Opublikowano 6 grudnia 201014 l Kurna nie wiem jak Wam ale mi kampania strasznie przypasiła . W dodatku dubbing ostry , jajcarski trochę przesadzony ale swojskie ku.rwa = banan na ryju
Opublikowano 10 grudnia 201014 l http://www.youtube.com/watch?v=jDyWb7lL290&feature=player_embedded Dobre co
Opublikowano 11 grudnia 201014 l Hejka.Mógłby mi ktoś powiedzieć czy w naszej wersji sklepowej BC2:ULTIMATE EDITION jest polski dubbing czy nie???Porównywałem w MM 2 wydania - zwykłe BC2 i ULTIMATE i na tym pierwszym jest znaczek PL - polski dubbing, na wersji ULTIMATE nie.Nie chcę kupować w ciemno, bo nie chciałbym się rozczarować przed świętami.Na tylnej stronie boxa jest wszystko napisane identycznie w 3 językach (w tym polski) + dodatkowe napisy w wersji ULTIMATE.Na Ultimie napisali, że jest to wersja w pełni polska, jednak prosiłbym kogoś kto posiada wersję ULTIMATE o potwierdzenie/zaprzeczenie informacji Ultimy.Z góry dzięki.3majta się!
Opublikowano 11 grudnia 201014 l Tylko miotacz wydaje sie troche przegiety jak typ wpada i 3 typow podpala w sekunde, oby nie zrobili drugiego M60
Opublikowano 11 grudnia 201014 l Niekoniecznie - może być tak, że jak dobrze nie przypalisz to ci przeciwnik nie padnie.
Opublikowano 14 grudnia 201014 l Czy Bad Company 2, które wylądowało na polskim XBL jest z polskim dubbingiem?
Opublikowano 14 grudnia 201014 l Czy Oasis na Xbox'a tez tak mocno przycina jak na PS3, zwlaszcza przy ostrych zadymach. MNie wyrzuca za kazdym prawie razem kiedy korzystam z UVA. Masakra!
Opublikowano 16 grudnia 201014 l Łykam bez zastanowienia, jak bedzie dostemny w Games On Demand + dodatek od razu !
Opublikowano 16 grudnia 201014 l ale na dodatek wciaz trzeba czekac, a nie wiem czy nie kupic wiecej punktow na allegro i wszystkiego od razu nie saknac :potter:
Opublikowano 18 grudnia 201014 l http://uk.xboxlive.ign.com/articles/114/1140518p1.html ING dało 9,5 nice
Opublikowano 20 grudnia 201014 l na Polskim XBL jest za free Vip code i All Kits Shorcut Bundle http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,8845612,VIP_Code_do_Bad_Company_2_za_darmo_na_polskim_Xbox.html#opinions
Opublikowano 20 grudnia 201014 l LOL sądzę ze to jakieś niedopatrzenie niż zamierzona promocja .Ale faktu to nie zmienia że trzeba korzystać . Vietnam jutro
Opublikowano 20 grudnia 201014 l Mam pytanie czy na BC2 jest blokada regionalna ? .Mam konto na Polske ale mieszkam w Niemczech (tu gra bedzie pewnie pochlastana przez cenzure)czy ktos pobral ta gre z polskiego liva albo angielskiego nie mieszkajac w polsce?
Opublikowano 21 grudnia 201014 l Ja już ściągnąłem ale z amerykańskiego LIVE'a Edytowane 21 grudnia 201014 l przez Darth Krizzo
Opublikowano 21 grudnia 201014 l ja też już zassałem przez xbox.com, ale słuchajcie... zdziwiłem się bo ściągnęło cały 1mb myślałem że to jakiś błąd ale odpaliłem grę i wszystko działa. Trochę to dziwne, nie wierzę że content ten tak mało waży, czyżby znowu jest to jakieś odblokowanie zawartości która już była na płycie? o_O
Opublikowano 21 grudnia 201014 l Bardzo możliwe, że ten ostatni duży apdejt (1,5gb, czy jakoś tak) zawierał wszystkie pliki z Vietnamem.
Opublikowano 21 grudnia 201014 l Przecież ostatnio miałeś patcha 2GB, to od razu tam Vietnam wcisnęli.
Opublikowano 21 grudnia 201014 l Aha, no nie pomyślałem o tym. Pograłem już trochę i kozak jest, klimatycznie, od groma sie dzieje, generalnie czuć wojnę lepiej niż w podstawce. Akcje rodem z filmików promocyjnych wcale nie są rzadzkością.
Opublikowano 21 grudnia 201014 l Tak właśnie powinien wyglądać dodatek do gry za taką cenę , a nie (pipi).a 4 mapki z dupy
Opublikowano 21 grudnia 201014 l obojętnie czy Vietnama kupie na PL koncie czy na koncie US? czym się to różni? HUD/audio jest po polsku?