Opublikowano 23 kwietnia 200916 l Melodic death metal pewnie, czyli skandynawskie po(pipi)ki typu In Flames, Soilwork, Dark Tranquility.
Opublikowano 23 kwietnia 200916 l jaki (pipi)a melodic death metal? co za z(pipi) takie coś wymyślił?
Opublikowano 23 kwietnia 200916 l jaki (pipi) melodic death metal? co za z(pipi) takie coś wymyślił? jakis z(pipi) ktory chcial, zeby bandy wymienione przez Obsolete nie staly w jednym szeregu z Deicide, Death, Behemoth czy Morbid Angel.
Opublikowano 23 kwietnia 200916 l ej no bo nie mogaxD jakby nie patrzec ni chu,ja to z takim Behemothem czy Deicide nie ma wspolnego. Po prostu swego czasu Szwedzi wymyslili bardziej wpadajaca w ucho wersje ostrego grania, ktora byla bardzo popularna przez kilka lat, milion zespolow zaczelo to kopiowac i ktos wpadl na pomysl, by to jakos oddzielic nazwa i tyle. Soilwork i In flames to najlepsze przyklady, idealne kopie, do tego stopnia, ze oni ku rwa kiedys swoje 2 oddzielne teledyski w jeden wspolny polaczyli. http://www.truveo.com/Soilwork-Rejection-H...r/id/3945598592 dla fanow Mastkodona, niczym zwycem wyjete z nowej plyty
Opublikowano 23 kwietnia 200916 l Zaj ebisty cover Cage'a na ukulele. Wyje bal mnie z kapci. Troche buntownicza interpretacja, bo lamie schemat podzialu utworu na 3 czesci, ale ja lubie takie niekonwencjonalne aranzacje.
Opublikowano 24 kwietnia 200916 l KILLING JOKE - Tomorrow's World Ten zespół jeszcze tutaj mogę wpisać czy już raczej w "wstyd się przyznać" ?
Opublikowano 24 kwietnia 200916 l killing joke jest wypasne, hosannas from the basements of hell album z 2006 jest doskonaly
Opublikowano 24 kwietnia 200916 l KILLING JOKE - Tomorrow's World Ten zespół jeszcze tutaj mogę wpisać czy już raczej w "wstyd się przyznać" ? 2 ostatnie plytki sa b. dobre, a ostatnia byla jakos wysoko w moim forumowym rankingu z 2006. No ogolnie spoko.
Opublikowano 24 kwietnia 200916 l chu.j wie. Ważne, że Amoni grają konkretnie. ...slusznie jak chui...przy For the stabwounds in our backs mam ochote pojsc w pogo z najblizsza osoba z tlumu ...a z papuci wyj.ebal mnie ostatnio Gotherfall - Blacksphere Architecture. Jak stare "kredki" na ostrym speedzie...az przybylo mi miodu w uszach ;> Edytowane 24 kwietnia 200916 l przez Siara_iwj
Opublikowano 24 kwietnia 200916 l Co do Killing Joke gorąco bym zachęcał do zassania starszych płyt mianowicie "Night Time", "Laugh? I Nearly Bought One!" oraz "Pandemonium" są bardzo dobre.
Opublikowano 25 kwietnia 200916 l Disfear Live the Storm a także split z Doomriders i cała płytka Doomriders (ponownie RIDE OR DIEEEEEEEE!) http://w956.wrzuta.pl/audio/7dUwaAwPSfW/do...3_-_ride_or_die no dosłownie wyjebuje z kapci, strzałem prosto w czaszke i przy okazji zabijając babcie wychodzącą z psem wieczorem Edytowane 25 kwietnia 200916 l przez _Be_
Opublikowano 25 kwietnia 200916 l 1125- For when tomorrow comes. No ta płyta jest po prostu zaiebista, a ogólnie z hardkoru to mi może 50% stuffu podchodzi.
Opublikowano 25 kwietnia 200916 l Silver Daggers - New High & Ord Z początku może irytować, ale po dłuższym odsłuchu okazuje się wspaniałe ;].
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l Nowa płyta Heaven & Hell jest świetna. W zasadzie to ich pierwsza płyta. Być może to im pomogło, że już nie wydają jako Black Sabbath, bo inaczej się patrzy na tę muzę. W każdym razie - IMO to ich najlepsza płyta i jak zawsze demonizowałem Dio, mówiąc, że jest niczym wobec Ozzy'ego, tak naprawdę jestem pod wrażeniem, ile świetnych riffów potrafią z siebie wykrzesać 60-latkowie. W zeszłym roku AC/DC i Metallica, teraz Heaven&Hell... no kurczę, lubię, jak wychodzi jakiś solidny rock n' roll, że włączasz o dowolnej porze i jest mocno. Zawsze bardziej niż post-rock kochałem przed-rock.
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l Annihilator - King of the Kill Dawno tak nie wypier.doliłem w przestrzeń kosmiczną.
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l chu.j wie. Ważne, że Amoni grają konkretnie. ...slusznie jak chui...przy For the stabwounds in our backs mam ochote pojsc w pogo z najblizsza osoba z tlumu metaluchy pogują? niahniahniah ale to musi głupio wyglądać sad panda, znaczy bartez, dobrze gadasz
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l Prosta rzecz - "Fear & Trembeling" to pier.dolne arcydzieło. Ja ostatnio katuje Elvis Deluxe, niby bez podniet, ale wrażenia z piątkowego gigu sprawiają, że "Extraterrestrial Hideout Seeker" smakuje przepysznie za każdym razem.
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l no mialem kiedys wrzucic do tematu polski sotner, ale w koncu wyszlo jak wyszlo i nie wyszlo
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l Mi się wydaje, że Grzehoo wrzucał gdzieś, ale dam na wszelki wypadek zaraz. Edit: Nie ma takiego tematu, tej. Edytowane 27 kwietnia 200915 l przez tk
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l Nazwę kojarzę, ale na pewno tego nie wrzucałem. Zapodaj, z chęcią posłucham.