > kubsą z forum internetowego jednak nadal

Opublikowano

W jakie marki uderzać jeśli chodzi o sneakery dla poważnych mężczyzn? Do roboty itp. Obczajam już Tommiego Hilfigera, Ralpha Laurena, Vagabond, Timberlanda, Marc O'Polo, Nike Stefan Janoski. Coś jeszcze polecacie?

Opublikowano

Jak dla poważnych ludzi to forum pomyliłeś