Skocz do zawartości

Szukam szmaty,

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 164 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak mozna chodzic w trampkach majac wiecej niz 15 lat?

• Oj grubasku nie każ mi cię dissowac znowu, bo ostatnio tak napłakałeś, że jak odparowało to teraz w całej Polsce pada .

• Tak. Pedalstwo

Opublikowano

Skorzystałem, 10%, zawsze coś. Podziękował.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Kupię w jakiejś sieciówie biała koszulę z lnu bądź z jego duza domieszką w skladzie?

Opublikowano

Raczej słabo. Rok temu też szukałem i skończyło się na tym, że zamówiłem trzy fasony z zalando po czym zostawiłem sobie najlepszą, a resztę do zwrotu.

Opublikowano

W H&M normalnie są.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Macie jakieś ulubione miejsca w Warszawie na kupno garnituru? Przede wszystkim z kompetentnymi sprzedawcami umiejącymi pomóc w wyborze rozmiaru.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

H&M?

Opublikowano

na zalando pier one ma w miarę spoko jakość za budżetową cenę

Opublikowano

pierłon? byle nie buty, do dziś mam odciski

Opublikowano
W dniu 23.11.2019 o 12:16, Ukukuki napisał:

gdzie kupić zwykłe koszulki bawełniane dobrej jakości bez żadnych nadruków?

Polecam się!

:lapka:

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Panowie licze że tutaj będzie to pasować, szukam tych butów z linku i nigdzie nie mogę znaleźć jaki to model

https://www.footlocker.nl/nl/p/new-era-nba-all-over-print-heren-broeken-94482?v=317136296180#!searchCategory=alle

Zakładam że znajdzie się tutaj jakiś specjalista od Jordanów

Opublikowano

Rzeczywiście, albo jakiś świeży model Jordanów, albo u nas niedostępny. Poszukaj w sklepach Sklepkoszykarza, Basketmania, Ataf, Basketplanet, albo przejrzyj kolekcję Jordan w sklepie Nike.

Opublikowano

Wygląda jak hybryda czerpiąca sporo z 1, powinno zalegać na półkach albo pójść dopiero na sale więc jak to świeży model to się nie sprzeda szybko. Może napisz do sklepu z zapytaniem co tam ubrali na modela?

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Krótka piłka z mojej strony - najlepsze koszule (casualowe jak i biznesowe, raczej z tych przylegających) do 200 złotych? Vistula? Bytom? Czy może jakaś firma ze zgniłego zachodu?

Opublikowano

Ja kupuję wszystko od Vistuli i Wólczanki on - line. Bardzo dobre promocje mają, a gatonkowo też jest dobrze. Polecam z bawełny egipskiej, a jak typowo na lato to z lnu. A jak chcesz coś z wyższej półki to Emanuel Berg albo Miller tylko do 200 zł to raczej ciężko będzie.

Edytowane przez SetoPL

Opublikowano

Włóczanka i Vistula spoko z resztą nie mam doświadczenia.

Jaki materiał lub mieszanka dobrze się prasuje albo najlepiej nie wymaga prasowania? Już mnie trafia z tymi koszulkami bawełnianymi. Nienawidzę prasować. 

Opublikowano

FOTL są spoko tylko te premium, kilkanaście pln za zwykły tshirt i jest OK, nawet lepszy materiał niż jakiś basic najki za kilkadziesiąt. 

Opublikowano
15 hours ago, Ukukuki said:

Jaki materiał lub mieszanka dobrze się prasuje albo najlepiej nie wymaga prasowania? Już mnie trafia z tymi koszulkami bawełnianymi. Nienawidzę prasować. 

Polecam dobre żelazko parowe, ale one około 1000 zł kosztują i prasowanie to zabawa. A jeśli chodzi o gatunek to tutaj jest loteria. Mam koszulę bawełniane, które prasują się bardzo łatwo, a inna po powieszeniu na wieszak jest już pognieciona. Niby są jakieś odmiany easy care czy tam two ply, ale jakoś nie zauważyłem by lepiej się prasowały.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szukam torby skórzanej na laptopa i dokumenty, macie coś godnego polecenia?

Opublikowano
  • Autor

Ja polecam Ochnik. Zawsze mi się kojarzył ze sklepem dla boomersów, ale torbę od nich mam 7 rok i daje radę, a sporo w niej noszę i traktuję z nieszczególnym szacunkiem. Nie wiem tylko jak tam z cenami obecnie i wyborem modeli.

Opublikowano

Jakby co, to znalazłem też polskiego producenta barelly-bags. Fajne produkty mają, chyba tam wezmę. W ochniku mi się nie podobają te parciane paski.

Opublikowano
10 godzin temu, Blaise napisał:

Jakby co, to znalazłem też polskiego producenta barelly-bags. Fajne produkty mają, chyba tam wezmę. W ochniku mi się nie podobają te parciane paski.

Leganckie torby,jaki model wybrałeś?

Z fartem!