Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rozmowy ogólne o modzie

Featured Replies

Opublikowano

Jak nie bluza i nie sweter, to nie wiem. Może bluzka jakaś z długim rękawem?

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 79,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Panowie,   podsumowując cały kącik Szmaty z ostatniego roku wyglądacie wszyscy dokładnie tak:         Generalnie rzecz ujmując wyglądacie tak samo. Bezkształtna masa hopsiup manów, w czapeczka

• A ja tego 'hejtu' kompletnie nie rozumiem. Ja nie muszę być na siłę oryginalny. Chodzę w tym, w czym czuję się dobrze i co mi się podoba, a nie w tym co specjalnie odróżni mnie od kogokolwiek innego.

• Gość Mr. Blue
    Gość Mr. Blue

Ja bardzo lubię Bannego. Czasami jego fity są naprawdę oryginalne i można się trochę z nich nauczyć, ale gdy np. słyszę obowiązkowe podwinięte nogawki, skrócone spodnie to mną rzuca jak Kobuszewskim w

Opublikowano
  • Autor

lul

koszula, niekoniecznie mocno elegancka, albo tee + cardigan

bluzy tez masz bez kapturow ;)

fajnie tez moglaby wygladac jakas zayebista kamizelka ;]

Opublikowano

Myślę, że taka bluza by pasowała całkiem nieźle.

487_1.jpg

Albo coś w tym stylu ;p

Opublikowano
  • Autor

no ogolnie bluza pod plaszcz tka srednio, w tych kolorach to juz w ogole.

hmm

koszula mysle idealne rozwiazanie ;]

Opublikowano

banny ja rozumiem, ze koszula i kardigan itd. mi chodzi o mega zimne dni. jak mam kurtke z jakimis pie.rdolonymi systemami, pod spod bluze z kapturem to jest mi cieplo.

no, ale zobacze jak bedzie z kasa.

Opublikowano
  • Autor

ogolnie plaszcze tez nie sa przewiewne i daja duzo ciepla , wiec nei martw sie ;)

najlepiejw wolnymc zasie idz do sklepu i sobie przymierz, sam zoabczysz :)

Opublikowano
  • Autor

hm/zara ostatnio widzialem

raczje nei rpzwidzialo mi sie ;)

chociaz, nie wiem :P

moz epcozekaj ejszcze :P

Opublikowano

Myślę, że taka bluza by pasowała całkiem nieźle.

487_1.jpg

Albo coś w tym stylu ;p

HAHA TEN MODEL TO MÓJ KUMPEL.

Opublikowano

Aja się tak zastanawiam nad fitem zimowym i nie wiem czy brać płaszcz czy skórzaną kurtkę

Opublikowano

zalezy co nosisz na codzien, koszule, bluzy swetry, longslavey? ja chodze caly czas w koszulach i marynarkach i preferuje do tego plaszcze

Opublikowano

No to chyba wymysliłem. Płaszcz pasuje do koszul, a skórka do wszystkiego, a że do pracy chodze w pod krawatem, a na piwko w bluzach to padlo na jakąs fajną skórkę.

Opublikowano

Szare i czarne. Bez ekscesów. U mnie na osiedlu nie tolerują pedalstwa ala Paris Hilton jak w pierwszym poście "Forumowego Versacze".

Opublikowano

Jaki kolor spodenek nosisz najszczęściej ?

Czarny z reguły

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nowa moda?To,że kolejny "zbuntowany aktor z Hollywood" ją zapuścił nie znaczy,że jest nowa.

Opublikowano

Mały zarost jeszcze ujdzie (choć dupeczki nie lubią jak je cos drapie :rolleyes: ), ale takie czegoś jak ma ten cały Pattinson, czy nie nie daj Boże Brad Pitt to bym w życiu sobie nie zrobił.

Opublikowano

Jaka moda? Nosi ten komu zarost pasuje. Jeden bedzie wyglądał jak bezdomny, drugi jak Dawid Bekham. No i raczej to nie jest moda tylko natura bycia facetem conie.

ale takie czegoś jak ma ten cały Pattinson, czy nie nie daj Boże Brad Pitt to bym w życiu sobie nie zrobił.

Ja bym sie nie obraził jakby mnie mylili z Bradem Pittem, a żadnego Patisona nie znam. Po zdjęciu widze, że ma lekkiego downa na twarzy i ukrywa go pod zarostem. No i ma kiepski fit.

Opublikowano

Nie jesteś na bieżąco z nowoczesnymi emo opowieściami o romantycznych wampirach, wstydź się :down:

Opublikowano

A! To ten debil z umalowanymi oczami co skakał po drzewach. To z brodą chyba jednak wygląda lepiej niż bez niej. ale fita dalej ma ujowego