Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield Bad Company 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 140,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Liquid Snake
    Liquid Snake

Jak dla mnie nie wymiata, Pazura zepsuł cały klimat swoim ciotowatym głosikiem

• peacekeeper119
    peacekeeper119

Ja to widzę tak- MW2 pozostanie jeszcze długo królem sprzedaży, ale BC2 będzie dostawać lepsze średnie ocen z recenzji na stronach typu gamerankings i metacritic. Takiego wyhypeowania jaki miał nowy C

• można odblokować WMII M1 GARAND , należy poczynić:   This weapon is only available to Battlefiled Veterans. Visit veteran.battlefield.com to join the proud and glorious.   Ktoś to ogarniał?

Opublikowano

Dubbing w multi ssie jajca totalnie, początkowo nie mogłem wytrzymac, ale nie zmieniłem na ang i się już przyzwyczaiłem, co nie zmienia faktu, że dubbing jest słaby. Same wulgaryzmy to nie wszytko.

Opublikowano

Tak zapewne lepsze i REALISTYCZNIEJSZE teksty byłyby gdyby w multi wołali :

"Uważajcie moje buziaczki gdzieś kryje się ten seksowny snajper ,którego spotkałem ostatnio w sklepie" ,"Uwaga na cytrynowej ścieżce zauważyłem witaminy" lub "Mój medyku potrzebuje twojego dużego,twardego.....".

Opublikowano

Dubbing w multi ssie jajca totalnie, początkowo nie mogłem wytrzymac, ale nie zmieniłem na ang i się już przyzwyczaiłem, co nie zmienia faktu, że dubbing jest słaby. Same wulgaryzmy to nie wszytko.

Dubbing w multi ssie?Człowieku, a w jakiej innej grze masz tak świetnie przedstawione realia pola walki?Jakbyś nie wiedział, to w wojsku / na wojnie się klnie i k...., ch..., j....... itp. lecą na lewo i prawo.Głosy dobrze dobrane, pasują idealnie, świetnie wkomponowują się w tę - wojenną - grę.Jakby teksty miały być ugrzecznione to miałbyś coś pokroju tego co wyżej napisał Hacken.:lol:

Edytowane przez haloogen

Opublikowano

Ja tam przestawiłem na ang od razu, jak było przez chwilę po polsku to mama krzyczała że bluzgi słyszy z pokoju non stop :(

A tak na poważnie to ja nie trawie czegoś takiego że i USA i Ruscy mają gadać tym samym językiem. Lepsze są oryginalne glosy.

Opublikowano

Ale gdzie ja napisałem,że teksty mają być ugrzecznione ? Nauczcie się czytac ze zrozumieniem. Napisałem ''same wulgaryzmy to nie wszystko'', dla mnie teksty są sztuczne i same 'k', 'ch' nie sprawiają, że brzmią dobrze i bardziej realistycznie, a wręcz przciwnie - jak widze murzyńca rzucjącego 'k' na prawo i lewo to chce mi się po prostu smiać ;) same teksty są napisane ok, nie do tego sie przyczepiam, drażni mnie to jak są nagrane. Oryginalny dubbing to PODSTAWA, tak w grach jak i w filmach (jednym z niewielu wyjątków jest 'Shrek' ), Na szczęście w końcu zmieniłem na ang i gra się odrazu przyjemniej.

Opublikowano

Nie wiem jak Was, ale mnie ta gra zaczyna powoli wpieniać - w sobotę i wczorajszą niedzielę wieczorem statystyki miałem zresetowane (level 0 + żadnych perk'ów), jednak tagi zostały i w ogólnym rankingu też widnieje lvl 29:blink:.WTF?Ostatnio ponoć poprawiali działanie statystyk (wyłączenie serwerów 8:00 - 15:00, bodajże w zeszłą środę, jeśli dobrze pamiętam), jednak to co widzę to zmiany są wciąż na gorsze.Nie wiem, czy DICE w swojej grze nie potrafi wyskrobać normalnego patch'a...gra ukazała się przecież niemalże rok temu:angry:.Jak tak dalej będzie to tłukę calaka w Vietnamie i zostawiam to w pizdu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hmmm, jeden z wczorajszych meczy należał do najbardziej zaskakujących, a mianowicie...Razem z funflem jechaliśmy czołgiem, normalka - pożoga na drodze i te sprawy i nagle (pipi)oot.Ze zdziwieniem patrzyliśmy na nasz zgon, a to z powodu broni która była jego sprawcą.Był to UMP-45:blink:.Mechanik nie podłożył żadnej miny, nie było C4, nalotu...znikąd eRPeGa, więc WTF?Hehe ta gra ma niezłe bugi, ale ten wywołał wczoraj szczękopad :lol:.

Przy okazji pozdrawiam kierowcę czołgu - siema Hacken.

Opublikowano

Wiele razy tak miałem, albo winowajca strzelił w miny które leżały przed/ obok was i zaliczyło jako ump albo to normalny bug. Przy okazji napisze, że w(pipi)ia mnie kiedy gra wyrzuca mnie do dashboardu tak bez powodu...

Edytowane przez Cr@sh

Opublikowano

No to jest prawda. BC2 leży i kwiczy jeśli chodzi o kod sieciowy i serwery. Świetna gra, ale skopane serwery, problemy ze statystykami, grzebią wszystko. Mam nadzieję, że BF3 da radę i nie uświadczymy takich kwiatków jak w Bad Company 2.

Opublikowano

Taaaa tylko ze te problemy z serverami i kodem sieciowym trwają już od wydania BC1 .... BF1943 ..... BC2 .

Jakoś cięzko mi w to uwierzyć ze w BF3 nie będzie takich problemów

Opublikowano

ciekawi mnie jak połączą fabułę , nie widziałem ani jednego bohatera z ostatnich części

Opublikowano

ale z czym mają łączyć? To jest BF3 a nie Bad Company 3, więc można powiedzieć że to całkiem inna gra.

Opublikowano

Battlefield 3 kontynuuje główną serię, a nie Bad Company.

Opublikowano

Dopiero ogarniam BC więc sorry za bardzo głupie pytanie ale... jak podnieść apteczkę rzuconą przez kompana z drużyny? :D Bo podchodzę do takiego sprzętu (ranny) i ani "B" się nie da tego podnieść ani żadnym innym przyciskiem - co trzeba mieć jakąś specjalizację albo grać medykiem żeby móc używać ich czy o co chodzi bo zgłupiałem :D