Opublikowano 7 listopada 201410 l Szukam czegoś podobnego do zapowiedzianych ex machina i chappie, w tych klimatach oglądałem chyba tylko terminatorów i ja robot. A.I. Wall-E
Opublikowano 16 listopada 201410 l Jestem po seansie Interstellar i taki glod na tego typu sci-fi mi sie wlaczyl ze masakra? Jestescie w stanie cos poradzic o podobnym temacie?
Opublikowano 16 listopada 201410 l O kontakt musze przypomniec sobie raz jeszcze! Event horizon nie widzialem, a pandorum calkiem niedawno ogladalem. Dzieki, czekam na wiecej.
Opublikowano 16 listopada 201410 l O dzieki za last day on mars! Mialem sie za to brac niedawno ale wypadlo mi z glowy. Reszte widzialem swego czasu, ale tez bedzie czym nadrobic.
Opublikowano 26 listopada 201410 l Kino koreańskie proszę o propozycje. Old Boy, Ujrzałem Diabła, New World mam za sobą, ale pewnie jest jeszcze sporo produkcji które walą młotkiem ostro w ryj, jak dla mnie idealne antyhollywood i takich produkcji szukam. Plusy przez tydzień za sensowną listę.
Opublikowano 26 listopada 201410 l Morze Żółte, Shin-sae-gye Zagadka zbrodni Joyong-han saesang Słodko-gorzkie życie A-jeo-ssi Chugyeogja Hwayi: Gwimuleul samkin ahyi I-tae-won Sal-in-sa-geon Madeo A-i-deul Se-beun De-i-jeu
Opublikowano 26 listopada 201410 l Lista powyżej jak najbardziej godna uwagi, plus jeszcze bym dorzucił: Nae-ga sal-in-beom-i-da (Confession of murder) J.S.A. Iggi Tell Me Something Handphone Paradise Murdered
Opublikowano 6 grudnia 201410 l polecicie igrzyska smierci czy mam sobie odpuscic ?(1 i 2 w TV a moze na 3 do kina)
Opublikowano 7 grudnia 201410 l HG1- 4/10 HG2- 6/10 Trójka ponoć bardzo zła, ale nie chce mi się wierzyć, że jeszcze gorsza od pierwszej części.
Opublikowano 8 grudnia 201410 l Trójka to taka kupa, że aż mi wstyd, że do kina poszedłem. Nawet nastolatki wolały siedzieć na FB niż oglądać film. Masorz przy Twojej skali trójka by dostała max 2 pkt
Opublikowano 8 grudnia 201410 l Obejrzalem 1 czesc, taka sa. Mozna obejrzec z braku laku, jutro jakos pod koniec tyg zapodam sobie 2 i nie wiem co z 3.. Niby mam darmowe bilety do cinema z roboty ale..
Opublikowano 10 grudnia 201410 l Polećcie coś mało znanego i dobrego z lat 2000-2010. Co do gatunków to: sensacyjne, thriller, western, wojenne, kryminał, dramat, komedia i horror też może być. Nie chcę żadnych romansideł, sci-fi i psychologicznych. Edytowane 10 grudnia 201410 l przez Grzes!ek
Opublikowano 10 grudnia 201410 l Polećcie coś mało znanego i dobrego z lat 2000-2010. Co do gatunków to: sensacyjne, thriller, western, wojenne, kryminał, dramat, komedia i horror też może być. Nie chcę żadnych romansideł, sci-fi i psychologicznych. Western: Prawdziwe męstwo, Krew za krew, Akcja: Prorok, Sztandar Chwały, Listy z Ivo Jimy W sumie możesz je znać, ciężko stwierdzić, bo jakoś głośno nie były reklamowane, ale obsady mają zacne (prócz Proroka)
Opublikowano 11 grudnia 201410 l Polećcie coś mało znanego i dobrego z lat 2000-2010. Co do gatunków to: sensacyjne, thriller, western, wojenne, kryminał, dramat, komedia i horror też może być. Nie chcę żadnych romansideł, sci-fi i psychologicznych. No dosyć szerokie ramy czasowe i gatunkowe, nie wiem, czy to to są mniej znane tytuły, ale powiedzmy, że : dramat/sensacja : Rise of the Footsoldier (angielska gangsterka), Gniazdo Os (więzienny), Harry Brown, Felon (też więzienny), The Weather Man, Brothers, The Bank Job wojenny : 9 kompania komedia : Forgetting Sarah Marshall
Opublikowano 15 grudnia 201410 l Polećcie coś mało znanego i dobrego z lat 2000-2010. Co do gatunków to: sensacyjne, thriller, western, wojenne, kryminał, dramat, komedia i horror też może być. Nie chcę żadnych romansideł, sci-fi i psychologicznych. Co do wojennych, ja zawsze i wszędzie będę polecała KOMPANIĘ BRACI. Mini serial, bardzo, bardzo wciągający.
Opublikowano 15 grudnia 201410 l Prócz Gniazda Os i The Weather Man wszystko znam, ale dzięki za propozycje.
Opublikowano 11 stycznia 201510 l Potrzebuję jakiś dobry film, jeden z trzech, który plecacie: Droga The Guest Raid
Opublikowano 11 stycznia 201510 l Droga Tak tylko przypominam, że postanowili uciec z super bunkra, gdzie meli żarcia na milion lat oraz