Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Szukam szmaty,

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 174 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak mozna chodzic w trampkach majac wiecej niz 15 lat?

• Oj grubasku nie każ mi cię dissowac znowu, bo ostatnio tak napłakałeś, że jak odparowało to teraz w całej Polsce pada .

• Tak. Pedalstwo

Opublikowano

Skorzystałem, 10%, zawsze coś. Podziękował.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Kupię w jakiejś sieciówie biała koszulę z lnu bądź z jego duza domieszką w skladzie?

Opublikowano

Raczej słabo. Rok temu też szukałem i skończyło się na tym, że zamówiłem trzy fasony z zalando po czym zostawiłem sobie najlepszą, a resztę do zwrotu.

Opublikowano

W H&M normalnie są.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Macie jakieś ulubione miejsca w Warszawie na kupno garnituru? Przede wszystkim z kompetentnymi sprzedawcami umiejącymi pomóc w wyborze rozmiaru.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

H&M?

Opublikowano

na zalando pier one ma w miarę spoko jakość za budżetową cenę

Opublikowano

pierłon? byle nie buty, do dziś mam odciski

Opublikowano
W dniu 23.11.2019 o 12:16, Ukukuki napisał:

gdzie kupić zwykłe koszulki bawełniane dobrej jakości bez żadnych nadruków?

Polecam się!

:lapka:

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Panowie licze że tutaj będzie to pasować, szukam tych butów z linku i nigdzie nie mogę znaleźć jaki to model

https://www.footlocker.nl/nl/p/new-era-nba-all-over-print-heren-broeken-94482?v=317136296180#!searchCategory=alle

Zakładam że znajdzie się tutaj jakiś specjalista od Jordanów

Opublikowano

Rzeczywiście, albo jakiś świeży model Jordanów, albo u nas niedostępny. Poszukaj w sklepach Sklepkoszykarza, Basketmania, Ataf, Basketplanet, albo przejrzyj kolekcję Jordan w sklepie Nike.

Opublikowano

Wygląda jak hybryda czerpiąca sporo z 1, powinno zalegać na półkach albo pójść dopiero na sale więc jak to świeży model to się nie sprzeda szybko. Może napisz do sklepu z zapytaniem co tam ubrali na modela?

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Krótka piłka z mojej strony - najlepsze koszule (casualowe jak i biznesowe, raczej z tych przylegających) do 200 złotych? Vistula? Bytom? Czy może jakaś firma ze zgniłego zachodu?

Opublikowano

Ja kupuję wszystko od Vistuli i Wólczanki on - line. Bardzo dobre promocje mają, a gatonkowo też jest dobrze. Polecam z bawełny egipskiej, a jak typowo na lato to z lnu. A jak chcesz coś z wyższej półki to Emanuel Berg albo Miller tylko do 200 zł to raczej ciężko będzie.

Edytowane przez SetoPL

Opublikowano

Włóczanka i Vistula spoko z resztą nie mam doświadczenia.

Jaki materiał lub mieszanka dobrze się prasuje albo najlepiej nie wymaga prasowania? Już mnie trafia z tymi koszulkami bawełnianymi. Nienawidzę prasować. 

Opublikowano

FOTL są spoko tylko te premium, kilkanaście pln za zwykły tshirt i jest OK, nawet lepszy materiał niż jakiś basic najki za kilkadziesiąt. 

Opublikowano
15 hours ago, Ukukuki said:

Jaki materiał lub mieszanka dobrze się prasuje albo najlepiej nie wymaga prasowania? Już mnie trafia z tymi koszulkami bawełnianymi. Nienawidzę prasować. 

Polecam dobre żelazko parowe, ale one około 1000 zł kosztują i prasowanie to zabawa. A jeśli chodzi o gatunek to tutaj jest loteria. Mam koszulę bawełniane, które prasują się bardzo łatwo, a inna po powieszeniu na wieszak jest już pognieciona. Niby są jakieś odmiany easy care czy tam two ply, ale jakoś nie zauważyłem by lepiej się prasowały.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szukam torby skórzanej na laptopa i dokumenty, macie coś godnego polecenia?

Opublikowano
  • Autor

Ja polecam Ochnik. Zawsze mi się kojarzył ze sklepem dla boomersów, ale torbę od nich mam 7 rok i daje radę, a sporo w niej noszę i traktuję z nieszczególnym szacunkiem. Nie wiem tylko jak tam z cenami obecnie i wyborem modeli.

Opublikowano

Jakby co, to znalazłem też polskiego producenta barelly-bags. Fajne produkty mają, chyba tam wezmę. W ochniku mi się nie podobają te parciane paski.

Opublikowano
10 godzin temu, Blaise napisał:

Jakby co, to znalazłem też polskiego producenta barelly-bags. Fajne produkty mają, chyba tam wezmę. W ochniku mi się nie podobają te parciane paski.

Leganckie torby,jaki model wybrałeś?

Z fartem!