Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 184,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo dobre multi obroni się bez achivów za 10k kili i 1999 meczy.

• Oh jejku, musisz być taki prooooo. Mogę ci mówić mistrzu?     A czy ja pisałem że ginę 5 razy z rzędu? A jeśli nawet, to hu,j ci do tego. Nie każdy gra żeby być najlepszy, dla mnie to tylko dobra r

• Jaki z tego wniosek ?! , nie umiesz wyciągać wniosków z porazki . przecież po każdym trafieniu pzrez przeciwnika masz pokazane skąd strzelał .I tak ciężko go podejsć za 2 razem jak wiemy gdzie leży

Opublikowano

Fajny patent w pokazaniu ostatniego killa wygrywającego mecz w zwolnionym tempie.

Opublikowano

Czemu oni non stop usuwają te filmiki.............

Opublikowano

Być może wreszcie przekonam się do tego multi. Znaczy się, CoD 4 nie dało mi bardzo do tego okazji (problemy techniczne z wersją PC)...

Up - żałuj, że nie zdążyłeś zobaczyć, mapka śnieżna, bardzo fajnie zrobiona i same fragi tez niczego sobie.

Opublikowano

Niektórzy to nawet fragmovie zdążyli zrobić - http://www.youtube.com/watch?v=aJiNHRPDGdo&translated=1

gra w multi będzie za.(pipi)ista

widzę też że snajpy będą miały więcej do powiedzenia niż w poprzedniku- jak dla mnie to był jeden z głównych minusów CoD4 w multi.

Opublikowano

Czy ktoś wie czy polska wersja językowa jest polska na stałe, czy mając ustawiony angielski w dashu gra tez będzie po angielsku?

Opublikowano

Nie ma znaczenia chyba bo i tak będą tylko napisy. Jeśli będzie opcja wyboru to będzie super ale jeśli nie to:

-ustawiasz język dasha na angielski i masz całość po ang.

-ustawiasz język polski i masz po angielsku z polskimi napisami

Opublikowano

niekoniecznie tak musi być.

ja mam język angielski w dashu, a Forza 3 ma napisy polskie. w związku z tym albo w grze jest regionalizacja po numerze IP, albo gra dostosowuje język do wybranego regionu w opcjach dasha.

Edytowane przez zimzvm

Opublikowano

Z nie oficjalnych informacji ,w ultimie zostało złozonych ponad 1300 zamówień na MW 2 + aukcje internetowe allegro i pochodne .

EDIT: jam myślicie jakie bedą oceny MW2 powyżej 95% (9,5) czy powyżej ?

Ja sądze ze MW2 to bedzie najlepiej oceniana gra na X360 97% (9,7) :thumbsup:

Opublikowano

0.o żeby się potem nie okazało że dostaną za mało egzemplarzy i nie starczy.

Hype jest przeogromny.

Edit: Odpowiedzi Ultimy na ich blogu na pytanie o wysyłkę:

2 listopad 18:06 2009 Scooby-Doo pisze... Czy można spodziewać się wysyłki gry jeszcze w tym tygodniu, czy raczej następnym ?

3 listopad 2009 10:29 ultima.pl pisze... wysyłki prawdopodobnie od poniedziałku (ale wszystko może się zmienić na plus dla klientów) myślimy także o nocnej premierze

Opublikowano

http://download.tesco.pl/promocje/gazetki/wyprz-36_31645772/36-katalog/pliki/HM-gazetka/05.11-18.11.2009/gazetka-05.11-18.11.2009.swf

2 strona, małym druczkiem :), a dla tych co nie znaleźli: W Tesco MW2 169.99, udam się tam we wtorek i jak sie uda to nabęde :P Hehe Tesco, tańsze niż allegro :)

Opublikowano

Anuluje pre-ordera z Ultimy, w gazetce jest Piastów, wiec uderzam z samego rana. Mam nadzieje że to nie jest bład w gazetce i cena nie wynosi 249zł :/.

W gazetce na pudełeczku, nad znaczkiem "18" jest Polska flaga więc gierka po Polsku, po za tym LEM :).

Edytowane przez JPek

Opublikowano

Gry z tloczni zostaly juz wyslane. Stoja na pulkach i czekaja na date premiery. Bylem dzis w 4ch sklepach i wszystkie juz byly po dostawie. Nie chcieli niestety sprzedac :) Najwczesniej gre bedzie mozna dostac w piatek. Mowa o UK

Opublikowano

jest troche fajnych koszulek MW2 ,ghost uniform 400msp :D lol

hmm .. moze kupię jakąś czapeczkę lub koszulkę :P

Opublikowano

Ciekawi mnie, czego boi sie sie Activision dajac embargo na recenzje az do dnia premiery ? W koncu cala gre mozna juz od dawna przejsc/obejrzec.

Opublikowano

Dlatego zaczyna się od Veterana, wtedy nie ma narzekań na długość gry :) Do tego skompletowanie achievementów plus te scenariusze ala misja w samolocie w czwórce i będzie się sytym.

Opublikowano

Jest juz recenzja w neo+ ? jesli tak mogłby ktos powiedziec ile gra dostała, i wymienił jej plusy i minusy ?