Opublikowano 8 października 20186 l A czemu mialoby sie nie liczyc? Zobaczymy wielu zawodnikow wybitnych na krotszych dystansach potem dobrze radzilo sobie w maratonach. Haile Gebreselassie tez przeciez bil rekordy swiata w polowce czy w maratonie (2:03:59). No ale do zlamania dwoch minut to mu brakowalo. Jak dla mnie procz Kipchoge nikt procz niego nie liczy sie w walce o rekordy.
Opublikowano 10 października 20186 l Kurde jak ja dyszki w Poznaniu nie mogę się doczekać,ale obawy są przez tą krótszą nogę,czy zbyt dużo obciążenia nie pójdzie na lewą,ale medal zbyt kusi Powiem szczerze że jak w godzinie się zmieszczę to będę szczęśliwy.
Opublikowano 10 października 20186 l 32 minuty temu, kanabis napisał: Juz kiedys wrzucalem, medal konkret A to sorki.
Opublikowano 10 października 20186 l Godzinę temu, kanabis napisał: Wrzuc po odebraniu na mecie Bankowo,choćbym miał się po niego czołgać
Opublikowano 10 października 20186 l 3 hours ago, Litwin81 said: Bankowo,choćbym miał się po niego czołgać drogi ten bieg
Opublikowano 11 października 20186 l Poważnie? Przecież tam ludzie po 1,5h będą się czołgać na mecie, byle ten medal mieć.
Opublikowano 11 października 20186 l Wlasnie garmin przyslal mi nowiuski 735xt w ramach reklamacji. Garmin? Zawsze szanowalem
Opublikowano 11 października 20186 l 1 hour ago, kanabis said: Wlasnie garmin przyslal mi nowiuski 735xt w ramach reklamacji. Garmin? Zawsze szanowalem Jak życ bez garmina to ja wolę w ogole nie żyć
Opublikowano 11 października 20186 l 7 godzin temu, krupek napisał: Poważnie? Przecież tam ludzie po 1,5h będą się czołgać na mecie, byle ten medal mieć. Obiecuję zmieścić się w 1h
Opublikowano 17 października 20186 l Cytat Zwykła woda, napoje izotoniczne, energy drinki… żadne z tych jeszcze na początku XX wieku nie było uważane za godne sportowca, a już zwłaszcza maratończyka. Biegacze podczas długiego na ponad 40 km wyścigu posilali się… alkoholem. Za każdym sportowcem jechał rower (ewentualnie, później, samochód) z zapasem wysokoprocentowych trunków. Tylko mocne alkohole uważane były za wystarczająco męskie. Wino serwowane maratończykom w Paryżu w 1924 roku było bodaj jednym z najlżejszych dopuszczalnych wyborów. Spiridon Luis, zwycięzca pierwszego nowożytnego maratonu, na trasie biegu popijał… koniak. Kiedyś to było.
Opublikowano 20 października 20186 l W dniu 14.10.2018 o 13:20, D.B. Cooper napisał: dobrze dziś siadło 3x3km. 4:00/4:04/4:05 To dycha sub 40' powinna na zawodach wejść jak takie treningi robisz:)
Opublikowano 20 października 20186 l No tydzień wcześniej nie siadła... Dziś 7x1km wlecialo. Za 2 tyg półmaraton i koniec tego słabego sezonu.
Opublikowano 20 października 20186 l No ja niby na każdym dystansie zrobiłem życiówkę, ale nie jestem zadowolony z tego sezonu. Znowu nie udało się maratonu przebiec i dalej zdarzają się kontuzje. Już sobie powiedziałem, że zimę muszę mocno przepracować pod względem stabilizacji i wzmocnienia ciała, bo strasznie ryją mi psychę okresy, gdzie nie mogę biegać przez kontuzje. Regularnie będzie grany basen i masaż u fizjo raz na 3 tygodnie, od listopada karnet kupuję na pływalnię.
Opublikowano 28 października 20186 l dobry wynik, na którym kilometrze dotarło do ciebie, że biegniesz po rekord świata?
Opublikowano 29 października 20186 l 23 godziny temu, D.B. Cooper napisał: dobry wynik, na którym kilometrze dotarło do ciebie, że biegniesz po rekord świata? Jak mi licznik cofnelo o godzinke. Ale co se odparzylem pachwiny znowu to moje, echhh