Opublikowano 23 września 200915 l Niedawno kupiłem sobie LBP, wspaniała gra:) Jak ktoś chce razem pograć , żebym heart'nął jego lv'ki itp dodajcie mnie do friendsów na psn
Opublikowano 26 września 200915 l Skądże, po prostu niedawno kupiłem tą grę. ;] Ale... już nie gram. Mam w niej 100% pierdół, a community levelami jestem przesycony - konkluzja taka: nie gram. Mogę tam komuś od czasu do czasu heartnać coś. Taki samarytanin ze mnie dobry. Niech zostawi wpis w profilu i wyśle PMkę (na PSN ofkoz). Najlepszym sposobem jest jednak SPAM! Smutna prawda.
Opublikowano 11 października 200915 l Mój pierwszy poziom: Moon Cave To taka zwykła próba creatora, w tygodniu postaram się zrobić duży, wypasiony poziom. Mile widziane hearty mnie i mojego poziomu Jakby ktoś był chętny na wspólne zdobywanie stickerów w zwykłych poziomach to zapraszam Ps: W sumie to przydałby się ktoś kto już ogarnia te poziomy i wie co gdzie jest, w niektórych nie mogę znaleźć 1 naklejki albo trafiają mi się jakieś ułomy którzy nie potrafią wspólnie zrobić wyzwania na 2x graczy Edit: Zrobiłem nowy poziom YonaS race club Edytowane 14 października 200915 l przez KainGorn
Opublikowano 11 października 200915 l [....] albo trafiają mi się jakieś ułomy którzy nie potrafią wspólnie zrobić wyzwania na 2x graczy To to standard. Cyrk to dopiero będzie przy 4. Szczególnie ten z ustawianiem kółek aby wskazywały ikony w określonej kolejności . Szkoda, że headsetu nie miałem. ;D Edytowane 11 października 200915 l przez Berion
Opublikowano 12 października 200915 l Wczoraj udało mi się już dużo zrobić , ale trudny to będzie 8 Mam już full w 1,2,3,6. Zarówno 0 dead jak i stickers. w 4 i 5 nie zostało mi dużo ale ciężko znaleźć kogoś normalnego co ogarnie ze mną te poziomy
Opublikowano 12 października 200915 l Ja czekałem przed portalem do skutku, co ktoś nowy wpadł to wpisałem "hi cieciu czekam na 4 do mini gierki" (;]). Większość od razu wychodzi, albo próbuje wymusić na mnie grę - psuje przechodząc przez znacznik (wtedy restart i do skutku). Mało kto gra w tą grę dziś, większość osób już to dawno pokończyła - miałem ten sam problem. Najtrudniejsze levele, do przejścia bez utraty żyć są ostatni boss, gdzie bardzo łatwo się wp* na kulkę w drugiej fazie walki i zimowy "level z kołem". Ile ja tam ku*w nasłałem to tylko ja wiem. ;D Pomógł bym Ci ale nie chce mi się w to grać. Edytowane 12 października 200915 l przez Berion
Opublikowano 12 października 200915 l Ostatni poziom z bossem już zrobiłem bez zdychania;p Próbowałem czekać przy wejściu do poziomu ale raz czekałem 10 minut i nic:D W innych poziomach raczej często wchodzą ale w niektórych w ogóle Edit: Wszystko już zebrane i każdy poziom zaliczony bez deadów Edytowane 14 października 200915 l przez KainGorn
Opublikowano 18 października 200915 l Jak moglibyście to dodajcie moje poziomy: Race Club, Flying Motorcycle, Moon Cave Strasznie trudno teraz o uwagę graczy na swój poziom Mało kto gra w nowe poziomy Edytowane 18 października 200915 l przez KainGorn
Opublikowano 19 października 200915 l Spamuj h4h i to w levelach, które dopiero co się ukazały. Trochę żmudne, ale wpadnie Ci trofeum w kilka dni. ...A jeśli nie chodzi o trofeum... to pogódź się z tym. To problem nie tylko w tym, że mało gra, ale że większość grać nie umie i jak się sp*i gdzieś w przepaść na początku levelu to zaraz z niego wychodzi + ocena 1, 2... czasem z komentarzem typu "łajno, omijać szerokim łukiem". Znam ten ból. ;] Mało kto potem wchodzi w taki level. Pomagają też tytuły typu: "no ekstra metal gir!", "super straszny sajlent" itp.
Opublikowano 4 grudnia 200915 l Czy tylko ja ostatnio nie moge polaczyc sie z serwerami LBP ? Mam caly czas blad 403 ? Ktos moze mi pomoc ?
Opublikowano 4 stycznia 201015 l Moze jakas ustawka ludzi posiadajacych DLC z piratami, zrobic ta mapke gdzie musi byc 4 playerow zeby zebrac bable;) Online wczoraj mi sie nie udalo trafic na zadnych ludzikow w tej mapce.
Opublikowano 4 stycznia 201015 l Są chętni na pogranie razem? Zrobimy 4xScakboy w przedostatniej mapie i punkty w challange'u na trofea. Chętnych zapraszam do odpowiedniego tematu w dziale online. Chętny. Ogólnie możemy przebiec przez wszystkie levele z dodatku, jeżeli komuś brakuje naklejek (np. mi ;P ). Edytowane 4 stycznia 201015 l przez YETI
Opublikowano 4 stycznia 201015 l No to ustawmy sie jakos,teraz gdzies na czasie chcecie to zrobic czy moze wieczorkiem? Pasuje Wam w ogole dzisiaj?
Opublikowano 4 stycznia 201015 l wyswietla Wam dobrze znajomych? u mnie jak na zlosc polowa jako ?duchy" nie mialo sie kiedy zje.bac
Opublikowano 11 stycznia 201015 l Panowie jesli to nie problem to prosze sypnijcie mi sercami chociaz jako autorowi. Nie mam serca ani cierpliwosci do robienia leveli. Bede bardzo wdzieczny , bez Was chyba platyny nie bedzie.
Opublikowano 27 stycznia 201015 l potrzebuję osób które by pomogły mi zdobyć trofea gdzie muszę ukończyć lvl z 3 graczami z poza mojej listy friendów i czy mógłby ktoś mi powiedzieć gdzie mogę zdobyć incredible hight? z góry dzięki oczywiście jakby się udało z tymi 3 graczami z poza listy to bym był wdzięczny gdyby dołączyli oni do moich friendów i również pomogli i przy okazji prodze o serduszka
Opublikowano 27 stycznia 201015 l potrzebuję osób które by pomogły mi zdobyć trofea gdzie muszę ukończyć lvl z 3 graczami z poza mojej listy friendów i czy mógłby ktoś mi powiedzieć gdzie mogę zdobyć incredible hight? z góry dzięki oczywiście jakby się udało z tymi 3 graczami z poza listy to bym był wdzięczny gdyby dołączyli oni do moich friendów i również pomogli i przy okazji prodze o serduszka Chętnie pomogę
Opublikowano 28 stycznia 201015 l Wiadomo cos czy beda jeszcze jakies DLC z dodatkowymi lvl a'la MGS i Piraci?
Opublikowano 30 stycznia 201015 l koledzy i koleżanki mogę prosić o serduszka ? nei mam czasu na zrobienie odlotowego lvla, więc przydała by się wasza pomoc