Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wycieczka do Japonii

Featured Replies

Opublikowano

No mniej wiecej tak, chociaz mozna juz za 7tys dac rade. Daleko, kraj bogaty to i drogi itd, nie to co taka Tajlandia co za 20funtow masz dupe na 3dni. :D

• Odpowiedzi 496
  • Wyświetleń 181,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Konnichiwa こんにちは. Pozdrowienia z Japonii. Niedawno wróciliśmy z urlopu, który spędziliśmy w Japonii. Ubiegłoroczną wycieczkę do USA nazwałem wakacjami życia, ale czas spędzony w Kraju Kwitnącej

• No i pyk, największe marzenie ever spełnione. Pamiętam dokładnie kiedy poczułem miłość do tego kraju, było to w momencie odpalenia Shenmue na DC  Nie wiem od ilu lat ta podróż chodziła mi po głowie, k

• Siema siema! Po pobycie w magicznym Tokio, wyruszyłem wraz z @Killabien do Hiroshimy. Pojechaliśmy oczywiście Shinkansenem, 805 km w 4godz i parenaście minut? I to z przesiadką? Jak najbardziej. Kom

Opublikowano

Jeśli komuś nie zależy na luksusach  to mnie tripy do Japonii kosztują koło 4 tysięcy złotych ale to są tak zwane raidy, więc mam minimalną ilość ubrań, nocuje po znajomych/ w klubach/ ostatnio w metrze. Walizki napycham szmelcem z anime i gierek a potem sprzedaje otaku.  Jak nie macie znajomych to warto poszukać w internetach czy gdzieś bo dzieki temu da się naprawdę sporo zaoszczędzić. Znajomość języka też wielki plus.

Opublikowano

4tysie ofc za same lokum/żarcie/atrakcje bez wliczania ceny biletów?

Jak ostatnio sprawdzałem ile by mnie wyszedł taki wypad do Tokio, to tak na oko wyszło mi ok 7-8tys (nocleg/żarcie/bilety lotnicze+rezerwa kasy)na 7-9dni. Sam nie wiem czy to dużo czy mało.

Bilety i nocleg wychodzi mi coś koło 4,5-5 tys w zależności po ile dałoby się wyrwać bilety. Pytanie zostaje ile by trzeba było zabrać oprócz tego by mieć co wszamać,pozwiedzać i troszkę poszaleć po sklepach.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ostatnie wakacie spendzilem w japoni u rodziny

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

w japoni pot stalowom wolom.

Opublikowano

widziałeś songo kana?nadal zjazd formy jak po walce z komórczakiem?

Opublikowano

niech ktoś uderzy do japoni podczas premiery MGS: V PP

Tam się dopiero będzie działo w sklepach z gadżetami........

Opublikowano

Japonia sraponia

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

W przyszlym roku wyrusze. Co potrzebowalem to sie dowiedzialem od znajomego ktory jest tam raz w miesiacu i do tego zareczony z Japonka, oraz od kolezanki. Teraz tylko przygotowac pieniadze i lecim. Wiosna lub jesien, jeszcze nie wiem. 

Czyli jednak jesień?

Opublikowano

jerome teraz walczy o pierwsze miejsce w rankingu bloodborne także ten zajęty jest :ogor:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

W przyszlym roku wyrusze. Co potrzebowalem to sie dowiedzialem od znajomego ktory jest tam raz w miesiacu i do tego zareczony z Japonka, oraz od kolezanki. Teraz tylko przygotowac pieniadze i lecim. Wiosna lub jesien, jeszcze nie wiem. 

No to jak tam Dżerom? Bilety już pewnie zabukowane.

Opublikowano

W czerwcu spędziłem 3 tygodnie w Tokio, polecam Dżerom. Jakbyś jeszcze się czegoś do tej pory nie dowiedział, to śmiało.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Idzie, idzie, tylko sie przeciaga. Wywalilem caly urlop juz, a u nas jest od czerwca do czerwca, ale mam juz wszystko nagrane. Nie napisze dokladnej daty tyle, ze 2016 to bedzie, no dobra, chce pazdziernik 2016 :Coolface: i mam nadzieje, ze nic mi w tym jzu nie przeszkodzi. Musze to spelnic, ale dla siebie, a nie dla Ciebie burn :)

Linka zaraz obadam, chociaz LOTem i tak nie bede na 100% lecial.

Edytowane przez Jerome

Opublikowano

Ja to wiem i ty to wiesz, że nigdy nie polecisz.

Opublikowano

Ja wiem co innego, a ty wiesz mniej niz myslisz. Pogadamy w przyszlosci. Ale dzieki, ze sie tym tak interesujesz.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Czy ktoś jest w stanie powiedzieć w którą pore roku jest się najlepiej wybrać?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bylem dwa tygodnie w polowie wrzesnia 2015, bylo slonecznie i cieplo, moze trzy dni popadalo.

Czytalem ze na wiosne tez jest znosnie, a w lato podobno masakra dla europejczykow, przez upaly i wilgotnosc powietrza.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Idzie, idzie, tylko sie przeciaga. Wywalilem caly urlop juz, a u nas jest od czerwca do czerwca, ale mam juz wszystko nagrane. Nie napisze dokladnej daty tyle, ze 2016 to bedzie, no dobra, chce pazdziernik 2016 :Coolface: i mam nadzieje, ze nic mi w tym jzu nie przeszkodzi. Musze to spelnic, ale dla siebie, a nie dla Ciebie burn :)Linka zaraz obadam, chociaz LOTem i tak nie bede na 100% lecial.

Jak bylo?

Opublikowano

Japonczycy nie wiedza gdzie Polska lezy na mapie.. ba, pewnie wiekszosc nigdy nie slyszala o Polsce. 

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Ile wcześniej bukować bilet? Teraz na maj to jakieś 1250 w jedną stronę. 

Chce lecieć w maju, bo są targi 12/13 maja w Shizuoka. Teraz kupować czy można jeszcze poczekać? W Tokio ląduje, coś sobie tam pochodzę w dniu przyloty i wyloty. 90% tygodnia spędzę w Shizuoka. 

Jak wyglądają kwestie jedzenia? Z tego co na necie oglądam, to drogo nie jest. Hotel poniżej tysiaka. Najgorzej nie jest.