Skocz do zawartości

Poleć coś w stylu...

Featured Replies

Opublikowano

Szukam czegoś podobnego do zapowiedzianych ex machina i chappie,  w tych klimatach oglądałem chyba tylko terminatorów i ja robot.

A.I.

Wall-E

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 355,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem po seansie Interstellar i taki glod na tego typu sci-fi mi sie wlaczyl ze masakra? Jestescie w stanie cos poradzic o podobnym temacie?

Opublikowano

O kontakt musze przypomniec sobie raz jeszcze! Event horizon nie widzialem, a pandorum calkiem niedawno ogladalem. Dzieki, czekam na wiecej.

Opublikowano

O dzieki za last day on mars! Mialem sie za to brac niedawno ale wypadlo mi z glowy. Reszte widzialem swego czasu, ale tez bedzie czym nadrobic.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kino koreańskie proszę o propozycje. Old Boy, Ujrzałem Diabła, New World mam za sobą, ale pewnie jest jeszcze sporo produkcji które walą młotkiem ostro w ryj, jak dla mnie idealne antyhollywood i takich produkcji szukam. Plusy przez tydzień za sensowną listę.

Opublikowano
Morze Żółte, 

Shin-sae-gye 

Zagadka zbrodni 

Joyong-han saesang 

Słodko-gorzkie życie 

A-jeo-ssi 

Chugyeogja 

Hwayi: Gwimuleul samkin ahyi

I-tae-won Sal-in-sa-geon 

Madeo 

A-i-deul 

Se-beun De-i-jeu

Opublikowano

Lista powyżej jak najbardziej godna uwagi, plus jeszcze bym dorzucił:

Nae-ga sal-in-beom-i-da (Confession of murder)

J.S.A.

Iggi

Tell Me Something

Handphone

Paradise Murdered

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

HG1- 4/10

HG2- 6/10

Trójka ponoć bardzo zła, ale nie chce mi się wierzyć, że jeszcze gorsza od pierwszej części.

Opublikowano

Trójka to taka kupa, że aż mi wstyd, że do kina poszedłem. Nawet nastolatki wolały siedzieć na FB niż oglądać film. Masorz przy Twojej skali trójka by dostała max 2 pkt ;)

Opublikowano

Obejrzalem 1 czesc, taka sa.

Mozna obejrzec z braku laku, jutro jakos pod koniec tyg zapodam sobie 2 i nie wiem co z 3..

Niby mam darmowe bilety do cinema z roboty ale..

Opublikowano

Polećcie coś mało znanego i dobrego z lat 2000-2010.

Co do gatunków to: sensacyjne, thriller, western, wojenne, kryminał, dramat, komedia i horror też może być. Nie chcę żadnych romansideł, sci-fi i psychologicznych.

Edytowane przez Grzes!ek

Opublikowano

Co do gatunków to: sensacyjne, thriller, western, wojenne, kryminał, dramat, komedia i horror też może być. Nie chcę żadnych romansideł, sci-fi i psychologicznych.

Western: Prawdziwe męstwo, Krew za krew,

Akcja: Prorok, Sztandar Chwały, Listy z Ivo Jimy

W sumie możesz je znać, ciężko stwierdzić, bo jakoś głośno nie były reklamowane, ale obsady mają zacne (prócz Proroka)

Opublikowano

No dosyć szerokie ramy czasowe i gatunkowe, nie wiem, czy to to są mniej znane tytuły, ale powiedzmy, że :

dramat/sensacja : Rise of the Footsoldier (angielska gangsterka), Gniazdo Os (więzienny), Harry Brown, Felon (też więzienny), The Weather Man, Brothers, The Bank Job

wojenny : 9 kompania

komedia : Forgetting Sarah Marshall

Opublikowano

Co do wojennych, ja zawsze i wszędzie będę polecała KOMPANIĘ BRACI. Mini serial, bardzo, bardzo wciągający.

Opublikowano

Prócz Gniazda Os i The Weather Man wszystko znam, ale dzięki za propozycje.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Potrzebuję jakiś dobry film, jeden z trzech, który plecacie:

Droga

The Guest

Raid

Opublikowano

Droga

Tak tylko przypominam, że postanowili

uciec z super bunkra, gdzie meli żarcia na milion lat

oraz 

the-road.jpg