Opublikowano 29 czerwca 20195 l Kupię w jakiejś sieciówie biała koszulę z lnu bądź z jego duza domieszką w skladzie?
Opublikowano 29 czerwca 20195 l Raczej słabo. Rok temu też szukałem i skończyło się na tym, że zamówiłem trzy fasony z zalando po czym zostawiłem sobie najlepszą, a resztę do zwrotu.
Opublikowano 12 sierpnia 20195 l Macie jakieś ulubione miejsca w Warszawie na kupno garnituru? Przede wszystkim z kompetentnymi sprzedawcami umiejącymi pomóc w wyborze rozmiaru.
Opublikowano 23 listopada 20195 l gdzie kupić zwykłe koszulki bawełniane dobrej jakości bez żadnych nadruków?
Opublikowano 30 listopada 20195 l W dniu 23.11.2019 o 12:16, Ukukuki napisał: gdzie kupić zwykłe koszulki bawełniane dobrej jakości bez żadnych nadruków? Polecam się! :lapka:
Opublikowano 17 lipca 20204 l Panowie licze że tutaj będzie to pasować, szukam tych butów z linku i nigdzie nie mogę znaleźć jaki to model https://www.footlocker.nl/nl/p/new-era-nba-all-over-print-heren-broeken-94482?v=317136296180#!searchCategory=alle Zakładam że znajdzie się tutaj jakiś specjalista od Jordanów
Opublikowano 17 lipca 20204 l Rzeczywiście, albo jakiś świeży model Jordanów, albo u nas niedostępny. Poszukaj w sklepach Sklepkoszykarza, Basketmania, Ataf, Basketplanet, albo przejrzyj kolekcję Jordan w sklepie Nike.
Opublikowano 18 lipca 20204 l Wygląda jak hybryda czerpiąca sporo z 1, powinno zalegać na półkach albo pójść dopiero na sale więc jak to świeży model to się nie sprzeda szybko. Może napisz do sklepu z zapytaniem co tam ubrali na modela?
Opublikowano 29 grudnia 20204 l Krótka piłka z mojej strony - najlepsze koszule (casualowe jak i biznesowe, raczej z tych przylegających) do 200 złotych? Vistula? Bytom? Czy może jakaś firma ze zgniłego zachodu?
Opublikowano 31 grudnia 20204 l Ja kupuję wszystko od Vistuli i Wólczanki on - line. Bardzo dobre promocje mają, a gatonkowo też jest dobrze. Polecam z bawełny egipskiej, a jak typowo na lato to z lnu. A jak chcesz coś z wyższej półki to Emanuel Berg albo Miller tylko do 200 zł to raczej ciężko będzie. Edytowane 31 grudnia 20204 l przez SetoPL
Opublikowano 31 grudnia 20204 l Włóczanka i Vistula spoko z resztą nie mam doświadczenia. Jaki materiał lub mieszanka dobrze się prasuje albo najlepiej nie wymaga prasowania? Już mnie trafia z tymi koszulkami bawełnianymi. Nienawidzę prasować.
Opublikowano 31 grudnia 20204 l FOTL są spoko tylko te premium, kilkanaście pln za zwykły tshirt i jest OK, nawet lepszy materiał niż jakiś basic najki za kilkadziesiąt.
Opublikowano 31 grudnia 20204 l 15 hours ago, Ukukuki said: Jaki materiał lub mieszanka dobrze się prasuje albo najlepiej nie wymaga prasowania? Już mnie trafia z tymi koszulkami bawełnianymi. Nienawidzę prasować. Polecam dobre żelazko parowe, ale one około 1000 zł kosztują i prasowanie to zabawa. A jeśli chodzi o gatunek to tutaj jest loteria. Mam koszulę bawełniane, które prasują się bardzo łatwo, a inna po powieszeniu na wieszak jest już pognieciona. Niby są jakieś odmiany easy care czy tam two ply, ale jakoś nie zauważyłem by lepiej się prasowały.
Opublikowano 25 lutego 20214 l Szukam torby skórzanej na laptopa i dokumenty, macie coś godnego polecenia?
Opublikowano 25 lutego 20214 l Autor Ja polecam Ochnik. Zawsze mi się kojarzył ze sklepem dla boomersów, ale torbę od nich mam 7 rok i daje radę, a sporo w niej noszę i traktuję z nieszczególnym szacunkiem. Nie wiem tylko jak tam z cenami obecnie i wyborem modeli.
Opublikowano 25 lutego 20214 l Jakby co, to znalazłem też polskiego producenta barelly-bags. Fajne produkty mają, chyba tam wezmę. W ochniku mi się nie podobają te parciane paski.
Opublikowano 26 lutego 20214 l 10 godzin temu, Blaise napisał: Jakby co, to znalazłem też polskiego producenta barelly-bags. Fajne produkty mają, chyba tam wezmę. W ochniku mi się nie podobają te parciane paski. Leganckie torby,jaki model wybrałeś? Z fartem!