BartX 9 Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Tyle, że ta cała asia si mówiła, że nie jest dziunią, a wczoraj z tymi szpanerami wijącymi się koło niej wyglądała jak taka doda bez cycków. FAIL. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość el becetol Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 (edytowane) A Lipskee jak się wam podobał? Oczywiscie Lipskee kozak, ale uwazam ze trzeba Adriana zobaczyć na żywo, telewizja strasznie formatuje jego ruchy, youtube niestety tak samo. Popperów trzeba ogladać na żywo, w Full HD ze statycznej kamery, albo chociaz nagrywanych z bliska, żeby doceni precyzje i dokladności wszystkich ruchów. Dobrze jednak że pokazał sie ktoś kto faktycznie potrafi tanczyć, w dobrym stylu, bo casuale zachwycajacy sie w kolko okrutnie słabym kamilem kucharzewskim pogarszali tylko moja opinie o przecietnym polskim telewidzu. Finał oczywiście ma wziąść Blady Kris. Ale doceniam tez kilku pozostalych finalistów. Edit. Tak apropo skoro juz jest okazja zeby wyprowowac dobry styl To w Funky Masons był Temps, ktory razem z Lipskim stanowią najlepszych popperów w kraju. Szkoda że pokazał sie tylko w eliminacjach. http://www.youtube.com/watch?v=59A8GkulvQ0 jarać sie polskim skillem Edytowane 24 Listopada 2008 przez el becetol Cytuj Odnośnik do komentarza
Kania 66 Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Atleci byli fantastyczni. Będę im kibicować w finale. Racja, takie występy robią większe wrażenie, kiedy ogląda się je na żywo. Ten koleś z filmiku- kozak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 (edytowane) Kania bo on tańczy poping i locking taki styl. Mi się bardzo podobało ale to lokalny patriotyzm, mieszkamy w tej samej dzielnicy. Na filmiku z nim było widać głowny jej (tej dzielnicy) plac smigam tam czasem na desce ;] Pewna ciekawostka się wiąze z tym jak kręcili ten wywiad ale niewazne ;] @becet hehe no dokładnie Bronx :] Edytowane 24 Listopada 2008 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość el becetol Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Bartezo widze ze New Bronx aka Nowy Port reprezentujesz hehe mase dobrych kumpli tam mam. A Lipski w MT dawał tylko popping. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Nie rozumiem, czemu dalej przeszedł Ziemowit ;| Nauczył się parę nutek z książeczki, a po drugiej stronie iluzjonista, który te triki z tym jajem, ptakiem itd ćwiczył 24/7. No ja wiem, ten pianista ma tylko 7 lat, i że uroczy, ale litości - sam tytuł mówi - tu chodzi o talent, nie urok. Cytuj Odnośnik do komentarza
bajej 28 Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 no ale wtf? xD przeciez niech se wygra te 100 tys. Program jest na tyle specyficzny ze wybije sie po nim najwyzej ktos spiewajacy ;]. Wiec yebac to kto wygra, to tylko pozywka dla widzów zeby mieli co ogladac i czym sie podniecac. Jak narazie sie sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 oby tylko nie wygral zaden spiewak Cytuj Odnośnik do komentarza
White 23 Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Pewnie wygra, we wszystkich zagranicznych edycjach wygrywali śpiewacy. Tak słyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość el becetol Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 ^ nie do konca Z ludzi o których wiem, to np we Francji wygrał Salah (1 edycja) http://www.maxior.pl/film/87528/Salah_Breakdancer Junior (druga edycja) http://www.youtube.com/watch?v=IYy8ujztJrU A w Danii ostatnio Natural Effects http://www.ukbboy.info/forum/showthread.php?t=14029 Jakbys przeszukal wiki to pewnie znajdziesz wielu innych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 http://www.youtube.com/watch?v=JA0PHgoNAaI...feature=related lol mam kuzyna w niemieckim mam talent :o(półfinał). Wiedziałem, że chłopak ma talent ale, że poszedł do tego programu to nie :o BTW Syn mojej mamy brata ciotecznego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 no ale wtf? xD przeciez niech se wygra te 100 tys. Program jest na tyle specyficzny ze wybije sie po nim najwyzej ktos spiewajacy ;]. Wiec yebac to kto wygra, to tylko pozywka dla widzów zeby mieli co ogladac i czym sie podniecac. Jak narazie sie sprawdza. Luz, mi też to wisi, ale chętnie bym zobaczył, co jeszcze ten iluzjonista by przygotował na finał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 ten z kula to mowil ze potrafi z 10 takimi, przeszedl do jakis dalszych rozgrywek czy tylko bylo TAK na castingu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 nie bylo TAK jak na castigu. Bylo to slabe. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogicool 43 Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 wprawdzie nie oglądam tego programu, tylko słyszałam co nie co, ale Blady Kris rozwala na łopatki, d'n'b, scratch'e w jego wykonaniu brzmią miażdżąco, potrafi koleś zadziwić: http://pl.youtube.com/watch?v=O0gY7uvT8HQ&...feature=related co do jury, to Wojewódzki jedynie daje rade Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Nieco ponad godzina do rozpoczęcia finału. Na kogo stawiacie? Do moich faworytów należą Mellkart Ball (trzeba coś dodawać?) oraz właśnie Blady Kris, którego tym razem mają wspomóc Lipsky i jakaś babka. Ciekawe, jak wypadnie ten drugi występ Cytuj Odnośnik do komentarza
White 23 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 A wiadomo coś o tym kretynie co się miał dzisiaj zabić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 lolo Mellkart Ball wygra Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 wygrali najlepsi,cieszę się bo od początku im kibicowałem.trochę gejowscy ale kurczę to co oni potrafią jest nie do opisania! Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 (edytowane) No! Dobrze, że nie wygrał żaden wokalista, bo jak już było mówione, mieli wiele okazji żeby zabłysnąć. Bałem sie tylko troche że ta cała Ewa wygra (bo takie branie ludzi na litość, czyli "niedowidzenie", tate i chorego pieska może dużo zdziałać) ale jak zobaczyłem jej występ w finale to byłem spokojny ;] Melkart Ball wygrali zasłużenie (mimo że w każdym odcinku pokazywali praktycznie to samo), chociaż wolałbym, żeby to audiofeels zajeli pierwsze miejsce. Edytowane 29 Listopada 2008 przez Snake. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Ja kibicowalem im i Audiofeels. AF sa naprawde swietni, ale tych 2 z Merkant Ball tworza prawdziwa klasowa sztuke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 (edytowane) Ja też osobiście bardzo lubiłem Audiofills i Bladego Crisa ale chłodnym okiem największy talent bez dwóch zdań mają Mellkart Ball.To co oni robią przechodzi najśmielsze pojęcie,kibicowałem im bo na prawdę mają dar od Boga wspierany przez tysiące godzin ciężkiej,naprawdę ciężkiej pracy-gdybym ich nie widział i ktoś by mi powiedział,że dwóch ludzi może wyprawiać takie coś z ciałem(niektóre pozycje są totalnym s-f np.jak jeden jest na karku drugiego albo końcowa pozycja z finałowego występu) to bym go wyśmiał. Edytowane 29 Listopada 2008 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 ciezko bedzie znalezc talent na miare tych 2 panow w drugiej edycji Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Kolejna edycja pewnie bedzie do bani. Ja sie tam ciesze ze transwestyta lenda nie wygrał. Po eliminacjach bylem za lewandowska, ale im dalej w program tym gorsze wystepy miala. Oglnie wygrali najlepsi, a i ziolko fajny glos ma, niezle zaspiewal. BTW dzis mialem rozdanie dyplomow na PWR i bylem w szoku bo zaprosili na mini koncert (3 kawalki zagrali) All sounds allowed. Na zywo to jest MOOOOC!! Genilani sa dla mnie. Caly ten show robi 10x lepsze wrazenie niz w TV. EDIT tak slucham ich kawalkow na myspace i troche ich skrzywidzili w tym studiu :[ polowe powera to nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi