Opublikowano 12 lutego 200916 l Sądze, że w empiku ich płyt nie dostaniesz. Co mnie ostatnio wy(pipi)ało? A. Pierwsza płyta Acid Bath.
Opublikowano 13 lutego 200916 l Z kapci to mnie dosłownie wyrwał ten performance Teething: http://www.youtube.com/watch?v=PEURiOQysGs Ku.rwa jest klimat, lata 90 to były czasy. A oprócz tego to dyskografia Bones Brigade. Zaprawdę powiadam iż dobra, bardzo dobra.
Opublikowano 13 lutego 200916 l Queen- Show Must Go On. Pierwszy raz w sumie wsłuchałem się w tekst. Serio.
Opublikowano 14 lutego 200916 l Ostatnio ponownie Damad. Chylę czoła przed ich dwiema płytami, bo są wspaniałe, a do tego mocne i brudne.
Opublikowano 14 lutego 200916 l obadaj sobie Karst, to od tych samych ludzi (tak jak i Kylesa zresztą : )
Opublikowano 14 lutego 200916 l dobre jest, ale na coś lepszego od Damad-u nie licz ;] o nie, podwojny post, co teraz bedzie
Opublikowano 14 lutego 200916 l No właśnie szukam tego, jeszcze Skitsystem wyczaiłem (to znalazłem), ponoć dobre.
Opublikowano 14 lutego 200916 l skitsystem fajny, a i płytki można sobie pościągać z ich oficjalnej stronki
Opublikowano 28 lutego 200916 l Cows - cunning stunts wykur'wisty punk łatwo przyswajalny dla laików muzycznych ;]
Opublikowano 4 marca 200916 l gollob mowi prawde, najlepszy kawalek na plycie. ponadto tricky - black steel :-)
Opublikowano 4 marca 200916 l Neurosis - Souls at Zero, Enemy of the Sun i cała reszta pozamiatało mną. Pamiętam jak poł roku tem za ch'uja nie mogłem się w to wgryzć teraz miodzio. A ponad to Jesu - Friend Are Evil ( zwlaszcza podczas podrózy autobusem)
Opublikowano 5 marca 200916 l soundtrack (score, nie piosenki) do Queen of the Damned. najlepszy soundtrack ever bez dwóch zdań
Opublikowano 7 marca 200916 l thema eleven - kurde na początku średnio mi pasowało, takie tam przeciętne darcie ryja, ale teraz masakra, zaje.bicho super ekstra
Opublikowano 7 marca 200916 l Asesino - Cristo Satanico Masakra po prostu. Ma ktoś tłumaczenia tekstów?
Opublikowano 7 marca 200916 l no milion lat tamu jak wszyscy oprocz ciebie sie tym jarali ktos sie zglaszal, ze moze przetlumaczyc, ale nie pamietam kto to byl;< Regresando Odio znaczy odwzajemniajac nienawisc i tyle pamietam.
Opublikowano 7 marca 200916 l Wówczas byłem zbyt zajęty wchłanianiem emocjonalnej muzyki post-rockowej, nie w głowie był mi jakiś pedalski death metal :closedeyes:.
Opublikowano 7 marca 200916 l Jam to był. Od tego czasu nie miałem prawie kontaktu z hiszpańskim, no ale mniej więcej łapię, o co w tym chodzi. Niektóre teksty są bardzo zacne, typu "Enterrado Vivo" (o przeżyciach osoby pochowanej żywcem), "Rituales Salvajes" (pogańskie rytuały w lesie) czy "Y Tu Mama Tambien" ("i twoją matkę też"). No i "Padre Pedofilio". Można się domyślić, o czym. Cytat z piosenki: "on chce pieprzyć niewinnych, daje im spermę i eucharystię. Śpiewają w chórku, z (pipi)em w swych ustach".
Opublikowano 19 marca 200916 l God Is An Astronaut - The End Of The Beginning Neurosis - A Sun That Never Sets W sumie wszystko od "Bóg jest astronautą", ale to najbardziej.