Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Featured Replies

Opublikowano

Kurna nie wiem jak Wam ale mi kampania strasznie przypasiła . W dodatku dubbing ostry , jajcarski trochę przesadzony ale swojskie ku.rwa = banan na ryju :teehee:

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 136,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Liquid Snake
    Liquid Snake

Jak dla mnie nie wymiata, Pazura zepsuł cały klimat swoim ciotowatym głosikiem

• peacekeeper119
    peacekeeper119

Ja to widzę tak- MW2 pozostanie jeszcze długo królem sprzedaży, ale BC2 będzie dostawać lepsze średnie ocen z recenzji na stronach typu gamerankings i metacritic. Takiego wyhypeowania jaki miał nowy C

• można odblokować WMII M1 GARAND , należy poczynić:   This weapon is only available to Battlefiled Veterans. Visit veteran.battlefield.com to join the proud and glorious.   Ktoś to ogarniał?

Opublikowano

Hejka.Mógłby mi ktoś powiedzieć czy w naszej wersji sklepowej BC2:ULTIMATE EDITION jest polski dubbing czy nie???Porównywałem w MM 2 wydania - zwykłe BC2 i ULTIMATE i na tym pierwszym jest znaczek PL - polski dubbing, na wersji ULTIMATE nie.Nie chcę kupować w ciemno, bo nie chciałbym się rozczarować przed świętami.Na tylnej stronie boxa jest wszystko napisane identycznie w 3 językach (w tym polski) + dodatkowe napisy w wersji ULTIMATE.Na Ultimie napisali, że jest to wersja w pełni polska, jednak prosiłbym kogoś kto posiada wersję ULTIMATE o potwierdzenie/zaprzeczenie informacji Ultimy.Z góry dzięki.3majta się!

Opublikowano

Tylko miotacz wydaje sie troche przegiety jak typ wpada i 3 typow podpala w sekunde, oby nie zrobili drugiego M60 :/

Opublikowano

Niekoniecznie - może być tak, że jak dobrze nie przypalisz to ci przeciwnik nie padnie.

Opublikowano

Czy Bad Company 2, które wylądowało na polskim XBL jest z polskim dubbingiem?

Opublikowano

Czy Oasis na Xbox'a tez tak mocno przycina jak na PS3, zwlaszcza przy ostrych zadymach. MNie wyrzuca za kazdym prawie razem kiedy korzystam z UVA. Masakra!

Opublikowano

na xklocku nic sie nie tnie ,trzeba w dobry sprzet inwestowac :)

Opublikowano

Łykam bez zastanowienia, jak bedzie dostemny w Games On Demand + dodatek od razu !

Opublikowano

ale na dodatek wciaz trzeba czekac, a nie wiem czy nie kupic wiecej punktow na allegro i wszystkiego od razu nie saknac :potter:

Opublikowano

LOL sądzę ze to jakieś niedopatrzenie niż zamierzona promocja .Ale faktu to nie zmienia że trzeba korzystać :D .

Vietnam jutro :teehee:

Opublikowano

Mam pytanie czy na BC2 jest blokada regionalna ? .Mam konto na Polske ale mieszkam w Niemczech (tu gra bedzie pewnie pochlastana przez cenzure)czy ktos pobral ta gre z polskiego liva albo angielskiego nie mieszkajac w polsce?

Opublikowano

Ja już ściągnąłem ale z amerykańskiego LIVE'a :thumbsup:

Edytowane przez Darth Krizzo

Opublikowano

ja też już zassałem przez xbox.com, ale słuchajcie... zdziwiłem się bo ściągnęło cały 1mb :lol: myślałem że to jakiś błąd ale odpaliłem grę i wszystko działa.

Trochę to dziwne, nie wierzę że content ten tak mało waży, czyżby znowu jest to jakieś odblokowanie zawartości która już była na płycie? o_O

Opublikowano

Bardzo możliwe, że ten ostatni duży apdejt (1,5gb, czy jakoś tak) zawierał wszystkie pliki z Vietnamem.

Opublikowano

Przecież ostatnio miałeś patcha 2GB, to od razu tam Vietnam wcisnęli.

Opublikowano

Aha, no nie pomyślałem o tym.

Pograłem już trochę i kozak jest, klimatycznie, od groma sie dzieje, generalnie czuć wojnę lepiej niż w podstawce. Akcje rodem z filmików promocyjnych wcale nie są rzadzkością.

Opublikowano

Tak właśnie powinien wyglądać dodatek do gry za taką cenę , a nie (pipi).a 4 mapki z dupy