Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

No generalnie trochę ta, ale od wakacji nic a co? 

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 654,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i zrobiłem dziś ten Triathlon, miejsce 295 na 634, czas 2:45:58.     Generalnie, jestem zadowolony, założyłem sobie minimum: 40 min na pływanie, 1:20 na rower i 45 min na biegan

• Moja sprawa dotycząca pogryzienia właśnie dobiegła końca. Obyło się bez sądu, choć z pomocą adwokata. Gotówka przekazana. Starczy na oleda i jeszcze na kurwę zostanie A podobno biegając amat

Opublikowano

Zrobił mi sie odciska na pięcie xD No kur.wa , na pięcie to jeszcze nie miałem

Opublikowano

Mi się też kiedyś robił w butach do biegania, przez jakiś czas musiałem ją zaklejać plastrem, a pptem jakoś samo ustąpiło.

Opublikowano

Nigdy nie miałem odcisków od biegania, co najwyżej jakieś lekkie otarcia a i to nie specjalnie. Bardziej mnie martwi stan mego żylaka...który idzie od łydki przez staw kolanowy, czasami czuje w stawie ból albo dyskomfort. Kolana jako takie mam zdrowe a biegam w Cumulusach 14. Jakieś poardy?

Opublikowano

Dzisiejsze bieganie super. 

Zmieniłem skarpety z śłużbowcyh na stopki adidasa i gra. 

Opublikowano

Fajne są skarpety do biegania, które w miejscach wrażliwych na przetarcia są grubsze. W Decathlonie kiedyś takie widziałem.

Opublikowano

tez o tym myślałem i na lato pewnie spróbuje. Narazie byłem u ojca i zamieniłem te new balance które powiedział że sa kałem i dął mi jakieś asicsy. We wtorek wypróbuje.

Opublikowano

ja biegam w najtańszych stópkach od decathlonu i nigdy nie miałem problemów, plusem jeszcze jest że szybko schną

Opublikowano

Ostatnio takie skarpety w Lidlu były,nawet,nawet.A do biegania mam z firmy soxo z silikonowymi wkładkami na pięty,petarda ;)

Opublikowano

comment_cNOCstFdGmooRj8xhceNiNVoSHE57ywN

wbilem pare dni temu  :sorcerer:

Opublikowano

pięknie :) dużo par butów zaorałeś? Ja do biegania ciągle się nie nadaje :(

Opublikowano

pięknie :) dużo par butów zaorałeś? Ja do biegania ciągle się nie nadaje :(

zadnej, biegam w tych samych co przebieglem swoje pierwsze kilometry xD

Opublikowano

W lutym zaczynam biegać i tak właśnie patrzę sobie na spodnie dresowe, na Allegro. Widzę, że są dresy w osobnej kategorii "sport/bieganie", jak i zwykłe "odzież". To dresy do biegania mają być inne niż do chodzenia po domu? :/

Ile zabulić, aby był to dobry produkt?

Opublikowano

Cena nie zawsze jest dobrym wyznacznikiem

zależy w jakich chodzisz po domu, te typu piżama się nie zdadzą.

Opublikowano

Do biegania tylko legginsy w zimę, w lato krótkie spodenki.

Opublikowano

Trochę niekomfortowo będę się czuł w takich obcislych legginsach. Dzięki za odpowiedzi.

Opublikowano

Kurde ruszyły zapisy na Bieg Urodzinowy Gdyni wchodzący w skład Grand Prix,medal to będzie podium i 3 uczestników na nim i już wiem że kompletu nie zdobędę :/ Przed debiutami nie mogę nóg ćwiczyć 10 dni a bieg jest na tydzień wcześniej,boję się ze tyle miesięcy przygotowań pójdzie w poopę bo zatrzymam za dużo wody w nich po takim wysiłku.